14

ado

преди 6 години

Пътя към ада е покрит сдобри намерения. Ако убиват американци е престъпление , ако амерканци убиват други хоре е "защита на националните интреси" независимо от повода. Ако някой чужденец стреля в САЩ е тероризъм. Когато американци стрелят в друга страна е геройство.

13

Анонимен

преди 6 години

Горяли били труповете на милиони отровени с газ.С какво са ги горял и с магия ли? Немците са имали недостиг на гориво.Плюс не всеки труп изгаря на пепел и трябва да се натроши-справка в крематориума.Газта която е използвана е силно отровна и не само тези в лагера ами и всички други в околията щяха да се обгазят.

12

Нямакажа

преди 6 години

В следващия живот ти ще си там ***

11

до 9

преди 6 години

Да защитаваш родината си не означава агресия и експанзия срещу другите!!!

10

Анонимен

преди 6 години

Химлер им е бил създателя,а няма восъчна фигура поставена в стаята на надзирателите с фигурите на неговите подчинени от отдела поне да се знае за дълго време както са очаквали около него.

9

dublin

преди 6 години

Tolkova komentari,a nito edin ne obsuzda kvint-esenciata za sluckata s kravarceto I mediinite tupalki po tup_ata mu cutura..Za vse oste nezagrialite-docetete I POSLEDNOTO izrecenie na statiikata.Tam e razkovniceto...

8

Анонимен

преди 6 години

У нас като чуят, че някой иска да защитава родината си, му се смеят

7

Анонимен

преди 6 години

"Почуства непоколебим ангажимент да защитава Съединените щати от злото , което съществува по света"...единственото зло на този свят е вашето правителство и военният му комплекс....но ми харесва мисълта ви за борбата с злото , за това ли построихте 9 самолетоносача за да охранявате бреговата ивица може би....или да се пазите от злото в другия край на света...егати нарцистичните лицемери

6

Анонимен

преди 6 години

Тоя е по-*** от средностатистическия американец. Става за премиер на България. И една книга не е прочел, ама е гледал комикси и филма за Капитан Америка.

5

Анонимен

преди 6 години

Поредния "миролюбив" янки бленуващ и бълнуващ за силна армия и войни. Как ще ви нарита Путин кривите генетично дефектни глави самооооо.... Бой по краварските *** чутури докато поумнеят и омекнат.

4

Кирил

преди 6 години

Муахахахаха... Страшни изводи за г-н Ред Нек.

3

Анонимен

преди 6 години

"На излизане той прави извода, че "е трудно човек да напусне газовата камера и пещите без да почувства непоколебим ангажимент да защитава Съединените щати от злото, което съществува по света"."*** като американец.

2

Анонимен

преди 6 години

Има и други по-страшни гледки там. Огромни мрежести контейнери, пълни с детски обувчици....

1

селянин с колело

преди 6 години

Пълно е с правописни и стилистични грешки.