14

Анонимен

преди 6 години

Плаща 25 г. по 500 евро наем. Интересно каква му е заплатата?

13

Анонимен

преди 6 години

Хем си на 76 и си работническа класа пък и искаш в индеалне център да живееш и то за без пари? Големи проблеми имат хората няма що...

12

Анонимен

преди 6 години

Е прекалено драматично написано. И аз имам приятели, които си живееха в една пресечка на главната във Варна и като се ожениха и им се родиха деца се преместиха на доста по-спокойни места във Варна. Сега като не могат да живеят точно в Готическия квартал да отидат в друг квартал на Барселона. Може пък промяната да ги разнообрази и да им хареса спокойствието.

11

Анонимен

преди 6 години

Втълпиха ни че държавите не трябва да са национални.И след като го повтаряхме като папагали,то стана факт.И кой ни го втълпи?Сорос,евреите и подопечните им медии.Накрая те ще управляват целия този нов Вавилон,това е целта.А националните държави са смъртния враг на мечтата им за господство.Затова и в Бг. така яко се подпират индийците!

10

Lacazette

преди 6 години

Много ми е странно когато се започнат коментари от рода на -там е пълно с *** и пакита.Да,това е факт.Но ние изчезваме бе хора.Случвало ми се е да си мисля,че съм в *** квартал насред центъра.Отиваш в болницата и гъмжи от мургавели с цикащи чавета.Въобще не ни е розово...А иначе съм минавал Лавапиес в Мадрид,малки улички и бъкано от хора.Трябва да имаш уникална изолация,за да не ти пречат.А предвид,че е център,там страите сгради не се барат много.

9

GT

преди 6 години

До До GDПродължавай да си вярваш. Щом си на "заплата" си ми ясен. Зленце, аз па "работя" от към 10:00 до към 11:00 и то ако си искам. През другото време съм под сянката в градината.

8

Fakt

преди 6 години

Големите градове в западна Европа са по-големи гета от столипиново и факултето, пълно е с црънци и талибанци.

7

До GD

преди 6 години

Какви 12ч те гонят бе. Работя от 8-1 и 2-5=8ч, говоря 4 езика и доста се потя пред PC-то. Заплатата стига че даже и остава за екскурзий, обикалям, турист ако не си разбрал. Запознах се със страхотни Българи-шеф на хотел във Вашингтон, шеф на болница в Чикаго, търговец във Варшава, стиденти в Париж, ИТ в Лондон. Никой не работи 12ч и ако го направят се заплаща 150% това едва ли ще го проумееш.

6

Анонимен

преди 6 години

Поне не бетонират като нас.

5

GT

преди 6 години

До ПодмянаАми разходи се извън столиците, за да видиш как хората си живеят живота в спокойствие, докато ти опъваш каиша по 12 часа на ден и повече. В това време си пият пастиса и си оформят градинките, защото преди това за няколко часа са изкарали парите, които ти вадиш за два дни, и са хлопнали кепенците. Няма лошо да вярвате колко е куул в БеГето. Така поне вярата ви крепи да не се хвърлите отнякъде. Още по-весело става като осъзнаеш, че НИКОГА в БГ няма да стане като там.

4

Анонимен

преди 6 години

А какво му е хубавото на барселона

3

манго

преди 6 години

Приказки от 1001 нали ви разказват в този сайт

2

Подмяна

преди 6 години

В Европа тече яка подмяна на населението. Вървя си из Лондон и се опитвам да открия Англичани, трудна работа... вдичко е забрадки и ***.Бях и до Париж миналата година, малко по-добре но там пък 50% са черни с не особенно умни физиономии и малко Афганци ... бягаха от полицията до Айфеловата кула, незнам защо ги гонеха но явно има защо.Рим-също като Париж всичко е яко черно, там пък видях Пакита да се друсат в една градинка.

1

Анонимен

преди 6 години

сърцераздирателно... ама е просто една история за лека вечер и не е вярна както ... много "новинки" тук... карай :)