12

калинка

преди 6 години

тая да си ходи при плевналиев, не става за нищо.

11

naco

преди 6 години

ЗАЕДНО с АГЕНТИТЕ на ДС,които са я ПРИКЛЕЩИЛИ на снимката ли? НАРОДЕ????

10

Анонимен

преди 6 години

Ха Ха Ха

9

Обективен

преди 6 години

Прах в очите,заблуждавате нас и вас!

8

направо невероятно

преди 6 години

хахаха,от там от къде извира корупцията ще водят "борба" против нея!

7

PD

преди 6 години

Колко празнодумие!За нищо не отговаря, щото ако, то отдавна да е зад решетките. Всъщност новината е, че поредната безотговорна, само ще имитира, докато от това, всички страдаме.

6

Край

преди 6 години

Тази никога непрактикувала юристка може да отговаря само за ретроградния Меркурий. Важното че на Бойчето винаги му е съгласна. Ако я направи шефка на филхармонията - утре ще се нанесе в кабинета.

5

Бай Корлеоне

преди 6 години

Край, корупцията е унищожена щом тая неграмотна ГРОБарска КАЛИНКА ще е шеф на осмата поредна структура, която ще я бори!!! Изпълнен съм с................песимизъм!!!

4

Анонимен

преди 6 години

Тази нова фаворитка на Бойчето е изучили перфектно езика на бюрокрацията много да говориш и нищо дано казваш!Ще разчитат на нея да размотава старчетата в ЕС че България прави нещо а всъщност нищо не се променя и кражбите ще продължат с пълна сила. И за пореден път ще се изпълни действието да променим всичко за да не се промени нищо! Пример специализирани съд и прокуратура които действат като прах за пране за българските политици олигарси и ги изкарва винаги чисти като сълза.

3

Анонимен

преди 6 години

И въобще... кипи безсмислен труд.

2

сега

преди 6 години

Поредната грешка която ще доведе пак до провал.

1

Where r u now?

преди 6 години

Корумпираната и с ужасен диалект Захариева ще отговаря за антикорупционни политики?Значи ще замита послушно под килимчето далаверките на Тиквата и останалите от този кабинет?