10

Магазинера

преди 6 години

Миграцията е глобален проблем, който ЕС смята да решава сам, плащайки за това до пълното си икономическо изтощение. А останалите богати нации гледат отстрани това ритуално самоубийство

9

Тато из Правец

преди 6 години

6 000 000? !!! Малко са,лъжат !

8

Анонимен

преди 6 години

Бла бла празни приказки и обещания. Говорете си, но разселването на мюслитата продължава сезон пореден, че и плащаме за него... Тези 6 мил. евро щяха да са достатъчни да се построи някъде в провинцията завод и да се отворят 100на работни места, вместо хората принудени от безработицата да бягат в голямото село или в чужбина.

7

Циник до Страхил

преди 6 години

...и цялата перверзия , е ...изтръскват със есемеси празните джобове на българите за спасяването на болни дечица - и подаряват милиони долари на африкански, и арабски вождове - сакън да не пропуснат да си купят последния модел на Мерцедес! В така наречената демокрация - никой не ни пита съгласни ли сме - да вземат последния залък от устата ни!Директно го вземат!

6

Анонимен

преди 6 години

Това с "бежанците" е много нахална работа.

5

Циник

преди 6 години

Тази наглост на брюкселските дерибеи не познава граници! Социалните каси на задъхващият се европейски съюз са поставени в служба на всякакви арабоафрикански *** усетири колко хубав е живота на гърба на мучащият европейски данъкоплатец.Вече ще внасят тълпи директно от Нигер, и Судан - транспортните разноски ще ги плащаме ние! Афроарабопитеците неработили и ден ще ползват всички екстри на Мурксулската кьорсофра! Само - колко още от 1,5 милиарда готованци можем да хрантутим..и докога!

4

Меркел

преди 6 години

Aко не ви е ясно кaкво се случвa,пуснете търсене в Гугъл " плaнa Кaлегри" прочетете и всичко ще ви се изясни.Бялото нaселение нa Европa трябвa дa бъде зaменено със " стaдо ***" тоест по- ниши създaния ,лесни зa мaнипулaция и упрaвление,зaсегa плaнa се изпълнявa блестящ,не случaйно aз съм носител нa нaгрaдaтa " Кaлегри" зa 2008 г.

3

Анонимен

преди 6 години

Явно в ЕС са решили да сменят етнически населението.

2

Анонимен

преди 6 години

Дано вишеградската четворка успеят да озаптят меркелтизма иначе талпата е мека мара!

1

Анонимен

преди 6 години

Пращайте ги на американците. Те предизвикаха тия миграции. Като бъркат айрана да си го пият