5

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 4Не му се сърди! Майка му и баща му са брат и сестра!

4

grigor

преди 6 години

Сори. Новите цени не ме бъркат. Бърка ме да има равни закони за всички. Точно заради това, че няма такива, има и нови цени на тока. Щото някой трябва да плаща тока, който сините крадат.

3

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

a задържани за новите цени на тока ще има ли? щото докато перата води хората в извечната борба срещу "другите" , било то индианци или къси ръкави, имате нови цени на електроенергията, които никой не коментира. а после ще викате вай gейбa.

2

Анонимен

преди 6 години

Оказа се, че дъщерите на главния мюфтия са нападнали другите момичета заради облеклото. Какво става тука бе? В християнска държава някакви ислямисти взеха да си позволяват много неща. Тоя Бирали Бирали да се изрива от България със все котилото си. И без това е ***, че си пише името два пъти за да го запомни.

1

Анонимен

преди 6 години

Откриха клетка на ИДИЛ в Асеновград, а медиите отклониха вниманието от протестите и потулиха тяхното значение. Изопачиха го! Изкараха българите, техните семейства и дечицата като нацисти, фашисти, крайни хулигани.Поквара! Поквара беше медииното отразяване на справедливите протести! Позор и СРАМ!