163

antmafia

преди 6 години

неплащането на ВСЯКАКВИ задължения към държавните изнудвачи трябва да стане рязко и едновременно за да има ефект.представете си как ще ги парализирате...

162

tyrboman

преди 6 години

До АгджатаХората са написали, (като за гл*пав човек) че на пътниците ще се връчва фиш ако имат електронен невръчен такъв.Кой ти говори за шофьорска книжка на пътниците, и къде видя такова нещо?!

161

Зозо

преди 6 години

До Светослав ТабаковТе форумните *** са 4-5 ***, които пишат от различни IP - та, за да изглеждат повече. Смешна работа! Кутев пари нема, нема и да има :)

160

Агджата

преди 6 години

Ами ако не си нося книжката какво ще направят? Ще ме глобят, че се возя без книжка ли? Кой "мозък" ги мисли тези простотии, направо падам от смях тук!!!

159

Отговор

преди 6 години

До Анонимен 171 На Куково лято.

158

Анонимен

преди 6 години

След като ти отнемат книжката за не платен фиш 20 лв временно отнемане на книжката след плащане на фиша кога ще върнат свидетелството

157

Стоянова

преди 6 години

Искам да попитам защо след като имаш акт и е платен, и не те отмятат от системата им, около 6-7 месеца и съм длъжна да си нося квитанцията за плащането с мен?! Иначе са много отворени, ами ако се возя без квитанцията в джоба, какво правим, глобяват ме, отново?!Това са безумици и лудости!

156

Анонимен

преди 6 години

ХОРА (не гербаджии вие не сте хора, поне не и мислещи), cпрете тая чума герберска като на следващите избори гласувате за БСП или за Слави , не за малки партии , защото само те могат да отстранят *** гербаджийски от властта, НЯМАМЕ ДРУГ ИЗБОР, разберете го!!! Спрете да разпилявате гласа си по дребосъци които нямат никакъв шанс да бутнат герп ! След това ако трябва ще се отървем и от тях, като междувременно шайката ще се е разпаднала!ВРАГЪТ НА МОЯ ВРАГ, Е МОЙ ПРИЯТЕЛ!!!!

155

Бягайте

преди 6 години

Бягайте от дължавата на мутрите и тиквите...Няма спасение......Но аз имам и друго мнение---виновни сме не само ние дето избираме тикви, мутри и калинки , но и Запада, който се целува брежневски с Боко Тиквата и сие. Демокрация не се прави, като подтискаш демокрацията , само защото народът в БГ не е узрял да отхвърли ***.

154

Светослав Табаков

преди 6 години

Голямо писане на глупости падна!В нета всички сте герои,ама оная вечер никой не излезна в подкрепа на Лозан Панов!като не ви харесва Тиквата излизайте на площада и го сваляйте бе,драскачи!Ама е много лесно да си бъркаш в пъпа и да критикуваш!Два милиона София,излизайте и го сваляйте.какво чакате!Ама за тая работа се иска дупе,а не "анонимен"!***!

153

Анонимен

преди 6 години

Ше ги изкаврат от пътя с оркестър ,няма друга държава като Българияно ни е сме свикнали да ни мачкат така че да не се оплакваме и пак гласувайте за герберите долни

152

Орлин

преди 6 години

А може ли не

151

Анонимен

преди 6 години

а ако агресивните шофьори са с коли 200+ коня, и са се засилили здраво, как точно ще ги настигнете за да ги изкарате от пътя рапчевци Пътна блокада ли ще им спретнете, или ще им изскачате отпреде, създавайки предпоставки за птп рапчевци, или ще купувате бегачки за целта, щото с опелчетата и чек,ийте по стотина коня ще е доста интересно за гледане демонстративното изкарване от пътя Май само перчема ще можете да извадите да го повее ветъра, смешници повервали си!

150

Анонимен

преди 6 години

сега ще стане същото като с катализаторите - на тиквата ще му се дръпне *** след като прочете масовата гневна и напълно нормална реакция на огромната част от активните в нета и ще се окаже че не били компютри а компоти! Мноо си ***, Ра... пардон , Саше!Ако ли пък не, все някога ще дойдат следващите избори, а междувременно на някой катаджий могат да им се случат неприятни случки докато репресират гражданите!

149

Анонимен

преди 6 години

Имаше един читав шеф на кат - Богдан Милчев, този свестен човек винаги ще го уважавам, но тея отврати - рановски и рапчев - няма начин!!!

148

Анонимен

преди 6 години

Гледайки снимките на рапчев се чудя *** ли е, наркоман ли е, или и двете... наистина!

147

Бургазлия

преди 6 години

Само да не попаднете на някой не много кротък - като мен, който ви е набрал доста на наглите катаджии - герберасти и да се озове патрула най-демонстративно изкаран от пътя, рапчев!Мога да ти обещая рапчев, че ако някое ченге си позволи да провери жена ми - която е пасажер в колата ми, това ченге ще съжалява че ме е спрял, рапчев, защото много взехте да се увличате !!! рапчев, как няма да превишавам скоростта извънградско като ограниченията са масово неадекватни, рапчев

146

Бургазлия

преди 6 години

Как няма да имате проблем със събирането на глобите, като ги направихте огромни, рапчев! Кога ли ще ви уврат тъпите ченгеджийски кратуни че тотално сбъркахте подхода - с огромните глоби, рапчев и другата тиква - рановски, който е също толкова противен като теб, рапчев!!!Това най-демонстративно изкарване как да го разбирам, ще изблъсвате автомобили в стил нсо ли, рапчев?

145

хаш

преди 6 години

КАТ нямат нищо общо с пътниците,ще ги скъсат от дела за правата на човека!Това е терор в най-чистата му форма,а репона вече се вживя в ролята господ,не разбра ли че с тези рестрикции гони Българи от държавата между другото много добре знае-така му диктуват!

144

Анонимен

преди 6 години

А който нема кинта да шари,ше му свалят децата и ше ги продават...кое целото,кое не,важното е акто да се плати