35

чери

преди 6 години

Ей смешници! Не бях видял скоро по- *** публикация. Какво си мислите вие С.О.Р.О.соиди че кубинците живеят в 15 век? Много се лъжете. Хал хабер си нямате какви нови квартали имат по Хавана и другите градове.Проблема е че слугинчето *** и СИЕ не показват и пишат за хубавото в Куба.

34

Съвет

преди 6 години

До Пич 33 Пич, не им обеснявой. Няма да схванат.Остави ги да си умрат от собствената си тъпота.Социализма бил много добър , ама защо ли фалира на всъкъде по света ? А де?

33

Реалист

преди 6 години

Да улеснят правенето на любов.Всичко им е на шест,остава да оправят качеството на секса.Ама и Фидел беше един любовчия....щом докачи и Данчето Христова.Збъркано от всякъде държава със заплати от 30 долара , като при наш Жан.

32

лесна загадка

преди 6 години

представете си, за двойното ни сега БВП, кое има по голяма стойност:1 милион долара през 1970или2 милиона долара през 2017

31

Винету Келешев

преди 6 години

в Куба, средната заплата е 20 долара, поради наложеното вече над 50 години ембарго. тоест Куба не може да прави външна търговия с никого, понеже бойните кораби на чичо сам дежурят неуморно около райския остров.колкото до нашето БВП, което било 2 пъти по- високо като цифра от това през комунизма, да, така е, това само доказва, предвид огромното покачване на цените през последните 30 години, в световен мащаб, че сме си обедняли значително, не в проценти, а в пъти.

30

Венецианец

преди 6 години

И в Столипиново жилищата са кът, но такива проблеми няма

29

митю the gun

преди 6 години

До МАЯ- Права си Майче...Какви само неща имаше при соца...какви млади жени...Аз съм на 62 г. ама още ги помня...

28

Куба-тъжно е!

преди 6 години

В Куба средната заплата е около 460 песос(около 20 долара). Това е голямото постижение след повече от 50 години социализъм. Затова хората по-цял свят бягат от социализма, заради беднотията и масовата тъпотия. Сега за пръв път им позволиха да имат частни леки коли и достъп до интернет. Ето докъде води социализма в чист вид !

27

Анонимен

преди 6 години

До МАЯкакви българи имаме като теб - нещастници. А какви българи имаше през соца - юнаци

26

ФХ

преди 6 години

Вижте с какво се занимават правителствата по света!:))

25

Анонимен

преди 6 години

те това е соца - мизерия.

24

Така е

преди 6 години

До ГошуЩеше да се минал през храносмилателния тракт на свинете в Белене,свинете щяха да са изядени от трудовия народ и щеше да останеш завинаги в сърцата и нужниците на хората!

23

МАЯ

преди 6 години

Защо обсъждате Куба- я да се погледнем ние. Какъв вътрешен брутен продукт имаме- разграбени зводи, а оцелелите се ползват от частни лица с едничката цел богатеене. Какво образование и здравеопазване имаме ние- нулево. В Куба са безплатни. Българитеса весели само под влиянието на наркотици. Има банани, портокали, други екзотики- това ли е основната храна. А всичко друго е натъпкано с консерванти , бои и какво ли още не...Жалко за нас!

22

Анонимен

преди 6 години

Във Венецуела се случи майдан от твроатлантически демократичен тип. Нещо като у нас, само че по - кърваво и брутално. Чудно ли е, че икономиката им се разпада?

21

Анонимен

преди 6 години

Кубуинците са щастливи, защото Куба има 2 ПЪТИ по - голям БВП от България, въпреки, че те са 60 гоини с ембарго, а ние сме 30 години демократични европейци...

20

Анонимен

преди 6 години

Кубинците са щастливи защото не познават евроатлантизма и нямат демократични краварски ценности.

19

Starija hush

преди 6 години

Ot vsi4ki darzavi okolo kuba te sa nai bedni.i tam e mizeria zaplati ot $100 do $200.Prezivevat ot turizama nai ve4e.V nekoi hoteli v Santo Domingo elektri4estvoto se puska s karta.Otvora vratata na balkona klimatika se izklu4va momentalno dokato ne zatvora vratata.Benzina e skap do $6 galona i elektri4estvoto po tezi ostrovi.

18

що е то

преди 6 години

болшевишки социализъм?Да не се бърка със скандинавскияМного простоДефицитНа стокиНа услугиНа жилища и автомобилиНа нормално работещи предприятияИзлишъкНа манифестацииНа лозунгиНа светло бъдещеНа фабрики и заводи работещи на планова загуба и произвеждащи брак

17

Гошу

преди 6 години

В соца баща ми взимаше доста пари, защото беше на хонорари, ама не можеше да си купи нищо. Аз сега, по "лошото" европейско време си купих апартамент в центъра на София за 6 месеца. Ех, Тоше, Тоше, изтърва ме, иначе сигурно в Белене щеше да ме пратиш и да ме питаш как съм изкарал парите :))))

16

До 7

преди 6 години

Ти кого се мъчиш да излижеш?!? Може някоя лапития да ти се върже на акъла, но човек, който е живял в така блянуваният от теб соц, много добре знае за какво става дума! 8 години чаках за един разнебитен москвич, който така и не пристигна, след което се отказах от него. Добре че беше брат ми да ми даде ладата си, с която изкарах до 2001 година. НИКОГА ПОВЕЧЕ СОЦ!!!!!! Няма по-некадърен строй с нулева производителност!