30

Емо

преди 6 години

Спомням си случая. "Героят" ритач заедно със свой приятел решил да защити честта на кифлата си, след като именно тя леко блъснала с колата убития. Слезли и решили да го "респектират". След това в съда кифлата и приятеля става кошаревски свидетели и почват да лъжат как убития ги е нападнал, но се е подхлъзнал и сам се ударил. Това е българския съд - за убийство при неизбежна отбрана осъжда ефективно, а при убийство по хулигански подбуди - условно.

29

ЖИКИ

преди 6 години

Да е жив и здрав. Кариера да направи. До сто години да изкара и всеки път, когато се буди да се чуди "днес ли е денят в който ще си получа заслуженото".Защото затворът ти отнема "кариерата", но ти дава и усещане, че си платил за грешката си. Да те гризе съвестта цял живот е по-лошо от това да лежиш 2-3 години в пандиза, но мишоци като този не го осъзнават. Цял живот ще се пържи.

28

Анонимен

преди 6 години

Нашата съдебна система е един БЪЛ ВОЧ

27

Анонимен

преди 6 години

Добре ще е синът или дъщерята на съдията, издал тази присъда , да бъде убит по непредпазливост.

26

саки

преди 6 години

Има много смекчаващи вината обстоятелства : не му е отрязал камбаните, не го е порил, не го е сложил в буркани, не го е смлял на наденички. Показал е милост. Това няма как да се отрече.

25

Анонимен

преди 6 години

с която той и друг негов авер---Хаха, авер.

24

Кариерист

преди 6 години

До батко ниЕее изпревари ме и аз исках същото да напиша. Аз пък съм машинен проектант в роботиката. Щом футболиста може да убива и да не лежи да не му се проваля кариерата що да не мога и аз. Ще пробвам пък ще видим.

23

Батко ви

преди 6 години

Е, аз като млад инженер да взема да поубия десетина прокурора и съдии. После предлагам да не ми провалят кариерата с някаква ефективна присъда. Смятам че суровото наказание от 5 години условно + конфискация на оръжието ще бъде напълно справедливо . :))) Е, вярно - проектирам сгради, вместо да ритам топка и да карам кънки, ама и аз душа нося. :)))

22

PD

преди 6 години

Какъв футбол, каква кариера? Ще го съсипят от трибуната. А и колко нормални Българи, ще пуснат децата си, в школата на клуба, за който рита?А за съдиите няма нужда от коментар, те вече подписаха бъдещите си нещастия. Свои, и на децата си. Колко късогледи и малко умни, имат претенции да водят род и родина. Още повече на народ, с болезнено усешане за справедливост.

21

Тато из Правец

преди 6 години

Май пак е играла етническата принадлежност !

20

Вурстер

преди 6 години

е, сега по невнимание и тези тримата при Юриста ... само това оправя нещата !!!

19

КОЙ БЕ?

преди 6 години

Съдиите Иво Вапцаров, Стефан Илиев и Калинка Георгиева признават, че юристо Петър е починал от смърт чрез умиране след като собственното му тяло е стоварило собственната му глава връз металната шахта...абе кой ги праи теа шахти толкова метални че като полузащитник тресне круше след цинични думи отправени към компанията на полу-защитника, крушираният си самопричинява черепно-мозъчна травма несъвместима с живота. КОЙ БЕ?

18

От Лондон

преди 6 години

Ей, добре че имигрирах. Чета такива новини и ми минава носталгията. Даже мислех да се прибирам за почивка това лято, но май ще отида до Италия. Не искам да ме срещат футболисти - питекантропи, дето скачат на бой за нищо.

17

BG

преди 6 години

"Съдиите Иво Вапцаров, Стефан Илиев и Калинка Георгиева " - da im proveriat bankovite smetki

16

Анонимен

преди 6 години

Ужас!По-зле от арабистан.

15

Прецедент

преди 6 години

*** кефа, вече може да се трепе с крошета без проблем в ***.

14

СА

преди 6 години

На 5-6 атомни бомби сме от решението!!Г-н Путин,моля ви,пуснете ги!!!

13

.

преди 6 години

Това не е държава.

12

Анонимен

преди 6 години

Затова сме на тоя хал, драги сънародници!

11

Анонимен

преди 6 години

Решението на съдиите е да го пуснат, пък ако убие някой друг тогава ще видим. Пречело му на кариерата че то много хора, които влизат в затвора, им се проваля кариерата, имат деца малки... това основание да са на свобода ли е?