67

Анонимен

преди 6 години

От целата дъндания с ромите едно е сигурно пак ще увеличат заплатите на полицайте май некой пак ще плаща,нема ли некой от тв да снима пенсионерите как бъркат в кофите за *** и некой втори Динко да поведе народа на протест....

66

Анонимен

преди 6 години

Стига стая работа та работа в БГ,нема работници нема вече и балъци.умрел е некой за тая умрела държава.турихте ксенофоби и фашисти у власта да изгоните ромеите,нема нищо всяко зло за добро навън сте станат хора и сте благодарят на работливите и некрадливи българи

65

Анонимен

преди 6 години

Не знам като се събудят скинарите у европа и почнат да наказват ромите на европа,да не вземем после да се обидиме,че са били некой по погрешка

64

Анонимен

преди 6 години

Ромите са етнос, който лесно може да се интегрира? Това същият Валери Симеонов ли е или са го подменили? Тези хора, като седнат на по-висок стол, забравят ли всичко, каквото са говорили преди и с което са подвели толкова избиратели? ? Ние ли, румънците ли, западните държави ли, където гастролират и показват всичките си "културни" ценности и способности? Симеонов, лицемерието може и да ти позволи да задържиш позицията си, но не и уважението на хората.

63

Анонимен

преди 6 години

Ако можеха да се интегрират, досега да е станало! Те просто не искат.Единици са тези, които се образоват и успяват да се измъкнат от гетото.Защо да работят, когато могат да живеят от кражби и социални помощи, и държавата им го позволява? Размножават се с бързи темпове и до 10 години ще са 25% от населението в страната ни. И тогава какво ще правим? Всичко читаво ще имигрира.

62

Kopoile

преди 6 години

Onova s trite zvezdi ste da e rimliani ot Stolipinovo i drugi...rimski mahli...

61

Zaednost v nervite

преди 6 години

Sega bulgarite, turcite i *** se obediniavat v mostno narodno dvijenie...ste nastane masovo izbesvane na sadiite i prokurorite v bg i da svarshva tazi debela korupcia....na vseki elektricheski stalb po edin obesen sadia i prokuror!

60

Лорт

преди 6 години

Защо просот не въоръжим населението и да видим, какво ще стане :)

59

Георги

преди 6 години

никакъв проблем може и лична охрана да им назначим,само че, господин Симеонов да плати от личните си пари за охраната.

58

Анонимен

преди 6 години

Част от ромите винаги са живели като нормални хора, хранили са се от собствения си труд и не са създавали проблеми. Никой не е настроен срещу тях. Нека да живеят тук, редом с нас.Но по отношение на останалите - ако искат да практикуват кражби и други безобразия или да живеят според техните вредни традиции, да си търсят държава! Тук за такива място няма!Нямаме и излишни пари, за да ги хрантутим, озаптяваме и да се правим, че уж вярваме, че можем да ги променим. ТЕЗИ НЕ ГИ ИСКАМЕ !!!

57

Анонимен

преди 6 години

Валерииии,Приобщава се онзи, който иска да се приобщи!Преди повече от половин век правешкият каскет ги довлече тук, за да се хранят от труда ни и да се размножават на наш гръб! Уж с цел да се приобщят и да станат съвременни, образовани, трудещи се хора.И какъв беше резултатът? "Работеха", докато ги водеха на заплата тук и там. Щом закриха изкуствено поддържаните, работещи на загуба предприятия и ТКЗС-та, онези си продадоха панелките, изядоха парите и се върнаха към стария си начин на живот!

56

Не хитрувай,Симеонов

преди 6 години

Кой ще плаща на допълнителните полицейски звена?И не мислиш ли, че такива трябва да се осигурят най-напред по селата, които са беззащитен обект на ромски набези? Защото там доживяват последните си дни хората, които десетилетия наред са работили, за да има храна на масата, докато е растяло нашето поколение!Не хитрувай и не флиртувай с готованци и негодници, защото търпението на българина е на предела си и няма нужда от измислени "патриотични" партии, за да се справи с проблемите!!!

55

Сега е моментът

преди 6 години

Сега е моментът и не бива да се изпуска. Вземат им паспортите и ги пращат в Германия като сирийци. Или в лагери по границата и оттам за Сирия. ИД нали падна вече - да отиват там.

54

дядо Пенс

преди 6 години

Слабоумните в Правителството главоломно растат...След Боко,Екатерина,Цура Ц. Цвинокио ,сега и Далавери Винкелов се изтропа по въпроса...

53

ДО АНОНИМЕН 54

преди 6 години

ВРЕМЕ Е ЗА ВТОРА ГОЛЯМА ЕКСКУРЗИЯ ТОЯ ПЪТ КЪМ ИНДИЯ !До колкото съм информиран, индийското правителство е отправило апел към всички свои сънародници в чужбина , че могат да се върнат в родината. Всичко е въпрос на договаряне между две страни. Така че идеята ви е много добра и при едно наистина патриотично правителство би могла да има и реално изражение!

52

Анонимен

преди 6 години

Mмхм... и по един Боолен, да мята кюфтета и да пуши пури по 300 лв...

51

Не си незаменим ...

преди 6 години

Само мажоритарни избори ще им разритат удобния кошер. Трябва промяна. Сега няма ни най-малко желание да се справят с проблема. Отиват в гетата да купуват гласове, после когато и 100% продаден вот да има там ще вкарат 1, а останалият купен вот ще изгори. Затова толкова много се съпротивляват политическата върхушка против промяната!

50

9

преди 6 години

Като ветропоказатели са всичките,мама им ***!

49

тъпчо

преди 6 години

Хахах,тоз седна на кръглата маса и забрави какви ги говори години наред. Властта и парите не променяли хората,а!?

48

Анонимен

преди 6 години

ВРЕМЕ Е ЗА ВТОРА ГОЛЯМА ЕКСКУРЗИЯ ТОЯ ПЪТ КЪМ ИНДИЯ ! Който не учи , не работи и се изхранва от цвета на кожата си и ленивост да си отива от където е дошъл . Няма ли париза учебници, за дрехи а засателити ,джие ес ми и таблети имат . Занаята им по наследство са кражбите , телефонни и всякакви други измами, изнасилванията и убийствата . Симеонов загуби доверието на всички българи с изречението за инеграция на тези същества . Изгонете ги те не допринасят с нищо .