10

Анонимен

преди 6 години

Ми нормално - той децата ли ще си гледа, докато са толкова малки или ще се събира с оня пияница бай Пит ?!

9

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 8Чак пък чакал!! Ако е искал досега, да е имал

8

Анонимен

преди 6 години

Жена му го ислямизирала щял да се самовзриви на оскарите в името на Аллах .

7

Анонимен

преди 6 години

Ами нормално е да поразреди социалните си ангажименти - има бебета човекът. Предполагам, че коментарите по-долу са писани от мъже. А този е чакал дечицата си толкова години, сега ако не им се порадва - кога?

6

Анонимен

преди 6 години

Амал дали дава в десятката?

5

анонимен

преди 6 години

Както се казва, всеки си намира майстора. И обикновено най-заклетите ергени са най-послушните мъже в последствие. Да видим кога ще дойде видов ден.

4

Лицемери

преди 6 години

По-скоро приятелите му са му були шута, откакто се съюзи с арабката-глобалистка и ислямска фундаменталистка Амал. Макар, че и те, повечето холивудчани са един дол дренки - клоуни с много пари и пропагандатори на химерна и утопична "социална правда" и расов марксизъм, с тотална откъснатост от реалността! Пропагандират свят без граници и преселение на Третия Свят в Западните държави, вживявайки се в някаква роля, но както имат къщи за милиони, милиони долари в цял свят, не са взели нито един кафяв

3

Анонимен

преди 6 години

Той всъщност започна да отрязва приятелите си откакто се хвана с тая Амал. Започна и да се проявява политически, да защитава "бежанци", да призовава за толерантност към исляма и т.н., пак откакто се хвана с тая Амал. А Амал е една крайно обсебваща и манипулативна жена, която просто не търпи отказ. Амал иска тридневно пътешествие за Св. Валентин и той отменя срещи с приятели. Понеже Джордж няма тoпkи, покорно прави всичко, което жена му каже. Myxльo с главно М, та не само дрънка, но и скърца.

2

меня

преди 6 години

прав е човека всички са предатели

1

Анонимен

преди 6 години

Тази новина ме разтресе отвътре изцяло. Сега трябва да ги мисля и приятелите на Клуни