167

Анонимен

преди 6 години

До ИСТОРИКЧЕ ОКТОМВРИЙСКАТА РЕВОЛЮЦИЯ ДИКТАТУРАТА НА КГБ ЛИ Е СВАЛИЛА?Това е някакво ново историческо изследване. Сигурно ще пишеш коя точно история да видим?

166

Анонимен

преди 6 години

А БЕ ЩОМ ДОЙЧЕ ВЕЛЕ ПИШЕ ПО ВЪПРОСА, ЗНАЧИ НЯМА ДА МУ ИЗЛЕЗЕ КЪСМЕТЪТ.ЩОТО ДОЙЧЕ ВЕЛЕ ПИШЕ САМО ФАЛШИВИ НОВИНИ. ХИБРИДНА МУ РАБОТА.

165

Герчо с тамбурата

преди 6 години

Може,ама чак след 100 години от днешния ден,защото Русия се лъже на 100 години веднъж.Много му здраве на този и той като другите. и да върви при тях.

164

калоян

преди 6 години

Новата надежда на сру след като Немцов ги разочарова и трябваше да го пенсионират .

163

456

преди 6 години

До ИсторикА диктатурата на ЦРУ кога????

162

Анонимен

преди 6 години

Българина е много странно същество , сам не може да се оправи с правителството в собствената си държава, но изказва компетентно мнение за чуждите. Кога най-накрая ще започнем първо да гледаме себе си и после останалите?

161

киреза 71

преди 6 години

НАВАЛНИ Е ЕДНО РЯДКО Л...НО,ПРОДАЖНИК,КРАДЕЦ И ЛЪЖЛИВО К....ЛЕ....ОБЕЩА НА АРЕСТУВАНИТЕ ТИНЕЙДЖЪРИ ПО 10 000 ДОЛАРА,НО ГИ ИЗЛЪГА....АКО БЕШЕ ПРИ ЦАР БОРИС1,ТО ЩЕШЕ ДА БЪДЕ ИЗТРЕБЕНО ЦЯЛОТО МУ ПРОДАЖНО СЕМЕЙСТВО ДО 9-ТО КОЛЯНО....ПРЕЗИДЕНТ НА КУКУВО ЛЯТО!!!ПОЛУЧАВА ПАРИ И ИНСТРУКЦИИ ОТ ЩАТИТЕ!!!СЪДЕН Е ЗА КРАЖБИ!!!

160

Анонимен

преди 6 години

До Килъри Клинтън--187;За Навални ще глсува Интелигенцията в големите градове,А мужиците за путин. Така е там

159

Анонимен

преди 6 години

при Немцов

158

Гунчо

преди 6 години

Навални най-много да накара Путин да го премести от единия крачол в другия...

157

Историк

преди 6 години

Диктатурата на КГБ може да бъде свалена само отвътре или чрез "Октомврийска революция"За справка: виж Историята

156

Боби

преди 6 години

До трола 190"Троби, не си само ти! Във форума е пълно с такива, като теб! Гадно е да четеш тъпотии, нали! Що се отнася до джуджето, то направо си му адвокатстваш. Дано парите си заслужават!"Първия абзац - може ли да се характеризира като тъпотия? Определено.Втори абзац - "Джуджето" Путин е 170см, а средния Българин е 175см (аз също) - Усещаш ли се че обиждаш значителна част дори само от Българите защото средно сме по-високи от Джуджето с 5 см.И завършваш с КЛЕВЕТА че получавам пари.

155

позитано 20

преди 6 години

До Килъри Клинтън 187 То така се започва.Путин преди да стане президент, да не би някой да го е познавал?Ми наш Бойко?Кой е допускал че има шанс сред хиляди *** , жадни за власт? От охранител израстна до уважаван фактор в Европа.Може да има шанс човека. Нищо не се знае.

154

Мнение

преди 6 години

Като гледам снимката , този Невални си е роден за президент.Истински руснак. От където и да погледнеш става.А сегашния........мани, мани.!

153

Anton kura

преди 6 години

И с каква платформа и визия за Русия ще свали Путин........Путин и Единна Русия имат единствената възможна и правилна политика. Да се работи за Русия. За тези 15 години на власт Путин постигна много, че и даже новви територии. Те и за това западните меки китки решиха да тръгнаат на икономическа война. Каква ще е печелившата платформа на Навални та да гласуват хората за него? Затопляне на отнощенията със запада ли? хахах не им трябва на руснаците вече това. Запада е лъжлив и продажен

152

Анонимен

преди 6 години

До Килъри КлинтънНе става въпрос за шанса, а за факта че го има!

151

Анонимен

преди 6 години

До пхахуТова, че винаги съществува по-лош вариант, не означава че трябва да се примиряваме с настоящият!

150

До трола Боби

преди 6 години

Троби, не си само ти! Във форума е пълно с такива, като теб! Гадно е да четеш тъпотии, нали! Що се отнася до джуджето, то направо си му адвокатстваш. Дано парите си заслужават!

149

пхаху

преди 6 години

Радвайте се, че е умереният Путин. Следващият не знам дали ще е Навални, Иванов или Сидоров: името ще бъде без значение. На власт ще дойде военното крило в Кремъл. Тогава жална им майка на либерасти и с0р0соиди.. в сравнение с милитаристите балансьорът Путин ще им изглежда като Майка Тереза. Русофобчета, снишете се, че ще има много стриганье и бой за вас

148

Килъри Клинтън

преди 6 години

Навални е познат на 1% от руснаците и то основно на тези в големите градове, нещо като Митьо Пищова в руски вариянтшансовете му да спечели президентските избори са същите като на Митьо Пищова