20

до 13

преди 6 години

ми тя комисията не определя кой да участва, явно производителя не е бил заинтересован от тая поръчка, по виж португалците са решили да се отърват от старите бръкми и са участвали. Та новото си е ново де! и класирането не го е направил Гержика, а комисийката на Боце, избрана при тях, на нея да се сърдят! явно за председателя и не е имало комисионка и хоп греда ха ха ха

19

Анонимен

преди 6 години

Юрофайтъра е скъп, а Ф16 е морално остарял и скъп. Ще купим сигурно повечко стари такива и после ще им пробваме катапултите

18

Въорос за малоумници

преди 6 години

Защо служебното правителство се разбърза да купува Грипените , ако не за комисионните?Служебнотонправотелство има грижаза изборите само - това е според Констотуцията. *** как да оставиш тлъстите комисионни на следващите?! Радев ксто пълен новобранец се хвана в капана и той...

17

Няма да се отвори

преди 6 години

Няма да се отвори парашута на *** президент и на Нинова.Няма да намажат от шведската сделка -- ако се развищят нещата по надълбоко, ще си имаме президент кандидат за Кауша.

16

Жалко…

преди 6 години

Пак не случихме с президент. Боко пак опитоми поредния президент. Жалко...

15

Анонимен

преди 6 години

НА ЦВЕТАНОВ МУ УВИСНАХА ВИСУЛКИТЕ МАЙ?а той лобира за 30 годишната американска бракма. КОЛКО ЛИ Е ВЗЕЛ - ТОЙ НЕ ПРАВИ НИЩО БЕЗПЛАТНО.

14

Анонимен

преди 6 години

Какъвто и самолет да се вземе ще е напълно безполезен. В случая идеята е да се вземе най евтиното та големия брат да миряса а пък ние да се отчетем че сме му ударили един език.

13

Анонимен

преди 6 години

Защо не предвидиха и нови Ф-16.Това е испитан БОЕЦ .Има на въоръжение в света 4500.За него има симулатори в Констанца и Солун.

12

Пешо

преди 6 години

Кво искат тея? Те отдавна не могат да вдигнат самолета! В България изглежда всеки разбира от политика и самолети!

11

Анонимен

преди 6 години

DA.TOVARISHT RADEV MANIPOLIRA NARODA,PONEGE IMA LICEN INTERES.

10

:) :)

преди 6 години

ако сравнявсш камиони със самолети е все ефно да сравниш компоти с компютри

9

Pult

преди 6 години

Bez bg obstonaroden referendum nikakvi bombardirovachi ne mogat da kupuvat. Ms i ns sa partizanska monarhicheska mafia. Uuuuuuuuu!

8

Анонимен

преди 6 години

Хвърчилков , като толкова разбира от самолети да не се е пенсионирал! Не е работа на шофьорите да определят какви камиони ще купува фирмата!

7

Ясно

преди 6 години

Всичко е ясно но те си мислят че народа е ***.Напъват за Ф16 и то е ясно. Президента се дърпа защото разбира, другите са подмолни гъзоблизци и продажници.Помнете ми думата - накрая ще са стари, пред брак ф16 които никои нормален няма да вземе.БГ се превръща в абсолютен цирк.

6

Пончо

преди 6 години

Оф, писна от тия глупости, все едно ще взимаме между космически кораб, ще вземат 5 самолета за 5 мин са на земята, как може да сме толкова *** народ не ми го побира главата, помогнете на хората, вдигнете стандарта на живот,или закривайте тая пародия наречена България и да се свършва, те за самолети мислят.

5

Анонимен

преди 6 години

ГЕРБ най-добре ги разбират лобиранията. Откакто шефът на Агромах пя за ББ и кмета на Симитли се оказа че фирмата му не може да си подготви документите за нито една поръчка и навсякъде е дисквалифицирана. Това да ви изглежда нормално. Малко преди това Агромах спечели лот от автомагистрала Струма, но КЗК върна жалещ отстраяването си в конкурса .... и о, чудо! Жалещият се (Щрабаг) така напук не подаде оферта и класирането си остана. По същото време им дадоха поръчка в Пловдив? Случайност???

4

Анонимен

преди 6 години

Циркът продължава зеха си изтребители хахаха

3

Анонимен

преди 6 години

цирк Буш ... сефте :)))

2

Момо

преди 6 години

Хората звездолети купуват вече, а ние 10 години 8 самолета не можем да поръчаме. Пуууу... Баси цирка!

1

don

преди 6 години

ГЕРДЖИКОВ ЗА КАКВО ГО ВИКАТ ТОЙ ТУК НЯМА НИЩО .НО ЗА БГ БАЛКАН ТРЯБВА ДА ГО ИЗВИКАТ Е ТУК ИМА ГОЛЯМА ОТГОВОРНОСТ ЗА ПОДАРЪКА И ФАЛИТА КОЙТО НАПРАВИХА