4

Анти ГЕРБ

преди 6 години

Така е и така ще бъде. Причината не е в нечия некадърност, а съвсем проста. Виновни си и.диотите, които управляват България от 28 г. Сякаш държавата е учебна кола и всеки курсист може да се пробва, пък ако стане. Ако ли пък не, става от седалката и да сяда следващият. Докато здравните осигуровки не отиват на личната сметка на всеки осигуряващ се положението няма да се промени. Имаш пари на сметката, лекуваш се, нямаш - плащаш си кеш. А сега всеки граби от общото. Чист социализъм.

3

Анонимен

преди 6 години

НЕ САМО В Здравното осигуряване е така навсякъде е така бумащина осигуровки и накрая се кръстиш и в НАП е така внасяш за пенсия и после им се срива системата и аде трябва да доказваш че си работил да им носиш документи ,в банките ти дават някакъв лихвен процент който е 0,001%т.е по-малко отколкото даваш бакшиш на сервитьора а сега пък казаха че ние трябва да им плащаме дето ни пазят парите ,новите магистрали са дупки и т.н защото като народ сме си такива непротестиращи

2

Проблемът

преди 6 години

е че и сега си плащаш здравно-осигурителни вноски, плащаш си и на лекари и стоматолози и пак не си излекуван!!!!! В бг каквото и да се направи за здравно -осиг. система - РЕЗУЛТАТЪТ ЩЕ И НУЛЕВ.Причината е НЕКАДЪРНОСТ!!!!!!!!!!!!!!!!

1

Анонимен

преди 6 години

нзок е един тумор който унищожава здравето , трябва да се създадат ЧАСТНИ здравно-зстрахователни каси и всеки да е с ЛИЧНА ЗДРАВНА ОСИГУРОВКА . плащаш си - лекуват те , не си плащаш - нема !