93

Анонимен

преди 6 години

След мен и жена ми... Заедно! Започнаха да й посвиркват разни цръноглави ... Им смачках фасоните. Аз пиьах обяснения защо с жена ми от 15 години се държим за ръка и тя е с рокля около коляното, без ръкав и се смеем. Преекспонирам, но е факт. Краен квартал. Ама жена ми да я наричат... Мерси.. Тупалки и толкоз

92

Анонимен

преди 6 години

В края на юни в Истанбул имаше подобен случай, но не с високопоставено религиозно лице - някакъв религиозен "моралист" започва да обижда момиче в автобус, защото носела шорти и накрая я удря. При разпитите в полицията обяснява, че бил "провокиран", след което е пуснат. Случаите стряскащо си приличат. Насилниците се представят за жертви.

91

Анонимен

преди 6 години

Делото срещу имамите-уахабити от Пазарджик още се влачи, а досегашните наказания са смешно несъразмерни за сериозността на престъплението. Мюфтийството и Хафъзов ги подкрепяха съвсем явно, зам.-главният мюфтия организира атаки срещу светски облечени момичета. Ало, законотворците, съдът, службите????

90

П.Николова

преди 6 години

Наистина е непонятно защо не ни показват видеозаписа - значи наистина има нещо *** и искат да го потулят!

89

Анонимен

преди 6 години

Ако жената и дъщерите на Бирали са провокирали конфликта и той е заплашвал момичетата, то трябва да бъде привикан в полицията и най-малкото да му бъде отправено предупреждение, а засегнатите да ги осъдят, ако е възможно. Също така в този случай е редно мюсюлманското вероизповедание да се разграничи и да го отстрани - по инициатива на мюфтията или на вярващите. Вероятно, обаче, бг политиците ще си мълчат, защото Турция намести това ръководство на мюфтийството. А ДПС, ДОСТ, БХК - за тях е ясно.

88

Анонимен

преди 6 години

Доколкото разбрах има видео-записи. Дано родителите осъдят въпросния заместник-главен мюфтия за клеветите, както и семейството му за побоя. Такива агресивни прояви и изкуствено разпалване на напрежение не може да се толерират. Службите спят дълбок сън, както обикновено. А репликите на разни политици, че трябва да си мълчим, за да не стане по-лошо всъщност водят до по-лошо. Трябват строги наказания за подобни физически нападения, особено за хора на високи позиции - те водят до сериозни рискове.

87

българка

преди 6 години

Мили БЪЛГАРИ ЕМИГРИРАЙТЕ И ТО БЪРЗО! КЪДЕТО ИМА ЗАКОНИ ! ДА ИМА 4ЕРНИЛКИ ИЗМИРИ И ВСЯКЯКВА ПАПЛА4 ПО СВЕТА НО АКО ИМА ДЕЙСТВАЩИ ЗАКОНИ СПАСЕНИ СТЕ ВИЕ И ДЕЦАТА ВИ,,, КАЗВАМ ГО ОТ ОПИТ,,, БЯГАЙТЕ ДАЛЕ4 ПО ДАЛЕ4 ОТ БГ ПО ДОБРЕ.. НЕКА РОМИТЕ ПОМАЦИТЕ И АРАБЕ ОСТАНАТ И НЕ ЗАБРАВЯТЕ - БЪЛГАРИН Е ДУХОВНА ТИТЛА НЕ НАЦИОНАЛНОСТ .

86

Анонимен

преди 6 години

:) за другите хора не знам , но българи и турци със сигурност са произлезли от маймуни (някой вид с по-малко мозък) .И не само са братовчеди , ами направо братя от едно и също азиатско монголско племе са се пръкнали .

85

Анонимен

преди 6 години

Тоя пък за някакви братовчеди сме били с турците. Единствено ако вярваш, че сме произлезли от маймуните то тогава всички хора на тази планета сме братовчеди.

84

Пухчо

преди 6 години

Защо официалните власти мълчат? Има камери , чиито записи недвусмислено показват ,че първите реакции на удар са от мюсюлманките . Но не се знае каква цена са получили за скандала Бирали и Сие.Постановка.

83

Анонимен

преди 6 години

... да си довърша мисълта дали богове са дали земята на българи тук .Като гледам как българите ги мързи не само да работят но дори и физически да се възпроизвеждат . Явно е дошло време боговете да си вземат обратно земята и да я дадат на някой по-читав :)

82

Анонимен

преди 6 години

Някой по-долу продължава да твърди че българите тук били у дома си :)И че някакви богове им били дали земята :)дрън , дрън ...И българите и турците са си азиатски чеда (лошо няма в това) . Те са си и генетични братовчеди , че и долу горе от близки места са дошли. Така че да пакетират торбите и да заминават за планините на Афганистан (или някой друг околен там стан)

81

Анонимен

преди 6 години

Абе не знам Бира Бира ли си Уиски Уиски ли си или Пепси Пепси най добре се скрий в мишата дупка и не се показвай, че някои поже да хвърли камък и да ти счупи бутилката.

80

Анонимен

преди 6 години

Бирали Бирали да си признаеот къде получава пари за да сее изкуствени религиозни проблеми.

79

Влад Цепеш

преди 6 години

Ако ги видя дъщерите на тоя Ислямист ще им забия по един пирон в главите да неим паднат случайно бурките!

78

Анонимен

преди 6 години

Пусни *** на пред и после го предърпая. Това е западния начин на мислене и това, ще направят. Баба Меркел за това ги извика глупаците. Сега е време да отвори хубавите газифицирани хотели от времето на онзи готиния с малките мустачки и всичко, ще си дойде на място.

77

мюсюлманин

преди 6 години

БЪЛГАРИ/всички/,ние мюсюлманите в България изповядваме умерен ислям.нашите жени не носят хиджап/фереджета/.тези Разбойници са те.о.исти.на тях им се плаща за това.те се управляват от тайни хора на дпс/бивши и настоящи/.ние не искаме техните имами.проверете по колко хора ходят да се молят в джамиите по 5-8 човека.всички имами са поставени по политически.в България има много радикален ислям но службите мълчат.

76

Анонимен

преди 6 години

....Някой по-долу е писал че българите били у дома си....Ами у дома сме си.Винаги сме били и ще бъдем завинаги на тези земи.От Бог са ни дадени докато свят светува.И да, някой от българите и по Азия са ходили и там държави са правили и пак са се върнали.И който чужд посегне на тези наши земи и майка България ще бъде поразен от БОГ-един е и всичко вижда,забавя но не забравя,а когато въздава е безпощаден.Не един се е опитвал,и не един се опитва и сега,но да знае БОГ гледа.

75

Иван Американ

преди 6 години

Зад агресията на *** от Асеновград спрямо децата спортисти, зад "спонтанния" протест на *** от "Столипиново" на които се е крещяло "Аллаху-Акбар", зад този също така зле скалъпен скандал стои една и съща организация-ТУРСКИТЕ ТАЙНИ СЛУЖБИ (МИТ)!!! ПОМНЕТЕ МИ ДУМАТА!!! Това е провокация с цел създаване на етническо напрежение. Искат да вкарат войски на Балканите, така както вкараха в Сирия, в Ирак, в Кипър, тоест в почти всички свои съседи в преследване на нео-османски амбиции.

74

Пингвин

преди 6 години

Монахините също са дегизирани, че те имат и беличко. Единствената уместна забележка подкрепена с добър аргумент е да се вижда лицето. Ужасно неуместно, тъпо и нагло е да се месиш на абсолютно непознат как да се облича. Крайно време е да се разбере, че всеки има право да се облича както и с кавото иска.