145

Guzum

преди 6 години

Dip harno ne sa doshli bratchedite og pernik, asenovgrad, nadejda, garmen, stolipinovo...sha farkat sichki...prokurori i sadii...

144

gfadfad

преди 6 години

Бойко Борисов и Цветан Цветанов отишли на сафари в Африка.Преди да се приберат, Цв. Цв. получил информация, че се готви атентат срещу тях по пътя на връщане. Затова двамата с Бойко останали в Африка, а в самолета качили един *** и една ***.На летището в София Екатерина Захариева посрещнала самолета. Като видяла от самолета да слизат *** и ***, тя се обърнала към ***:- Божичкооо, г-н Борисов, колко сте почернял. Ако не беше Цветан Цветанов, нямаше да ви позная!

143

u4en

преди 6 години

Тъй нареченият " червен генерал "- последен рубеж на Червените ...Оскотели от мизерия ..комун. кратуни ! ....Президента НАШ....Крим НАШ....Пабеда НАША.....Корни НАША милионерка....Кире Добрев..НАШ контрабандист....СерГЕЯ...НАШ....Гергов...НАШ свинар....Р.ОВ....НАШ инкасатор....Путин...НАШ....Вигенин...НАШ приятел на серГЕЯ...Университета в Калифорния където учи сина на партията...НАШ..къщата в Швейцария на серГЕЯ....НАША резиденция.....огризките в кофата за *** на Позитано 20....НАШИ..!!!

142

Анонимен

преди 6 години

До генерал-смешно еА пожарникар да е имало? Само питам!

141

Крадат милиарди

преди 6 години

Предложението з а ограбване на БЪлгарския народ с над 3 000 000 000 за покупка на ненужни таралясници дойде от ПИАР престъпниците около Цветанов и Борисов след като Радев бе принуден да подаде оставка заради опит за убииство на хора с контролиран от смартфон МИГ 29 над Троянско..Радев да напише лично какво трябва на армията вкл обувки и *** и тогава да се рекламира като военен..Засега го рекламират като пилотче..

140

генерал-смешно е

преди 6 години

Мястото на генералите е в армията, а не в политиката. В цивилизована Европа в мирно време няма нито един президент генерал.

139

Анонимен

преди 6 години

Чувам Цветанов вече цвърчи! Май ще му се наложи да си "изчисти името"! Да би мирно седяло, не би чудо видяло! Едва му се размина панделата и пак се размириса!

138

th

преди 6 години

Едно непознато чувство има в мен - да си гласувал за някого и впоследствие да се гордееш с действията му. Надявам се президентът да издържи на гербаджийските вели атаки защото всяка глупост/лъжа повторена безброй пъти се превръща в истина. Затова хвърлят помия върху него - знаят, че говорят глупости, но с подреката на медиите и забулването на истината в мъгла, успяват да претъпят сетивата на обществото. Спомнете си преди изборите какви глупости говореха! Представете си Цеца в сегашната ситуация!

137

===

преди 6 години

Ха-ха Цвъки и авиация - ужас - те двамата с Баце верно са на автопилот - по всички теми се изказват еднакво некомпетентно - пенкилери......

136

Анонимен

преди 6 години

*** топи и прехвърля отговорност като к--ва

135

Анонимен

преди 6 години

*** да каже как така декларира 4450 лева спестявания като взе 125 000 лева при пенсионирането като военен

134

Анонимен

преди 6 години

Щом националните предатели от ГЕРБ реват, значи всичко е наред.Радев им разбута спокойствието и отговора не закъсня, всички сили са впрегнати, платени и парттийни предатели изливат помия.На есен ще има много хора пред парламента, увеличаването на тока водата, ниските заплати и пенсии, издевателствата на ромите, всичко това ще отприщи народния гняв.

133

u4en

преди 6 години

Изключително неуместен коментар ! Президента е лицето на нацията - Радев не е моят Президент ! Махленско изказване за селската чаршия ! Г-н Президент . има проверена истина .която длъжноста ви задължава да спазвате : "Умен човек си мълчи " !

132

Анонимен

преди 6 години

Мачкай Румба!

131

Анонимен

преди 6 години

Президентът каза истините без подсладител и ужаси девствените герберски уши, където имат слух само за възхвала!

130

Анонимен

преди 6 години

RADEV DA MALCI-NIKOI NE MU E POZVOLIL DA SE MESHA V RABOTATA NA GERB.

129

Анонимен

преди 6 години

Шампионат по простотия, естествно представителите на най-тъпите фракции на БКП - милиционерската и фатмашката достигнаха финала. За честта на милиционера - Цуцо Кауня, един, единствен път напънал главата си - когато на изпита във ВИФ му се панднала "челна стойка". За достоинството на зеления чорап - Руцо К*рваря , цял живот свикнал да кара на където му кажат по радиото...

128

да, Радев е

преди 6 години

компетентният: Ненчев казва, че е направил заявка по докладна' на Радев.Според Радев:настоявал за диверсификация ( ПОлша), нови самолети, но и ремонт в Русия.Никога нЯМА да разберем КАКВО е написано от Радев.( едно да говориш( препоръчваш), друго е написаното!Класифицирана инфо, закрити врати...за нас- преразкази: и КТБ беше тайна.Вече не е ..? Сега банкерът Цветанов е "тайна".( или "добре охраняван мъж"- имаше такъв роман около 1980г...)

127

Анонимен

преди 6 години

Радев ме кефи, как ги рита като мишки.

126

Зозо

преди 6 години

Кво стана, че не вечеряхме?Радев вдигна ли пенсиите, вкара ли ги в затвора, изкара ли ни от НАТО и ЕС?Жалки комунистически отпадъци сте!