36

Идеалист

преди 6 години

Поляците още помнят: "Гаранция -Франция"....

35

Велислава Дърев

преди 6 години

Все повече Източна и Централна Европа и Прибалтика виждат своята сигурност в САЩ и Великобритания , а не в Брюксел! Тъжен факт е, че политиката на гедерейката разделя Европа.

34

Анонимен

преди 6 години

Русия да си стои в Сибир!Далеч от нормалния свят.

33

Анонимен

преди 6 години

Преди руски сега американски войски в полша.нато войски има в цяла европа.кое е различното ?!!?

32

НЯКОЙ ДЕН

преди 6 години

СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО ДОБЪР САМО КОГАТО СЕ ОТЪРВЕ ОТ ИМПЕРСКИТЕ ИНТЕРЕСИ НА ЗАДОКЕАНСКИТЕ СИ "ПРИЯТЕЛИ" !!!!!!!!!!

31

Анонимен

преди 6 години

До ДобиТръмп не е лош! Той просто е недобре с главата!

30

Анонимен

преди 6 години

Никой, освен Русия не може териториално да изолира Русия!

29

Анонимен

преди 6 години

Ще строят Берлинската стена от балтийските републики до Черно море. ***.оум.ници!

28

Румен

преди 6 години

Някои твърдят че само у нас разни недоразумения могат да станат професори. Тази куха лейка доказва обратното. И още доказва че не само у нас дават трибуна на ***. Не сме по-лоши от другите. Но сме нихилисти.

27

Анонимен

преди 6 години

Само госпожа Епълбаум е способна да забърка темите от живота на чехълчето, с мракобесна антируска пропаганда.

26

Анонимен

преди 6 години

Пак търсим под вола теле. Полша се противопоставяла на Германия Франция и ЕС. С това се обяснява полската политика, което е дълбоко погрешно. Полша се стреми да избяга от последните задушаващи прегръдки на Русия. Стремежът и е пълно отхвърляне на омразното съветско наследство, отхвърляне на газовата зависимост и по-тесни отношения със САЩ отколкото на ЕС като цяло. Тази политика носи ползи, авторитет и уважение на Полша. Всякакви други подмятания за непоносимост към бежанци и т.н. са нюанс.

25

Доби

преди 6 години

Добре, че вече хората и институциите сами обменят информация в социалните мрежи като Фейсбук, Туитър, В Контакте, и т.н., за да може поне частично да намалее прането на мозъци от fake news, чиито верен последовател и имитатор е и този онлайн вестник. Между другото авторката на тази "публикация", чието име се цензурира в коментарите (странно защо?) отдавна не ни е напомняла, че освен, че е мнооого лош Тръмп (а Хилъри супер готина и яка), той също така яде деца за вечеря.

24

Факт

преди 6 години

Тръмп,обикаля окупирана от САЩ,Европа невиждам място за радост,САЩ няма съюзници а васали,както каза скоро един вилик политик и статег...

23

Анонимен

преди 6 години

"Той едва ли е наясно къде се намира Полша", разсъждава например ...===Не знам кой чете тези простотии, но и за автора на това твърдение, и за всички, които го препечатват, трябва да има запазено специално място в ада. Колосална тъпотия и склонност към манипулация навсякъде. По-добре четете Фейсбук постове, отколкото тези жалки напъни за оригиналност.

22

Анонимен

преди 6 години

За да и за да и припомни колко американски войски има базирани на нейна територия.

21

Анонимен

преди 6 години

До КаринаТРЪМП ПЪРВО СЕ ВИДЯ С МЕРКЕЛ. НЕ ЗАБРАВЯЙ ТОВА.

20

Карина

преди 6 години

Ужас Eлкe! Toлерастите ***! Лош Тръмп, гаааааден Тръмп, а Меркел и Юнкер добри, милички, искат още и още "бежанци"' А гааааадния Тръмп (ой, какъв ужас), не дава да се издума за "бежанци", не го е срам, та чак взе, че блокира достъпа до САЩ на 6 ислямски държави! Пфу, а пък и Беата Шилдо и тя една такава лоша и нетолерантна, заявява, че Полша няма да вземе нито един ислямски парaзит! Не ги е срам! Нито Тръмп, нито Шилдо имат шанс Меркел да ги погали по главата! Расисти!

19

Анонимен

преди 6 години

КОГАТО ИСКАШ ПРИЯТЕЛСТВО ЗАЩО ТРЯБВА ДА Е СРЕЩУ НЯКОГО?

18

срещу кого

преди 6 години

По всяка вероятност срещу онази лоша журналистка от гудморнинг джо

17

Анонимен

преди 6 години

Къде е изненадата, отдавна се знае че САЩ много държат да имат контрол на линията между Германия и Русия,в тази линия влиза и България, просто военна политика от много време.