87

Анонимен

преди 6 години

И ТАЗИ ЩЕ МИНЕ И ЩЕ ЗАМИНЕ, И ЕДИНСТВЕНОТО , КОЕТО ЩЕ СИ СПОМНЯТ ЗА НЕЯ ЩЕ Е ТОВА ЧЕ Е ЛЕСБИЙКА.

86

Анонимен

преди 6 години

ТОЗИ НОМЕР 96 НЯКОЙ ГО Е ИЗЛЪГАЛ, ЧЕ ЗНАЕ РУСКИ. БОЖЕ ПАЗИ МЕ ОТ ПРОСТАЦИТЕ, ОТ ВРАГОВЕТЕ СИ САМ ЩЕ СЕ ПАЗЯ.

85

Как говорят руские..

преди 6 години

Хорошо где нам нет !

84

Браво

преди 6 години

Жената-мъж ще ги вкара в пътя. А пък и изборът е цивилизационен - напред към Обединена Европа, свободата и демокрацията или назад към болшевишкото мракобесие от сталински тип на пияните колхозници.

83

Анонимен

преди 6 години

Всички бягат от Русия, даже и самите руснаци.

82

анонимен

преди 6 години

Никога Сърбия не била приятел с Русия , особено по време на Югославия! Тогава тя беше по-голям враг за Русия(съвецкия съюз) ,отколкото Запада!И за нас , понеже бяхме първи г-ъз-олизци на Съветите , Югославия беше страшен враг! Не можеше да припариш дори до българските градове - Димитровград и Босилеград!

81

анонимен

преди 6 години

Браво на братята сърби! Само така - шут на рашките , присъединявайте се при нас в Европа , тук е истината!!

80

пущиняк

преди 6 години

До "до пущиняк"Освен споменатите кокошки, крави, марули и т.н. покрай селското стопанство се развива и хранително-вкусова промишленост! Давай да ги зарежем тези неща и да се наблъскаме в София всички за по-лесни,приятни и доходни работи пък за ядене ще си внасяме!Май термина комплексно развитие нищо не ти говори, а в България има всички предпоставки за такова, стига от ЕС и по назапад да не ни "помагат" излишно!

79

чъки

преди 6 години

Тази ваща руска мечта,че руснаците ще си продават петрола,ще ходи по почивки,а българина и сърбина ще копа с мотиката по полето,свърши.Няма вече будали.

78

до пущиняк

преди 6 години

А бе бягай от тука с твойте домати и краставици за необятния руски пазар.Не разбра ли че на хората не им се копа с мотика на село,ами искат друг живот.Ти колко млади хора познаваш дето мечтаят да отидат на село да гледат кокошки и крави,и да седят марули.Остави турците да гледат доматите,има по по приятни,леки и доходни работи.

77

пущиняк

преди 6 години

Да видим сега родолюбците какво ще кажат относно връщането на Западните покрайнини на България! Новата сръбска министър-председателка лека-полека подготвя подготвя сърбите да скъсат връзките с Русия, ама може да не се получи точно очаквания ефект! Сърбите наистина са пресметливи и едва ли биха заменили широк пазар за селскостопанската си продукция в замяна на еврофондове, от който реално както в България ще се облажат не повече от 5% от населението всичко общо!

76

Анонимен

преди 6 години

Да ви пикая аз на еврогейският съюз до като членуваме в НАТО И ЕС НИЕ НЯМА ДА СМЕ СУВЕРИТЕТНА СТРАНА

75

до сокол

преди 6 години

За съжаления Сърбия по бързо ще се интегрира в ЕС ми се струва.Сърбите са горд народ и ще успеят да се отървят от руснаците.Милошевич ги върна много назад,но се окопитиха.

74

Все пак десен

преди 6 години

Л..с..бия, какво очаквате от нея?:(

73

чъки

преди 6 години

Да обобщим,чуствата и идеите са хубави неща,ама трябва и да се яде.Живота е твърде кратък за да го пропиляваш пиейки боряшник,да караш няко стар москвич и да ядеш кремвирши пред лика на Путин на стената,мечтаейки си как Русия ще срути Запада.

72

Анонимен

преди 6 години

Чак пък всеки да го има за пич тоя путин. Скучен , апатипен, сух, леко комплексиран , без много уважение сред другите лидери. Много много по-добри лидери има от него даже на много по-малки страни.

71

чъки

преди 6 години

В САЩ хората се кефят на Путин,но никой не отива да работи или почива в Русия.В Европа смятат Путин за много корав пич,но всеки гледа да е в ЕС.В България Путин и Русия са икони,но всеки гледа на Запада,всеки иска евро и всеки почива на Запад.Руснаците много си го обичат Путин,но при първа възможност бяхат на Запад.Сирийците чакат Путин и Русия да ги спаси,но до тогава рискуват да умрат в морето,до като бяхат към ЕС.Путин и Лавров и те обичат Русия,но си пратели децата на Запад.Така е.

70

Анонимен

преди 6 години

Те я докараха до просешка тояга Сърбите да седат сами в европа. Русия си продава газа и петрола ..И крета. Ама Сърбия кво печели от тоя ссср съюз там ? Нито помощи нито финанси нито туристи нито НИЩО ? За къв *** седат там и спат.

69

ЯнаДеверенченкко

преди 6 години

Жолее возможно Болгария стать территорией России, чем Сербия выбрать ЕС..хахах (((((

68

мдаа

преди 6 години

кой бяга от хубавото