31

Газета де ла спорт

преди 6 години

Може ли ИД да бъде сразена в Сирия без помощ от Асад?...................Може ,но е желателно и той да участва?За мотхе Рашън е детска игра,стига да има ясен противник а не мишоци.

30

Анонимен

преди 6 години

Може ли ИД да бъде сразена в Сирия без помощ от Асад?-------------------------------------Въпросът е може ли ИД да съществува без финансовата и логистична подкрепа на Саудитска Арабия, Катар и Турция ?

29

ПРИЗИВ!!!!

преди 6 години

До 2+2Ами не купувай газ на двойна цена.*** в Полша и си купи на тройна - току ща им докараха един кораб с американска газ,още седи щот няма кой да я купи.Вземи се 3-4 11л. туби от мин.вода и така ще си първия разбил руския газов монопол у нас. Фондация отворено от към ауспуха общество специален медал ще ти връчи! гоу ахед!

28

2+2

преди 6 години

Подкрепата за Асад от руските *** тук е подкрепа за руския газов монопол в Източна Европа и за източването на милиарди евро годишно от България чрез двойни цени на руския газ. Затова няма нормални пенсии ,нормални заплати на лекари и учители и пр. Радвайте се русофили.

27

Да

преди 6 години

Да

26

СатаНАТО™

преди 6 години

2/3 от сирийците са против Асад.

25

СатаНАТО™

преди 6 години

Асад е последният, от когото зависи нещо в Сирия.Ако не бяха руслямистите и хизболаците, досега да е свършил като Кадафито.

24

анонимен

преди 6 години

без асад няма как да стане тои е местен знае кои за какво се бори докатоамериканците знаят само да хвьрлят бомби ама кьде и по кого няма значение

23

Анонимен

преди 6 години

Няма как, без АСАД са пътници всички нормални в тая Сирия

22

Анонимен

преди 6 години

Стига си писала глупо..сти ,ами се запитай как така ГЕРБ продават оръжие на ИДИЛ . Че и лекарства ,цигари и крадени джипове с български номера .Как така САЩ воъръжава ИД . Как от вчера американски десантни хеликоптери извозват от Ракка ислямистите с оръжие в ръцете . Кво се праиш на ухапана и шикалкавиш на дребно с с неща който и на бебетата са ясни . Че САЩ = ИДИЛ . И разбира се там и нашите юнаци - Гарантирано от ГЕРП !

21

Познати Новини

преди 6 години

Бла бла - Василева .

20

пенко

преди 6 години

Кой създаде муджахидините ? Защо сега воюва с тях ? Армията на ИД е с оръжие и /вгледайте се в "кубинките "им - американски/ оборудване от иракската война на САЩ ...не могли да си го изтеглят !!! Командирите на ИД са от разбитата армия на Садам!Как ще бъде унищожена ИД , когато военната промишленост на САЩ , Русия ,Франция и БИ се нуждаят ат пласмент и възпроизводство /и наше ...и наше/??? Можеби следващата агресия нама да е срещу Венецуела ,а срещу Филипините !!!!

19

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 20Добре де, вече и малките деца знаят тази истина!!! И кво от това??? Като решенията да се бомбандира една страна, да се нахлува, да се осъжде или да и се налагат санкции ВЪПРЕКИ ВОЛЯТА НА НАРОДИТЕ го осъществявя.....ЕДНА КЛИКА ОТ НЯКАКВИ СИ МУХЛЯСАЛИ СТАРЧЕТА И МАРАЗМАТИЦИ, за които човешкия живот не струва и две стотинки, а само бръщолевят за някакви си "ценности"! КАКВО МОЖЕМ НИЕ??? НИЩО!!!! Ето, правим революции, "завиваме" към "цивилизования свят".....А СЕ ОКАЗВА ПЪЛНА ЛЪЖА!!!!

18

Анонимен

преди 6 години

Асад сам по себе си е никой.Само помощта на руснаците и на Хизбола го спасява.САЩ си запазват правото да бомбят хизболаците, тъй като и те са гости в Сирия.

17

Анонимен

преди 6 години

mogat da gi likvidirat, no ne iskat

16

Хм

преди 6 години

ИД е едно от средствата на Израел и САЩ за постигане на целите им в района.Е,малко е излязла извън контрол,ама пак им върши работа.Иначе могат да я ликвидират бързо-като и спрат парите и оръжието.Помните ли как Обама твърдеше,че битката с ИД ще трае 10години?Е,след руската намеса много се разбързаха!

15

Анонимен

преди 6 години

Тоя път май краварите ще го барат и тяхната няма да я бъде. Тоя път няма да има кой да им плати сметката за войната и всичко ще легне техният си бюджет. Ирак платиха всичките разходи на САЩ за войната с безплатен петрол. Сега обаче Русия ще намаже от всичко и Сирия ще им плати всички разходи.

14

Анонимен

преди 6 години

"Moже ли ИД да бъде сразена в Сирия без помощ от Асад?" Заглавието напомня, че тази война изначало беше организирана за да бъде свален Асад. Обаче Путин отбеляза, че с Асад или без Асад, ще реши сирийския народ, а не някой вместо него, което, разбира се е правилно. Май ще се наложи някой да се съобрази с това....

13

RED ARMY

преди 6 години

Асад е единствения, който може да удържи Сирия. Махане на Асад значи див евроатлантизъм. Сирия ще се превърне в България, Ирак или Либия.

12

Анонимен

преди 6 години

До АнонименНа тази, които не есъгласен с коментар 9 какъв му аргумента или просто е финансово ангажиран с несъгласието си. Ако се замисли може и да се откаже от обещаното му в името на принципите.