50

пенко

преди 6 години

Да... живковото време бе диктатура на ***.и партократски г-вна ! Но тогава ,"Загрижен" ,се хранехме и хранехме децата си 10 пъти по качествено,здравословно и достатъчно !!! Да. .не живеехме "много -добре" ,но живеехме по-щастливи,по-спокойни , по целенасочени ...има и още ПО ,но за тях ти си много ***- точно по американски! Просто трябваше да въведем МАНДАТ !Въпросът е- кое да е частно/лично/ и кое да е колективно / държавно/ . Браво на Китай/отчасти/ !!!

49

Анонимен

преди 6 години

Достатъчно е САЩ да се разкарат от политическата сцена на Корейския полуостров и двете Кореи сами ще уредят конфликта, дори може и да се обединят, но кой има интерес ? Най - малко САЩ ...

48

де бре де

преди 6 години

До АнонименВярно ли,що не взе да останеш там и с какви пари се добра до там.До колкото съм осведомен трябват няколко хилядарки за обиколка по точно определен маршрут.

47

Бобчо

преди 6 години

Това на снимката отзад май е новата S класа???

46

Загрижен

преди 6 години

За щита американски - как не разбрахте, дезинформацията... Не работи на 100% означава работи и още как, пробвайте се моля! Не съм фен но крайно време да се каже истината.А комунизма даже и тук да претърпи ПЪЛНА ЛУСТРАЦИЯ! Да се обясни на децата, че: НЕ, не живеехме добре, нямаше нищо, дори и за хляб имаше лимит - по един на човек от семейството, след като си купят връзкарите. Мляко във вторник и четвъртък, колбаси само в петък, месо - изнасяхме го за долари, за да може да си купуваме от СССР...

45

хм

преди 6 години

толкова много снимки от С. Корея, а не се вижда никакво куче или котка. С. корейците май си падат по кучетата. Сигурно са ги изяли всичките

44

Виготура

преди 6 години

Като е толкова "хубаво" в Северна Корея, бийте си камшика натам бе мамавидеба проста-тролско-комунистичека!!!

43

Цецо Враждебеца

преди 6 години

Шерлок го каза правилно. Малкия брат има двама големи братя зад гърба. Всъщност дай- боже САЩ да допуснат грешката за военна интервенция, та да я затрият веднъж и завинаги тази проклета държава!!!!!!

42

Наблюдател

преди 6 години

Запада няма практически никакъв достатъчно полезен ход спрямо Северна Корея. Може само да дрънка оръжие и да чака откачалката-лидер да направи някоя /ядрена/ глупост. Докато Китай ги подкрепя това е положението! Двойният стандарарт във външната политика на Запада сам го вкарва в задънена улица и не само в този случай.

41

Шерлок

преди 6 години

Хора, политиката е всичко друго освен това което виждаме !!! Няма медия която да знае и да показва истината !!! Относно КНДР ... истината е, че Китайците а и Руснаците покровителстват всячески този луд и приближените му за да държат под напрежение САЩ и Запада.

40

Анонимен

преди 6 години

Вижте в Ютуб има много филми за Северна Корея. Чистотата е впечатляваща в сравнение с нашия "евроатлантически контейнер за отпадъци". Визирам специално софия.

39

Анонимен

преди 6 години

Ким директно разби розовите мечти на САЩ за световно надмощие. Той им каза в прав текст " това не ви е Сирия " .

38

Анонимен

преди 6 години

А ти какво би предпочел, да имаш МКБР и да живееш, като севернокореец или да нямаш ядрено оръжие и да имаш стандарта на живот, който имаш в ЕС?

37

Анонимен

преди 6 години

Сигурно е диктатура но технологично такива се броят на пръсти, имат разработено собствено ядрено оръжие и междуконтинентална балистична ракета. Ние имаме винету с филия мас

36

антисоросоид

преди 6 години

Обожавам да чета такива новини сутрин с кафето.

35

Анонимен

преди 6 години

Историята показва, че всяка абсолютна монархия (каквато е и северна корея), рано или късно свършва в кървава революция.

34

:) :)

преди 6 години

въйонищо не е платено, ще кажеш и нс СНн нвкой плаща. Пусни си телевизора гледай слушсй.

33

въй

преди 6 години

Ако ги няма тези платени статии за "огромния възход на другаря Ким и Северна Корея"-никой у нас няма и да се интересува от тази изостанала държава! То не че и от статиите някой почва да се интересува. Но вместо другарите да плащат на разни сайтове да им публикуват през ден снимки и статии-по-добре с тия пари да нахранят хората си! Естествено- и икономисаните пари от *** също да се използват за по-добри неща.

32

Анонимен

преди 6 години

Като чета антибългарските и антидемократични коментари, които дори правят политическа пропаганда в полза на Северна Корея, вече разбирам как е изглеждала комунистическата пропаганда и лозунги от 50-те и 60-те години на миналия век. Просто банда *** повтарят лъжа, след лъжа, след лъжа и се надяват някой да им повярва. Господа партийни пропагандатори - заминавайет в Северна Корея. По-добре ни е без вас и вашите коментари, които казват на "черното" - "бяло".

31

до 39

преди 6 години

Там ако не си на площада да си весел и усмихнат те застрелват като куче...пък ти вярвай на учите си.Най-добре отиде там да живееш охолен,чист,усмихнат и весел живот!!