11

Димо

преди 6 години

Който прави конкуренция на Шиши, отива в затвора.

10

Анонимен

преди 6 години

той да беше претрепал някой щеше да се размине с условна

9

htp

преди 6 години

Наказанието е съобразено със закона. След като е сключил споразумение значи за него е справедливо. А това за амфетамина и личната консумция на сминдух енд чесън е като мармота и шоколада. Можеш ли да посочиш делото за да го проверим. Когато се коментират актове на съда е добре преди това да се прочетат и да се видят мотивите. Тогава много неща се изясняват и евтините сензацийки са много по-малко.

8

Петко

преди 6 години

Правилно, ако не е искал да лежи в затвора е можело просто да убие някого! А не с цигари да се занимава.

7

Американ

преди 6 години

За мaнraнaлицитe от Асеноград порицание и условна, а за 16000 лева - строг затвор?

6

MMM

преди 6 години

Помислете кой печели от цигарите, съответно кой губи от контрабандата и ще ви се изясни мотивацията за присъдата...Не, че не трябва да има строго наказание, но изглежда неадекватно спрямо други присъди. Ама, хубаво е да развиете тези теми. Това повече ще прилича на журналистика.

5

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

До Бобибобко, айде и да сравниш тт данните на наща и руската съдийски комисии, че кафенцето ми идва леко постно без справки от уикипедия...

4

Боби

преди 6 години

До МомоПърво онзи 20г. е при първоначален общ режим, не лек. Втор разлика между непредпазливо престъпление и умишлено при хипотезата на повторност правим ли? Контрабандиста е осъден втори път за същото нещо, за това присъдата му изглежда тежка, на фона на другата.

3

Момо

преди 6 години

Сутринта прочетох за някакъв на 20, който убил жена на 61 години на пешеходна пътека с джипа на баща си и е осъден на две години и нещо при лек режим.И те така... Правосъдие...

2

сминдух енд чесън

преди 6 години

Преди години една съдиика прие шестотин и косур килограма амфетамини ,че са за собствена консумация и човека даже пропусна наказанието.

1

Темида

преди 6 години

Добре, че е строг, че иначе 10 месеца за контрабанда щяхме да се притесним, че е справедливо наказанието. 15 000лв за 10 месеца доста хора не могат да ги изкарат драги "съдии" раздаващи "правосъдие" в тази "държава" Протести трябват срещу съда не за пари, ама *** "народ"