32

Анонимен

преди 6 години

Действията на американците говорят точно за обратното

31

Петко Савов

преди 6 години

За балканите как де е ? А защо целят да раздробят арабските страни на парчета, каквото постигнаха до голяма степен.Направиха ги на пух и прах. Освен марионетки вече нито от Либия нито от Ирак стават държави. В Сирия ги спряха руснаците. Щаб квартирата е в Израел. Ще дойде ред и на балканите, като разнебитят Турция.

30

До ИСТИ

преди 6 години

1.България първа призна Македония и се отказахме отвсякакви бъдещи претенци спрямо Македония2. Сърбите действително трябва да ни върнат Западните покрайнини заедно с Пирот,Бабушница,Бела паланка,Зайчар3.Излаза на Бяло море е отнет по-стратегически причини от България и не вярвам гърците да се съгласят да ни го върнат,но може да се съгласят на малки поправки по границата в полза на България4.Абсурд е Турция да отстъпи територия на България

29

чичо сам

преди 6 години

идеята така наречена "велика албания" е измислена от сръбските шовинисти тоест от белград, за да могат да ги крият техните апетити за окупация на македония черна гора и част от босня и херцеговина... именно зареди това и тоя *** йи казва "откъдето и да идва тя"

28

Гост+

преди 6 години

Господарите на света рекоха и отсекоха. Остава обаче Русия и Китай да се съгласят.

27

Анонимен

преди 6 години

А да поговорят с България за корените си ? Сръбската пропаганда идваща от Русия ...им проми мозъка на тея. Сега с Гърция да решавали едно име??? Ние също ще гласуваме ПРОТИВ.

26

пророка Олег

преди 6 години

каквото казват краварите- смятайте го наобратно............

25

Запознат

преди 6 години

До Анонимен--28;Когато алкохолика Г.Димитров искаше да даде Пиринска Македония САЩ и Англия не разрешиха. След Балканската война Русия даде на Румъния Част от Добруджа. Даде и Силистра.Ст.Данев казва :Щом Русия казва даваме я. Единствен се съпротивлява Английския посланик в Петербург--Джорж Бюкенън. Обаче нашия върл русофил я даде.Русия ни отне Македония и Одр. Тракия. Руския посланик пише на Немския;Македония никога няма да е на Б--я ,а на 1 по--достоен народ.

24

Запознат

преди 6 години

До Исти--20;Той Жан Виденов след срещата си с Милошевич ,каза;Няма Западни Покрайнини има Источна Сърбия. След посещението му Сърбите намалиха с 2 часа седмично уроците по български.Държавата на която са дадени Покрайнините вече не съществува,но нямаме Патриоти. Имаме Патриотари,защитаващи руските интереси.На 08.06.1876г Русия и австроунгария подписаха Раихщадското споразумение след негоБудапещенско.Разбраха се да не се създава ГОЛЯМА И СПЛОТЕНА държава.Те раздадоха българските земи.

23

Анонимен

преди 6 години

Сега са против промяна, но промениха границите с признаването на Косово. Няма да хитруват с двойни стандарти.

22

Запознат

преди 6 години

До Исти--22; Само Русия призна ОМО-Илинден. Русия винаги е била срещу Б--я.Само нашите русофили не го разбират . Винаги са били Антибългари.

21

Анонимен

преди 6 години

Щом е американец и чуе за Балкани, то си мисли че става дума за Бали

20

Анонимен

преди 6 години

САЩ- исаните. Косово ? Ай сик тирСащ

19

Исти

преди 6 години

70 години чакахме Русия да ни върне поне Западните покрайнини и част от окупираната Северна Добруджа,а вместо това дочакахме да създадат македонска "нация" от народа ни,напоследък даже "шопска" и "помашка". Координирания удар срещу България се ръководи все още от Москва,затова народът снема доверието от нея и мисли да се довери на Съединените щати- тяхната борческа освободителна идеология е полезна за народа ни и може да донесе свобода на Българите,живеещи под постоянен натиск оттатък границата.

18

Хм

преди 6 години

Все едно:"Само ние(САЩ) можем да чертаем граници!"Go to HELL USA!

17

Исти

преди 6 години

Днешните граници на Балканите често са слагани крайно несправедливо,в нарушение волята на народа и Щатите,които за нас са борци за човешки правдини трябва да се съгласят на някои малки промени като:1. Да се разреши на България и Македония да се обединят- в тях живее един народ,който не иска да бъде разделен.2. Сърбия да върне на България ако не цялото ни Поморавие,поне Западните ни покрайнини.3. Гърция да върне ако не цялото,поне част от нашито Беломорие.4. Турция да ни върне част Одринско.

16

))))))))

преди 6 години

Как няма да променяме границите? Време е турците да си идат в Аналдола и в Константинопол да бият камбани! Един бай *** ни е напълно достатъчен, бай ердоГаньо не ни трябва.

15

Хойт Ий

преди 6 години

Само не разбрах дали е заместник на помощника или помощник на заместника?

14

ало

преди 6 години

Тези ли ще определят коя страна е готова де влезе в Европейският съюз? Смешници!

13

Анонимен

преди 6 години

тези дето промениха границите на Балканите и бомбандираха с обеднен уран били против прекрояването на границите.***, по-***, американофил