41

пенко

преди 6 години

Меслех си ,че когато човек е цивилизован ,не може да има толкова политическа злоба в него ! Всеки живее чрез разума си -изграден от думите- на майчиния си език . Не живеем чрез рецепторите си за : скорост , ситост ,*** ... живеем за личностна изява в обществото на човеците! Искаш да ти казват "браво, благодаря, слава,ти си -ти си, вечно ще Те помним ...пантеон,пантеон за него" !!! Породените от религии действия са далеч от цивиливилизацията /особенно еврейските хростиянство и мюсюлманство /!

40

Анонимен

преди 6 години

Хайде престанете да хвалите тази ционистка слугиня!Нищо "гениално " няма в нея!И тя като Тиквун повтаря непрекъснато заповедите на господарите и,наблъскани в тиквата и!Тя е ясна!Лошото е нашето,на целокупните евростада поведения!И плашещо!Абсолютна безмозъчност и страх ни тресе,а нашето спасение,зависи само от нас!Никакви правителства не трябва да се чакат(с малки изключения)!Или упоените до смърт европейски народи ще се събудят и вземат нещата в ръцете си,или ги чака скорошен край!

39

Анонимен

преди 6 години

Германците или са изтрещели или са зомбирани в този си вид.

38

дедо Ташунко

преди 6 години

Под номер 13 поместих коментар преди 3 дни. Допълвам към него. Освен, че нищо реално не можа да постигне на тази среща, госпожата бръкна отзад на данъкоплатците и извади грешни 500 милиона евро. Толкова са всички разноски за 2 дни по опазването на политиците, щетите от демонстрациите и т.н. Нашата поговорка гласи " Вместо да изпише вежди, очи извади...". Давай напред Меркел, що е ***.ло.умник, все е с теб! Хвърляй пари на вятъра! Медиите замазаха напълно провала на конференцията.

37

Пустиняк до 42

преди 6 години

Анонимнико, загубен в невежеството си!!! Никога ли няма да ти уври в последните напъни на слабоумния ти мозък, как така германците са все едно на друга планета, като я сравниш с ***, в която живееш. Че Меркелица може и да прави грешки, обаче е държавник от глобален мащаб, ерудирана и компетентна. За каква култура говориш, бе безпросветнико!!! Мислиш, че немците са толкова ***, че ще почнат да гласуват за всеки поплювко гешефт-патриот, на каквито пролите тук безрезервно вярват. Прол смачкан

36

Анонимен

преди 6 години

и немците пак гласуват за тази старица с вид на ***. Бездетни мърлячи, без бъдеще нямат право да управляват бъдещето на цяла Европа!Долу западналата култура

35

Анонимен

преди 6 години

много е дърта за четворка.загубата за швабия ще бъде колосална .германия е във фалит става ислямска провинция

34

Анонимен

преди 6 години

Не ѝ завиждам на Меркел,но вината не е изцяло нейна.Обаче поканата за масовата бежанска вълна беше капака,там много сгреши.Защото едно е да спориш или се договаряш с политици,а друго е,когато народа се изправи срещу ти.Работата е,че просто се удря по Европа,с цел да се обезсили Европа.

33

БКП са терористи

преди 6 години

Няма проблем за Меркел. Путин е много лесно down,, просто един удар в сгъвката на коляното и готово. Тръмп ще се скрие в кулоарите и ще се прави на неразбрал и готово!

32

джо

преди 6 години

До Анонимен 32е бббб ти въпросите които задаваш, цената е подробност, поне засега, пък после мандалото ше е паднало

31

Е,с акробатика,ли

преди 6 години

Дано се утепа!

30

Емел Етем Тошков

преди 6 години

Меркелица е кахърна, понеже Тръмп е кошмар за брюкселските ляво- толерасти!

29

Анонимен

преди 6 години

до 32 е питай Домуса да ти каже, ББ може да го уреди за доставките, нали са първи дружки от амфетамонивите далавери

28

Анонимен

преди 6 години

Бе само да питам разбирачите тук:1. Колко ще струва американският газ?2. Колко е навлото на кораба?3.Колко е застраховката на опасни товари по море?4.Колко струва терминала за разтоварване на втечненият газ и процеса по превръщане отново в газообразно състояние?та, колко ще е крайната цена на газа на изхода на инсталацията?

27

Анонимен

преди 6 години

На баба Меркел и остана само вярното овчарско куче ББ, да я пази от имигранти, да и се умилква и да и говори на кучешки език ( защото то други езици не знае)

26

младен

преди 6 години

"В Хамбург тя ще трябва да изпълни сложна акробатика"Аха, ще види на какво викаме чеверме :D

25

Анонимен

преди 6 години

Тръмп щял да достави газ на германия и въглища на Украйна... Кой беше бензиноколонката казвате ;)))

24

Анонимен

преди 6 години

Вмомента, в който Тръмп постави газ на Германия, единствения шанс на немската промишленост за оцеляване ще бъде да се сложат високи мита на американските стоки за Европа ;)))Защо? Ами който задава тоя въпрос не бива и да чете статията, а още повече да я коментира ;)))

23

До22

преди 6 години

Пич немската автипромишленост е последното нещо което ще фалира на този свят, а пазарът на Us е фактор който няма как да повлияе на това, най малкото защото никой няма да спре да си купува мерцедес, бмв, волксваген и порше! Не се излагай

22

Анонимен

преди 6 години

Няма ли да организират среща на Г-159, че да може и нашият генералпрезидент да се срещне с някой?