8

Анонимен

преди 6 години

Отговорност трябва да носят и съдиите , които излизат с безумни решения,, заплатата е търсима, не носима"( с подаването на исковата молба в съда, официално си я потърсил заплатата, но съда твърди обратното- всичко живо е корумпирано в държавата, с чувство за безнаказаност и анархия).

7

Анонимен

преди 6 години

в б.лгаристан какавто и закон да приемат булгарския тарикат жалко пишман работодателче ше продължи да ги прави нещата

6

Супер

преди 6 години

Още едно включване от чужбина- на мен за 14г никога не ми е закъсняла заплатата дори с 1 ден. Онзи ден си пуснах БГ ТВ да позяпам малко и щях да падна от стола че в БГ на някакви лекари не им било плащано 4 месеца. Излезе една от някакъв държавен орган и каза че нищо не можело да се направи... изключих ТВ-то и си писнах мизика, добре че съм 10000 км далеч от тази ***.

5

Отпътувал

преди 6 години

...стигнах до извода ,че решението е едно-терминал 2 или Калотина. И да пребиеш и да смениш работодател,законът го закриля. Депутатите ги защитават,защото нищо не правят когато е ощетен работникът. Затова хванах чужбината и ми е много добре. Всичко се спазва както е по закон. Затова не чакайте а учете езици и хващайте пътя на запад. Нека им работят от"малцинството".

4

Отпътувал

преди 6 години

...не мрънкайте ами действайте. Аз от малък напуснах Бг работодатели и се "родих". Знам си отпуската, знам си болничните,знам че детето ми като е болно си стоя с него в къщи докато се оправи. Майчински си ползвам както му е реда.

3

Ани

преди 6 години

До Анонимен 1Напротив, има! Но незнайно защо не се възползва от правото си, а само се оплаква на познати и непознати, че работи за без пари, а го изгърбват от работа. Милион примери мога да дам за хора, които с години работят някъде наистина за жълти стотинки, обаче нищо не правят по въпроса, не се и махат... Стадо овчици!

2

Крис

преди 6 години

а за некоректните работници кога ще напишат ? Че в момента ако един некадърник е на постоянен договор не можеш с топ да го мръднеш ако не му изплатиш поне 4 брутни заплати.

1

Анонимен

преди 6 години

Нищо де!По важно е пъцулаите да вземат големи заплати..привилегии и пенсии в младежка възраст!Работника няма право да протестира и скимти