13

Европейският съюз

преди 6 години

Европейският съюз да не е Съветския съюз ,че да се разпада. Европейският съюз е най-голямото политическо постижение на човечеството от както свят светува до наши дни. Европейският съюз е сложен жив организъм, който се развива и се променя. Това се случва в момента. Този тип съюзи е бъдещето на човечеството.

12

Дедо Мъди

преди 6 години

Поляците са велик народ дал много жертви във война с исляма!

11

до...до№1

преди 6 години

Версията НЕ БЕШЕ ОТХВЪРЛЕНА, а С. Антонов бе освободен поради липса на ДОСТАТЪЧНО ДОКАЗАТЕЛСТВА!

10

Го4о

преди 6 години

Дайте снимка на "българите в Полша" да видим бели ли са или черни! Защо сте снимали КОСТЮМАРИТЕ, които съпровождат Радев?

9

Анонимен

преди 6 години

НЯМАТЕ ПРАВО ДА ГОВОРИТЕ ЗА РОД И РОДИНА, ЗАЩОТО КАТО СЕ ЗАГОВОРИ ЗА СЪЗДАВАНЕТО НА НАБОРНА АРМИЯ, КОЯТО ДА ЗАЩИТАВА РОД И РОДИНА, ВИЕ НАДАВАТЕ ВОЙ ДО НЕБЕСАТА, ПОНЕЖЕ СТЕ СТРАХЛИВЦИ.

8

Боил

преди 6 години

Какви три морета,какви 5 лева,Орбан вчера подписа с Газпром договор за тръба през България и Сърбия с конектор до Словакия,а ние това направихме преди две седмици,така че тази идея още в зародиш не е актуална

7

Анонимен

преди 6 години

До 4 до 2А еврог.ей.ците. имат ли род и родина? Те май ще излязат по-зле и от комунистите.

6

Минаващ

преди 6 години

Защо трябва да влизаме в инициативата на поляците "три морета". Това е в техен интерес, но не и в наш. Ставаме проводници на чужди цели, вместо да се грижим за нашия интерес.

5

до 1

преди 6 години

Версията за "българската следа" беше категорично отхвърлена от следствието, така че България не дължи никакво извинение.

4

до 2

преди 6 години

комунисти са, а те нямат род и родина!

3

до 1

преди 6 години

***, Турция трябва да се извини за атентата на "Сивите вълци" срещу Папата, а не България.

2

Анонимен

преди 6 години

До фСигурен ли си, че българи са стреляли срещу папата?!

1

ф

преди 6 години

Радев,кога ще инициирате БСП като наследник на онези с чинията на Бузлуджа да се извини на Полша за стрелбата срещу полския папа .Кога? Папата прости на България,но не и на БКП-БСП. Докажете ,че сте достоен летец и президент ,а не кукла на конци на една костовистка комунистка.