10

Инженер

преди 6 години

Не знам колко трябва да си луд да се довериш на кола (машина) била тя и за 200, 500, 900 хиляди. Все пак е направена от хора и се управлява от хора, а всички грешим.

9

Истината

преди 6 години

Горящо от дни сметище, което задимява магистралата. Или затваряш магистралата за движение или слагаш знаци за ограничение на скоростта в задименния участък и през 100 метра катаджии, които да санкционират всеки, който превиши скоростта. Не са виновни шофьорите, а КАТ и собственика на пътя, в случая държавата.

8

Анонимен

преди 6 години

Магистрала Тракия е добра само от Стара Загора до Бургас, около Пловдив е разбита напълно, а до София е цялата на вълни. Няма нищо с което да се гордее бойко. Подскачаш в автомобила, който междувпрочем е високопроходим, като картофи в чувал!!!

7

Анонимен

преди 6 години

До 6Лошото е, че в мелето ще има и нормални, а не изперкали.

6

Някой си

преди 6 години

Тоя народ тотално е изперкал, всеки си мисли,че като се е качил на автомобил и вече е хванал дядо Господ за шлифера и беснее и лудее както си иска по пътя. Ами трепереше се бре, ненормални и..

5

лесна печалба

преди 6 години

Де да направя залог за първи отсвирен министър?

4

Де я

преди 6 години

Тлъстата какаДани обясни че 100 лв винетки са ни малко за тия прекрасни магистралиДе ги ченгетата, да поискат още пари, че не спат и не ядат горките и жадни ходят, само и само да си свършат работата

3

До 1

преди 6 години

Ако беше карал с нормална скорост, нямаше да му е проблем МЪГЛАТА на тоя бездарник, на *** все някой му е виновен, но никога той самият!

2

Де го Бойко

преди 6 години

Баш юнак. Да ни обясни кви магистрали ни е построил.Или тунелите не работятИли сняг ще ги затрупаИли няма кой да регулира движението като пожар гори на 5 метра от нея

1

Анонимен

преди 6 години

Защо не напишите че причината за инцидента е димът от горящото сметище, един приятел е пострадал и той го каза.