16

до партиен член

преди 6 години

Екологията е в това, че ти като си купиш кола на 15 год тя е замърсявала вече 7 години повече от това което е било нужно за батерията да се произведе и понеже ти ще я караш още 15 ето ти ги едни 25 год събирателно екология.

15

Партиен член

преди 6 години

Някъде четох че при производството на батериите за тесла се отделят вредни емисии колкото един нормален автомобил отделя за 8 години.Е къде е екологията.?

14

aa1830

преди 6 години

Японците са го измислили, въпросът е дали икономиюесите хиени ще им позволят да си наложат технологията по света. Всичките други залагалки, батерии, тесли и плъг ин хибриди, и е голфове са прах в очите и отрова за природата ни.

13

М

преди 6 години

Г-н Ангелов, между "Прототипът дава представа за бъдещите модели на германската марка" и заглавието "Следващият VW Golf ли е колата на бъдещето" има голяма разлика. И не, следващият голф НЕ Е колата на бъдещето. Гореизброените характеристики ги има от доста време.

12

Анонимен

преди 6 години

У Перник - със сигурност

11

Анонимен

преди 6 години

Голфа е диагноза :D

10

Кирил

преди 6 години

*** ги тия отвратителни голфове, за нищо не стават, не мога да разбера кво ги купуват масово. Много грозна кола.

9

До №5

преди 6 години

Защо токът за зареждане на електромобилите да идва от въглища? Ако не си чул в момента има бум на възобновяеми енергийни източници и държави като Дания, а дори и Германия имат дни, когато успяват да задоволят потреблението изцяло и единствено със соларна и вятърна енергия. И тенденцията продължава, а технологиите ще стават все по-ефективни. Дори и в момента в БГ 40% от енергията е от АЕЦ, която е въглеродно неутрална. Та аргументите са ти като на Тръмп - глупави и остарели.

8

Анонимен

преди 6 години

Основно правило при всяко устройство с батерия-Батерията се изтощава точно когато устройството ти трябва най много.

7

Анонимен

преди 6 години

Батериите нямат бъдеще, каквото и да се говори. Просто ни залъгват докато се разработят истински водородните клетки. Инвестицията в електромобил си е чиста загуба, включително от екологична гледна точка.

6

шматка

преди 6 години

До6Остави пушека.С изумление научих че за производството на една батерия се израсходват 610 000л вода.Питейна

5

Анонимен

преди 6 години

ТОВА ДОБРЕ! НО ЗАЩО НИКОЙ НЕ КАЗВА ЧЕ ЗА ПРОИЗВОДСТВОТО НА ЕДНА АВТОМОБИЛНА БАТЕРИЯ СЕ ИЗБЪЛВАТ 15 ТОНА ОТРОВИ В АТМОСФЕРАТА? КОЕ МУ Е ЕКОЛОГИЧНОТО? ПРЕДСТАВЕТЕ СИ КОГАТО ТЕЗИ АВТОМОБИЛИ СТАНАТ МИЛИОНИ. КОЛКО ТОК ЩЕ СЕ ИЗРАЗХОДВА ЗА ЗАРЕЖДАНЕ НА БАТЕРИИТЕ И КОЛКО ПУШЕК ЩЕ ИЗБЪЛВАТ ЕЛЕКТРОЦЕНТРАЛИТЕ ЗА ДА Я ПРОИЗВЕДАТ! ЗАЩО НИ ПРАВЯТ НА БАЛАМИ? ИЛИ ПЕЧАЛБАТА Е ПО ВАЖНА ОТ ЕКОЛОГИЯТА?!

4

Анонимен

преди 6 години

Този голф ще бъде в Перник след 20-30 години. Пак ни показват какво ни очаква в бъдеще.

3

Дс

преди 6 години

добър знак, е това, вижте символа на колелата, Буда се завръща да донесе новата мъдрост за хората и това е знак, които ще видят всички, този път ще успее ще има мир в света и хората ще проумеят и приемат силата на добротата, състраданието и любовта!

2

11

преди 6 години

у перник нема се харчи ,тоа гуф,там карат на въглища

1

MaйMyнaтa

преди 6 години

Гоуфут е мойта слабост! Това е колата, да. Но и Ауди не връщам