38

Така е

преди 6 години

Всеки един от началниците в полицията се е клел във вярност на БКП.Затова сега БСП и ДПС са плътно зад тях.Няма грешка така си е!

37

Okal

преди 6 години

Prokurorite i sadiite sa za besilki.

36

Анонимен

преди 6 години

Пише се кОмшийка с "О".

35

Корнелия Решетникова

преди 6 години

До ПолицайДругарю милицонер, след като се отказвате от каузата искам да Ви напомня, че трябва да върнете тениската с лика на другаря Путин, която Ви е била зачислена за протеста.

34

Полицай

преди 6 години

Здравейте , съграждани! Аз съм обикновен полицай на улицата на 28 години. В системата съм от 5 години, започнах със стартова заплата от 540лв, в момента е 670лв. Напълно съм демотивиран и мисля да напусна, и не само аз. Обичам си работата и помагам на хората когато се налага. Глобявам на пътя защото така ми е наредено. Мразите ме, защото си пазя хляба като стоя срещу вас на протести. Плюете ме, биете ме, за 670лв.... Кумшийката в блока взима 600лв за чистачка. Скоро напускам, и не само аз..

33

Анонимен

преди 6 години

ЗА ДА СТАНЕШ ПОЛИЧАЙ СЕ ИЗИСКВА СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ.ЗА СВЕДЕНИЕ ЗА АСИСТЕНТ В УНИВЕРСИТЕТ СЕ ЯВЯВАШ НА КОНКУРС И СЕ ИЗИСКВА ВИШЕ ОБРАЗОВАНИЕ ,А ЗАПЛАТАТА Е 500ЛВ.ОСВЕН ТОВА ПЛАЩАШ ОСИГУРОВКИ И НЕ ПЪТУВАШ БЕЗПЛАТНО. ЛЕКО НАГЛИ СА ПОЛИЦАИТЕ С ТЕХНИТЕ КАПРИЗИ.

32

художника

преди 6 години

В "Белите" държави, когато искаш по-високо заплащане минаваш на преквалификация.Нашите "куки" да преминат обучение по оказване на първа помощ, да научат английски език, да се научат да се държат вежливо с хората от които им идва заплатата и тогава да искат увеличение на заплатите си.

31

Обикновен гражданин

преди 6 години

естествено,че БСП и ДПС ье са зад протестите на полицаите! Та само единици от полицаите не са с червен партиен билет. Явно комунисти и фесове са решили отново да спретнат преврат на Боко. Решетников е дал изрична заповед на *** да мобилизира де що може и да направи преврат. КГБ + комунисти = размирици и държавен фалит.

30

сминдух енд чесън

преди 6 години

При намаляване на броя на икономически активните хора у нас как смятате да се случат по големите заплати.

29

милиционер

преди 6 години

Искам пари

28

Анонимен

преди 6 години

Да ,нов закон за МВР и армията в ,който пише да си плащат осигуровките,като всички други работещи!Ако само им вдигат заплатите НОИ ще фалира!

27

Анонимен

преди 6 години

В Грузия постъпиха много умно - разпуснаха цялата си милицио-полиция и всичко наново на здрава основа!

26

Анонимен

преди 6 години

Полицията,армията и някои още там бяха задължително безпартийни структури за които трябваше да се грижи държавата,а не разни партийни централи да ги дърпат насам-натам като ги доодърпат докато още пърпат по разни техни реформи на лук и консерви за почивни дни до следващите работни дни когато се тупкат по гърба и гърди с нови дрешки из коридори и зали като армейци в склада на старшината.

25

Анонимен

преди 6 години

Уважавам МВР като институция,но със сигурност на 3-4 работливи,съвестни и честни,се падат поне 20 мързеливи,неграмотни,некъдърни,подкупни техни колеги,които ходят на работа с ясното съзннание,че ако са извън системата и за пъдари няма да ги вземат!Сигурен съм,че точно тези 3-4 днес няма да бъдат на протестите,но отаналите задължително ще идат и ще се правят на многострадалните Геновеви!

24

Анонимен

преди 6 години

Скоро едно полицайче идва в офиса на фирмата и тръснало на секретарката писмо с искане да се направи това и онова-по закон обаче да уточня.Гледам го и го чета и виждам,че е объркан адресата.Обаждам му се обяснявам и съответно връщам писъмцето.След десетина дни туй пак цъфнало,отново със същите искания и отново не разбрало,че аз не съм институцията,която го интересува. Пак връщане на писма,обаждания,губене на време и нерви......Питам се,дали това полицайче днес протестира и знае ли защо?

23

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен - Топлата връзка между БКП/ДПС и милиционерите още тайна ли е за някой?Нали бяха "щит и меч" на партията-държава, сигурно още мислят така!

22

Анонимен

преди 6 години

Топлата връзка между БКП/ДПС и милиционерите още тайна ли е за някой?

21

"Столетницата&q

преди 6 години

БКП/БСП,като някоя стара селска или махленска клюкарка,само налива масло в огъня?!Понеже от едно време,на тях им е като хоби да плетат интриги,сплетни или клюки-да подклаждат огъня,след като не могат нищо да направят,защото са политически,икономически или юридически ИМПОТЕНТНИ!!!БКП-то на времето така баламосваше милиционерите-да служат на ползу роду-народ,партия,родина,отечество...,сега по-абсолютно същата схема и се опитват да баламосват полицаите?!Или вълкът козината си мени,ама нравът не!!!

20

Бай Иван

преди 6 години

БСП само нагнетяват положението и използват полицаите за лична изгода. Всички тия протести тръгват не от обикновените полицаи, а от хора на БСП които са високо в йерархията.

19

Ахмед

преди 6 години

Всички провокации и събития в ущърб на Държавата са дело на те тези две " български" гладни партийки, това вече е ясно на всеки!!