13

Пациент

преди 6 години

Я вземете нещата в свои ръце. Въведрте някаква справедливост и почнете отнякъде. Редно е надценката да се възстанови от директора, и ако сумата е "голяма" - моментално да влезе в затвора. Без лиготии и "наш, ваш човек ". Инач Бвлгария никога няма да се оправи щом се търгува със здравето на хората.

12

Анонимен

преди 6 години

"Как се точи бюджет?"????????Ами като не знаете питайте Пожарникара от Банкя.Той е ЕКСПЕРТ в тези работи.Кеф ти магистралки, кеф ти саниране, кеф ти стадион за 30хил човека в Две Могили-хасковско.

11

ДръжСеЗемьоШопТеГази

преди 6 години

Марешки продава лекарствата по-евтино и картелите се чудят как да му направят мръсотия и да го изтикат от бизнеса.Разни далавераджии купуват лекарствата на много по-високи цени за болниците, но са се уредили за директори!

10

Анонимен

преди 6 години

Е всеки се оправя, както може. Нашите лекари гледат, че заплатата им е в пъти по-малка от някъде на запад (или на изток, напр. Typция), но и заедно с това санкциите са в пъти по-малки, и действат. Пазарна икономика и себеоцеляване.

9

Ники

преди 6 години

Не мога да разбера: болниците са държавни и общински. Това е най-големият консуматор на лекарства. Защо е задължително да се минава през частен доставчик. Същото и за консумацията на горива. Забранено ли е да има държавни фирми, които да обслужват държавни и общински структори? При това без конкурси, обществени поръчки и пр. бавещи и оскъпяващи процедури.

8

Поп

преди 6 години

До др. Куин ЛечителкатаНе! Да върнат красеното!!!

7

Анонимен

преди 6 години

Ами нали за това Боко-тиквето УДАРНО събира данъци и съдира по 100 кожи на простият електорат, за да ги точат после неговите хора.и недай си боже някой друг да пипне Неговото..........става веднага централна криминална новина.

6

Един бг

преди 6 години

Моля обърнете внимание на личните лекари от там изтичат много пари от касата.

5

До бай х

преди 6 години

И аз точно същото се чудех... тези нашите съдий са много забити. Тези *** крадат за хиляди левове и ощетяват дуржавата и накрая резултата е ... ще ги накажем. Наскоро имаше случай при който завлякли дуржавата в особенно голям размер, нещо от рода на 1 млн лв и накрая условно 3г. WTF

4

Анонимен

преди 6 години

Има едно старо лекарско правило- Понесели те реката , не се съпротивлявай , ако имаш опитен водач!А Вие внушавате надежда и доверие за промяна.

3

Анонимен

преди 6 години

Здравната Каса е опасна за вашето здраве!

2

Пунки Мунки

преди 6 години

Армията и МВР са в същото положение,обаче не знам лекар,военен или полицай да влязъл в затвора в най корумпираната държава!

1

Анонимен

преди 6 години

не вярвам НА НИКОГО