37

Анонимен

преди 6 години

Нахлуващите малолетни у нас да се предават на посолствата на страните от които идват.Те да ги връщат обратно.

36

Анонимен

преди 6 години

16 годишен на стероиди с по 2 убииства не е непълнолетен...

35

Анонимен

преди 6 години

ми връщайте ги на родителите им тия, водете ги избягали от вкъщи, а не мигранти

34

До Европеец

преди 6 години

Окуражаваща новина:"Днес Евро съюза забрани със закон исляма, джамиите и проповядването на исляма на територията на континента Европа.Следва събарянето на всички джамии и връщане на всички не християни обратно откъдето са дошли."Да обаче на балканите хората сънуваха Вишеградския сън.И защо ли наоколо всичко беше катун до катун.Ето ти окуражаващата новина бастуне.

33

Анонимен

преди 6 години

с две думи, млади джихадисти , нека си ги въдят и хранят и после да ревът

32

Анонимен

преди 6 години

До Досети се самТова дори не е глобализация. По скоро ефект от глобализацията и масовите комуникации. Ако всички медии започнат да пускат новини за етнически чистки ще спрат да идват поне на половина.

31

Заглавието да се чет

преди 6 години

"Скок на мало Умните кандидати за убежище в България"

30

Хайнрих Химлер

преди 6 години

Що бе Петьо? Нещо притеснява ли те?

29

Иван-Чифутт

преди 6 години

До Петьо-ЕврейАбсолютно!Свиквай!

28

Петьо-Еврей

преди 6 години

Това новите българи ли са на снимката

27

Анонимен

преди 6 години

Чудесна новина, дано и в България да идват и то колкото може повече.

26

Анонимен

преди 6 години

И как точно установиха, че са малолетни, след като са без документи? Всъщност повечето лъжат, за да се възползват от по-големи облаги. Крайно време е да започнат да ги връщат обратно, иначе цяла Африка ще се довлече в Европа!Да се хванат да работят, не само да търсят безплатна софра и да изявяват претенции!

25

МИСЛИ БЪЛГАРИНО

преди 6 години

ПРОСТОТИЯТА - ГЛАСУВА ЗА ТАРИКАТИТЕ, КОИТО НЕ ГИ ПЛЕБСЪТ.КРЪЕ СЕ Е ЛЕЕЛО ЗА ТЕЗИ ЗЕМИ - А СЕГА ИЗБРАННИЦИТЕ ВИ Я ПОДАРЯВАТ.НО '' УТРЕ '' КОГАТО НАТРАПНИЦИТЕ ВИ ИЗГОНЯТ ОТ СТРАНАТА ВИ - НЕ ''ПЛАЧЕТЕ''

24

Хех

преди 6 години

До Европейка31Извинете, но защо пък и помощ за Африка? Знаете ли какви несметни богатства крие този континент? Колко диамантени мини, залежи от самородно злато, руда, въглища...? Това че те немогат да се оправят или пък че някой друг ги експлоатира - Какво общо има с нас та ние да им пращаме помощ? Вчера събираха по дарителска сметка за болно детенце БЪЛГАРЧЕ - Аз искам парите ми от данъци и такси да отиват за такива каузи а не за някакви първобитни генетични недомислици на природата.

23

Европейка

преди 6 години

Само затваряне на границите ще има ефект и помощ за Африка.Хитреците веднага се адаптираха към европейските закони и започнаха да изпращат децата,за да дойдат след тях целия род.Някога баба казваше за ***-една ходи,сто води.

22

Хех

преди 6 години

Вижте снимката - Само млади мъже и момчета! Били бягали от войната. А за децата там, за жените им, за старците им няма ли война???? Те не са ли заплашени??? Това си е чиста ислямска инвазия и поробване на белите държави, които видите ли незнам защо са длъжни да ги "приемат". Човек когато бяга за да спаси живота си и семейството си няма да тръгне сам, а със семейството си. Излиза че тези се спасяват, а децата и жените им да умират???? И за това аз работя и плащам данъци????

21

Хех

преди 6 години

В България няма и неможе да има бежанци, тъй като в нито една съседна държава няма военни действия, преследване на хора с различни политически убеждения и т. нт. Тия всичките са търтеи които си търсят балами да ги хранят, обличат, лекуват и т. нт. Заради такива като тях няма пари за нашите деца които имат нужда от лечение, а и за нашите родители които изнемогват, въпреки че цял живот са работили за тази държава. Вчера събираха пари за 4г. детенце БЪЛГАРЧЕ вместо да го лекуват хранят ***!!!

20

Досети се сам

преди 6 години

ЕТО ЗАТОВА УМНИТЕ ХОРА СА ПРОТИВ '' ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА '', ЗАЩОТО НИ СЕ НАТРАПВАТ ПРАВА И НОРМИ КОИТО НИКОЙ ОТ ВАС НЕ СЕ И ЗАМИСЛЯ ЗА ПОСЛЕДИЦИТЕ КОИТО НОСЯТ СЪС СЕБЕСИ.КАКТО Е ПРОБЛЕМЪТ СЪС У НАС.

19

Handel

преди 6 години

Стария трик. Пробутват си децата - "Ама как ,дечица са, имайте милост, нима ще ги изгоните?" След което към всяко дете се лепват цяла тълпа роднини - "Ама как, детенцето е само в тая чужбина! Нима ще сте такива немилосърдни хора и няма да допуснете да се събере с безутешните татко и мама?"

18

Анонимен

преди 6 години

По стандартите на страните, от които идват щом са над 12-13 годишни са пълнолетни.