26

арнауд

преди 6 години

Не знам дали е имало знаци, но трябва да ги забранят. Както махнаха знаците за радари, така да махнат и предупредителните знаци. Друг въпрос е дали са сложени своевременно знаци за намалена видимост и ограничение на скоростта. Вместо превенция по-добре да пишем актове и смъртни актове. Некомпетентността на законодателния орган е епична. Безхаберието и липсата на морални ценности на управляващите и на самите нас е причината за всички наши беди и неволи.

25

Анонимен

преди 6 години

А къде са знаците за ограничаване на скоростта, заради дима от сметището? Къде е КАТ, който да наложи спазването на ограниченията на скоростта? Сега пак ще изкарат шофьорите виновни, че КАТ и разни други не са си свършили работата.

24

Анонимен

преди 6 години

Тази нелепа катастрофа нямаше да се случи ако преди мъглата имаше катажии които да предупреждават шофьорите че има горящо сметище и гъста мъгла А ВЪВ САМАТА МЪГЛА ТРЯБВАШЕ ДА ИМА ВКЛЮЧЕНИ ЧЕРВЕНИ СВЕТЛИНЕ ПРЕЗ 50 МЕТРА И ОГРАНИЧИТЕЛНИ ЗНАЦИ НА СКОРОСТА. Но таво го има само в бялата държава в която живея от 20 години.

23

Анонимен

преди 6 години

Вероятната причина за катастрофата е сметището, което гори вече седмица, а димът се разтиля на десетки километри от мястото. Миризмата се усеща на повече от 10 километра. Една седмица не може да се изгаси горящо сметище, след многократни сигнали на 112? Вече няколко пъти минавам от там и пожарна кола не съм видял. КОЙ сега не си е свършил работата? Или отново причината ще бъде високата скорост?

22

Анонимен

преди 6 години

При този неработещ КАТ, не е изненада такава катастрофа.

21

Анонимен

преди 6 години

Бойко наскоро,каза че по тази убава магистрала се стига само за два часа и половина до морето и дървеното шопе,дето вика че от Витошата по-високо нема,надува дъртата бангия,докато и искочат чарковете през големата бурия изотзаде!

20

Проблемът е КАТ

преди 6 години

Докато КАТ не започне да работи, все ще се случват много катастрофи. Начинът на шофиране във всяка една държава го определя контролният орган, който за България е КАТ. Нарушенията, които шофьорите в България правят са пряко следствие от факта, че КАТ не работи, а многото нарушения водят до много катастрофи. По мои груби сметки, всеки ден в България се извършват средно по около 200 милиона нарушения, а КАТ санкционира за 1 на 100 хиляди и то обикновено ако има катастрофа. КАТ е проблема.

19

Тато

преди 6 години

До всички т ъ п ирчета и т ъ п о то общество - проблемът е в сметището, което гореше и преди дъждовете. Сега явно или пак е запалено или не е гаснало. Сметище, хора, сметище. Голямо колкото футболно игрище и са го запалили , за да унищожат ***. Хитреци, а? Е, такива умници из цялата Държава, а някои от тях даже управляват..

18

ИДИОТЪТ си е ИДИОТ

преди 6 години

Не е нужно да се променят ограниченията, а да се оправят пътищата. Онези дето са се нагласили да стачкуват за по-високи заплати трябва да си вършат работата, да помагат, предупреждават и предотвратяват инциденти, а не да се крият из храстите.

17

Do do 15

преди 6 години

Ми аре да видим, хем ше те изчеластря, хем после ше лежиш в Бобов Дол за заплаха и нападение, солетко :D

16

идиот

преди 6 години

скоростта по магистралите в България трябва да се ограничи на 110-120 платната са в лощо общо състоятие, а ние *** отгоре без мисловна дейност. няма да помогне, но ще събират вероятно повече пари от глобите и дано намалеят убитите.

15

do до 12

преди 6 години

То не е за хвалене да имаш солетка в гащите.

14

до 12

преди 6 години

Така е, 12 санта, но в диаметър!!!

13

дръндер

преди 6 години

До Нещата в реалностВерижни катастрофи стават в цял свят бе, мозък! Нямаше как просто някоя българомразка да не се изходи!

12

Do do 7

преди 6 години

Засегна ли се, 12 сантов жребецо?

11

до 7

преди 6 години

Да де, *** това,*** друго...Сигурно в Германия *** стана причина да изгорят хора в автобуса!Всеки комплексар умира да плюе по българите, щото видите ли той самият е извънземен!

10

Гошо БМВ 530D

преди 6 години

Газ, газ, газ, Ваньо, че пичетата на чакат към слънчака, бръзо изпревари всички, първи сред първенците, най - бързата магистрална ракета, от софия до бургас за пдо 2 часа, покажи, че си потентен играч надарен, на входа на Бъргас тА чакат с медал, купа и шампанско, карай бясно, правилата са за балъците!

9

a

преди 6 години

До Пешеходаз ше си я отлепя мойта

8

проктолог

преди 6 години

Продължава опита за колективно самоубийство на нацията.

7

Нещата в реалност

преди 6 години

*** Шумахерски яростно е шофирал високоскоростната 100 -120 коньова бангия с безапелационно премигване на останалите балъци, спиращи жестоката му засилка от 180 км/ч, завиране броня в броня, вътре набичена качествена музика, но не и чалга, щот това е селско, *** е номер едно, *** паца най - голяма вади, *** е тъпкач, бияч, карач, плащач, разбирач! Давай, ***, ти го можеееш!