40

Анонимен

преди 6 години

Китайци, руснаци - евтини копировачи...Нищо тяхно не струва!

39

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 43Не знам дали го е плющял някой гербаджия, най-вероятно е така, ама знам че той е пeдoфил от Шумен, който трябва да лежи в затвора, но поради някаква неясна причина е на свобода и пише по цял ден в интернет. По-добре да пише в интернет отколкото да се занимава с пeдoфилия.

38

Анонимен

преди 6 години

До vargшо бе, да не те е изплющял някой гербаджия, че си му толкоз сърдит?

37

Анонимен

преди 6 години

всичко им е китайско менте , дори не могат да присвоят пари като хората. Да дойдат да почерпят отпит направо от фонтана на знанието ;)

36

тоби

преди 6 години

Хубава работа,ама китайска ....

35

Блокиран в Дневник

преди 6 години

При злоупотреба с милиони евра китайците директно разстрелват.Може да не е много европейско, ама това е по-добре от абсолютния произвол който се случва тук.Това да фалира КТБ, китайците щяха моментално да изловят 30 виновни.Това е функционираща държава.Нашата държава я закрихме 1989г.

34

Анонимен

преди 6 години

до 35 абсолютно си прав. БКП/БСП все още е в парламента.

33

varg

преди 6 години

По-голямо мошенници от герб няма в българската история.

32

Анти ГЕРБ

преди 6 години

Каква сензация е това? Какво мошеничество на века? И въпреки всичко има 32-*** арестувани, които със сигурност ще бъдат пратени в затвора. А в нашата татковина от 28 г. се унищожава държавата, разграбват се милиарди народни пари и от еврофондове, упражнява се геноцид на българското население, престъпници шетат със собствени фирми и дори влязоха в парламент и правителство и какво. Да има осъдени? Нашето е измамата на века. Тези в Китай са само скромни предприемачи.

31

Отговор

преди 6 години

До ...26 Със сигурност руснаците няма да откраднат идеята. Първо да си направят бомбите , после колите и чак тогава такава екзотика.Но няма да е през този век.

30

Анонимен

преди 6 години

Като всяка китайска работа, или почти всяка...

29

д-р Исня

преди 6 години

Бай Жимин всеки ще го познае, че е Бай ***! Ама е...вързаха му се пак!

28

Анонимен

преди 6 години

147 млн са нищо от КТБ изчезнаха 4 млрд пари и никой нищо не знае.

27

ZAP

преди 6 години

Тези ще си платят цялата сметка плюс лихвите.Не ми го побира акъла как след като гледат екзекуции за корупция се решават да мамят.Сбъркали са държавата.

26

Зловещи Тайни БГ

преди 6 години

Измамата на века е 'демократична' България и Бойко Борисов който пък се гаври с хората в изгода на чужди държави и служби!Другата тайна е ,че всички политици и банкери са депортирали роднините си извън граница!

25

не син

преди 6 години

Не проливайте крокодилски сълзи за китайците ! Работят много и се развиват бързо ! Грешат и се поправят, но произвеждат и скоростно се подобряват ! Такива " статии " се поръчват от застрашени монополисти !

24

...

преди 6 години

Сега някой ще открадне идеята и ще започне масово производство на тези автобуси.

23

Анонимен

преди 6 години

тия пък за 147 милиона окрадени от 1 милиард китайци са арестували толкова много народ и ще ги осъдят даже, тук за колко милиарди(само от КТБ са около 4, ми то кремиковци ми то БАЛКАН, ми то какво ли не) и то окраденои от останали 6 милиона души няма никакъв проблем. Но това е понеже ние държим на технологичното развитие и дребни далавери не са пречка за революционни разработки от наша страна, докато китайците като издребняват за дреболии като измами и крупция ще си изостават.

22

рЪжда

преди 6 години

Пише се ръжда, а не ражда. Раждат се бебета, а не машини. Кожато машините вземат, да раждат, ще стане страшно.

21

Анонимен

преди 6 години

Що ли си мисля че,, измамата на века ,,е химическото и бактереологичното оръжие на Садам Хюсейн и атомното на Кадафи . А КТБ = 7, 5 милиарда активи -. То у нас, КТБ не е ,,измамата на века ,,то си беше чист грабеж на банка пред очите ни и камерите и перото на ,,четвъртата власт,,