14

Анонимен

преди 6 години

Бай Тошо построи НДК. Сега ГЕРБ се напъва да го боядиса.

13

Анонимен

преди 6 години

Нищо, бе, габровски комик. Важното е комисионните да са добри.

12

Бай Счетоводител

преди 6 години

Трябва да се ПИПА професиално, за да не изгорят като бушон.

11

ОСТАВКАТА 3

преди 6 години

Чакайте да видите кой ще охранява председателството и НДК, в МВР останаха само КАЛИНКИТЕ на мадам Бъчви и хибридните ПЕНСИОНЕРИ на схема на АЗП ( аванс-заплата-пенсия)!!!! ПРОВАЛЪТ е ГАРАНТИРАН!!!!! Решението е ОСТАВКАТА 3......

10

Андрешко.

преди 6 години

Защо мислите парите за саниране се удвоиха? Единия милиард за крадене и един за санирането...

9

Андрешко.

преди 6 години

Сега от ревизията ще се види колко крадат гербаджиите,че не остават пари за довършване на НДК.

8

Бай Корлеоне

преди 6 години

ГРОБарите провалиха председателството още преди да е започнало........само те могат така!!! Очаква ни голям смях и срам, добре , че там е доказания Евроатлантик - В . Сидеров......той ще омилостиви Юнкер!!!

7

ognyanz

преди 6 години

ГЕРБ е способен да провали всичко.

6

За сравнение

преди 6 години

ЦЯЛАТА СТЪКЛЕНА ФАСАДА НА БУРДЖ ХАЛИФА СТРУВА 48 МЛН. $. РЕМОНТЪТ НА НДК И ЗИМНИЯ ДВОРЕЦ ВСЕКИ ПО 50 МЛН. ЛВ. *** КРАДЦИТЕЦялата стъклена фасада на Бурдж Халифа струва 48млн $. Стъкло с един пласт сребърно и един пласт титаниево покритие. Всичко на конструкция от неръждаема стомана, опасваща сградата висока 820 м. Построена е фабрика специално за проекта. 24 000 панела по 2000$. Цената включва и транспорта и монтажа.

5

Анонимен

преди 6 години

Нинова е виновна! ;)

4

Печен е мда

преди 6 години

Този осъди журналистка за зададен въпрос на 40 000 лева,интересно коя е съдийката по делото и издигна ли се в йерархията има ли нова вила на морето!?Благодарение на хора като това лице Дончев България е на последно място по свобода на словото,корупция и справедлив съд!Честито на феновете му!

3

гербист-столичан

преди 6 години

Може би е добра идея да направим един евроатлантически съботник и всеки да помогне с ремонта на НДК с каквото може. Ако един съботник не е достатъчен, може да направим няколко и да наваксаме с графика за най-важното събитие на държавата ни, нашето европредседателство, всички само за това работим и нищо друго не е важно.

2

НД на Кратуната

преди 6 години

Ремонтът закъснява, защото е трудно да се асфалтират ескалаторите.

1

Анонимен

преди 6 години

Много умен политик!