103

Анонимен

преди 6 години

догодина в г20 няма да има западни държави,всичките ще са емигрантско -чалмалийски

102

Анонимен

преди 6 години

тромпета е вече прегазен ;баба ванга е предрекла черния обонго за последен президент, а тръмпи ще мете потрошеното от краварския обор

101

Анонимен

преди 6 години

Какъвто и да е влака, от едната страна стои най-голямата страна, а от другата най-многобройната страна.

100

u4en

преди 6 години

До чъки ...Точно в 10 -ката ! Жужи за последен път на среща на Г-20....догодина на Г-7....на Африка !

99

Анонимен

преди 6 години

Китай си хареса влака и това е влака на Европа, която има огромни капиталожения в Китай а и обратно. За Китай Русия е безинтересна понеже Русия няма икономика а е и малък и неплатежоспособен пазар.

98

Анонимен

преди 6 години

ВЛАКЪТ СИ ВЪРВИ ДОБРЕ, ТРЪМП ЛАЕ СРЕЩУ КИМ, АМА С ПОДВИТА ОПАШКА.

97

Анонимен

преди 6 години

ДО 1111Е И КАКВО ОТ ТОВА? Дори и да е така, ти по-умен няма да станеш и онова в гащите ти нама да порасне повече.

96

Фронто

преди 6 години

Я да видим какво се случва в последните по- малко от 100 години:1933 и последващите до 1945 : Сталин дава повече оръжие на Чан- кай Ши отколкото на Мао; Мао в тесен/и не толкова/ кръг казва,когато Хитлер напада Русия " наигра се Сталин". 1949-Москва НЕ дава ярено оръжие на Китай. От тогава и до днес * кой е водачът на комунизъма*? Не може общ влак да има на Китай и Русия. Азиатците много помнят, о- о как помнят!

95

Анонимен

преди 6 години

До чъкиинтересно, а защо американците се натискат и те като бедна , изостанала, арабска държава да продават въглища, нефт/най-често краден/ и газ навсякъде по света? последно на Полша и *** искат да продават втечнен газ.Нещо парите от правене на войни не им стигат ли, печатницата ли се развалила?

94

Анонимен

преди 6 години

Тези цензурират и" добър ден"

93

АФУЗ АЛИ

преди 6 години

Да пребъде във вековете Северна Корея и нейният велик президент, единствен за сега защитник на Човечеството!

92

1111

преди 6 години

На русофилските под*логи много им се иска ПРосия да е фактор,но истината е ,че тая държава е едно икономическо джудже ,на което народа живее по-бедно и от нашия.Немогат нищо да изобретят ,а само потъват.Държава на която валутата няма никаква стойност.Държава която се равнява на страните от третия свят.Руснаците работят с Долари и Евро.Истината е там ,че САЩ могат да ги унищожат дори и без война,само икономически.Долара е най-силната валута по света.Русия е фактор само в русофилските ви мозъци.

91

Анонимен

преди 6 години

ПЪТЯТ НА КОПРИНАТА (РАЗБИРАЙ ВИСОКОСКОРОСТНИЯ КИТАЙСКИ ВЛАК) ЩЕ МИНАВА ПРЕЗ ЦЯЛА РУСИЯ И ОТДАЛЕЧ ЗАОБИКАЛЯ БЪЛГАРИЯ. НО ТО ВЕЧЕ ВСИЧКИ ЗАОБЕКАЛЯ БЪЛГАРИЯ.

90

Анонимен

преди 6 години

Е, ЧЪКИ, НЕ РАЗБРАХ К`ЪВ ТИ Е ПРОБЛЕМЪТ.До колкото разбирам, казваш, че руснаците са зле, живеят в бедност и ние трябва да ги подпомагаме.

89

anonimen

преди 6 години

Mnogo nisko nivo na izkaz, po-losha geopoliticheska statia ne biah chel ot godini!!!

88

Анонимен

преди 6 години

докато Русия и Китай се договарят, европейците събрани от Меркел не успяха да се уговорят на кого да угодят при предстоящата среща в Хамбург

87

u4en

преди 6 години

Преговорите са за друго ...Си - плащаме ти за Сибир 10пъти повече от продажбата на Аляска-80 мил.долара.....Жужи - искам и бутилка водка за допиване !

86

чъки

преди 6 години

Братя Българи,събудете се.Русия е една бедна и изостанала държава която разчита като мюсулманските държави само на продажба на петрол.В Русия няма закони.Мутрите са на власт.Престъпност,наркотици,проституция,беззаконие.Обикновения руснак живее зле,заплатите са ниски.Русия не може да инвестира и едно евро в България,защото Русия не произвежда нищо.Русия само граби от България,като и продава газ.Милиарди левове от нас заминават при тях,а се връща няколко хиляди.

85

Анонимен

преди 6 години

В този влак още доста народ, включително европейски лидери, доскорошни приятели на САЩ, биха се качили, само и само да видял клоуна

84

Разногласието

преди 6 години

Разликата между западната и зточната философии не са големи но са съществени.Западната си посочва враг и почва да воюва.Източната си избира идеал и почва да го гони.Упоритостта за постигане на целта и на двете е впечетляваща но едната определено е по-градивна.