20

Анонимен

преди 6 години

Там съм от търтей и негодник нагоре! Привилегии, рано пенсиониране, визока пенсия, никаква работа при залавяне на престъпници! Вобще за какво са тези ?!

19

Анонимен

преди 6 години

Заплатите им се формират от моите данъци, аз казвам НЕ! Не нисля , че си вършат работата, пазят м.@нгалите, вместо да защитят тези които им правят заплатите! КАТЕГОРИЧНО НЕ!

18

реалист

преди 6 години

Значи след нова година ще има аргументи за увеличение.

17

Аз

преди 6 години

До Жоре ФуражкатаЖоре съгласна съм с теб. Мисля по същия начин. За съжаление нямаше резултат, нито информация за един грабеж вкъщи. А от друга страна ми се иска и те да имат нови униформи и да работят в човешки условия, присъщи са европейска страна.

16

Анонимен

преди 6 години

Обещания , обещания , така се лъжат малки деца . Така обещаха преди изборите и за големи пенсии , но лъжата лъсна . Тези мъже , които като излязат на работа не се знае кога ще се върнат в къщи и дали изобщо няма да се случи нещо и да се размине прибирането . Защо не сравнят заплатата на един депутат с тяхната заплата . Работата на полицая е къде по-рискова и отговорна . Тези хора също имат предел на търпение .

15

Жоре Фуражката

преди 6 години

По принцип в частния бизнес увеличения се дават за постигане на добри резутати. Всички ние като работодатели на полицаите трябва да изискаме информация за постигнатите резултати- с колко % например е намаляла престъпноста, ПТП-тата, битовите кражби, убииствата и т.н. Ако са намалели и хората се чустват по-сигурни, то тогава пожалуйста- увеличавайте, но какво правим ако нищо не се е променило? Защо да се дават увеличения? Проста логика

14

Шабан Шаулич

преди 6 години

Какви заплати,бе ! Погледнете какви шкембета сте пуснали ! Срамота !

13

ХМ

преди 6 години

Бай Иван ще трябва да работи още повече ,за по-малко!Тази държава е пълна пародия!Няма икономика ,а всичките тежести попадат на работещите и в това число не визирам разните му там администратори и якички ,а хората даващи здравето,младостта и живота си за да преживяват.Румъния смени 10 премиера и партии ,а ние си стоим на същото положение вече над 10 години и нищо не помръдва даже и затъва ,при долар 1.8 лева днешните 1000 лева са 500 в 2007

12

Гуфи

преди 6 години

До воененСлужих бре военен,ПЕТ години,знам ти/ви/ службицата.

11

Анонимен

преди 6 години

ВСЯКА СУТРИН ОКОЛО 7.30Ч ИМА СПРЯЛА ПОЛИЦЕЙСКА КОЛА ПРЕД БАНИЧАРНИЦАТА НА УЛ.МОЛОВ /ПРЕД ОКРЪЖНА БОЛНИЦА СОФИЯ/ И ЗАКУСВАЩИ ПОЛИЦАИ В УНИФОРМИ. НЕ ПРАВИ ДОБРО ВПЕЧАТЛЕНИЕ.АЗ НЕ ЯМ В ОПЕРАЦИОНАТА.

10

военен

преди 6 години

До Гуфиела да служиш и ти 1ва категория , или си негоден и за това ???или ходи стани полицай като им завиждаш за заплатите

9

полицай

преди 6 години

най-обичам да ги ловя га пушат коноп по градинките. Хващаме ги и да видиш тормоз!И дискотеките продават синтетика ама там плащат на шефа, та не може му бръкнем у паницата. Заедно с политиците много го дробим тоз пуст български народ. Ще ги клатим докато има, като няма ще емигрирам у чужбина

8

Гуфи

преди 6 години

До воененАло военния,ти получаваш пари бадева,така че недей да размишляваш а си гледай службичката и ПЪРВАТА категория.

7

еничарски неволи

преди 6 години

*** еничару думаше: бре пусти еничарю прегърни стадо роми па се обърни срещу българете, българете още душманете, па бийте, па колетебъларин да не остане!

6

1312

преди 6 години

ACAB

5

Анонимен

преди 6 години

Увеличение-вероятно2018?А най-вероятно на албанските празници.В Албания няма празник.

4

военен

преди 6 години

Естеств.че трябва да се увеличат, не е нормално да си купуват униформи и дават дежурства по нац.празници, а да вземат колкото сервитъор и продвач !!!

3

Че Гевара

преди 6 години

Какви уволнения ви гонят ? Там няма случайни хора ,а семействата(мъж+жена ) на служба са нещо нолмално .

2

милиционер

преди 6 години

Днес ще протестирами. Искам повече пари

1

Анонимен

преди 6 години

Я ги вижте от снимката наредени тумбаци-хрантутъовци и това били служители на реда, гледам ги и умирам от смях, един такъв ако те подгони на 3тия метър е приключил. Давам идея да им намалят заплатите, за да влезнат във форма тия прасета.