25

оп

преди 6 години

Прави ми впечатление, че комплексираните "граждани" обожават да обиждат на "селянин" всеки, когото те не познават. Нямам представа защо е така, но е очевидно от коментарите, на които попадам. Видните граждани, които живеят в центъра на София тънат в мизерия. Прави ли ви впечатление колко олющени са фасадите на жилищните блокове в центъра? Влизали ли сте във входовете? Недейте! Имам познати, които живеят в блок със стари софиянци, които отказват ремонт във входа и потъналите в тиня изби Граждани.

24

TT

преди 6 години

До DDTKакъв ли таралясник караш ама на тая новичка Тойота викаш "старата мухлясала каляска".

23

:)

преди 6 години

Това е ултра селско и много забавно за нормалните хора :)

22

DDT

преди 6 години

Панелните талъсъми излязоха, за да предпазят най-ценното си - старата мухлясала каляска.

21

са

преди 6 години

*** народ до безобразие!!Пари за кола има,ама 250-300 лева за каско няма!Моята е 20 годишна и без каско не е стояла и секунда!С талъв материал,такава държава го каза Бойко!!

20

Анонимен

преди 6 години

Това, че някой си е завил колата с одеяло, съвсем не означава, че е селянин, *** и, че си хвърля *** през прозореца....На мен лично с нищо не ми пречи това, че някой е решил да си запази автомобила по този начин... Някакви ми се правят тука на големи граждани, ама и вие живеете в панелките с миризливи кучета и котки...блоковете в София са станали кучкарници...аре...

19

кара пасат 2000

преди 6 години

До Кара ВлакаДа, по-хубав е - американско изпълнение б5 2000, автомат. Ламарините са по-дебели, вратите по-тежки. Единственото, което съм сменил е стоповете с европейски.

18

ГРАДСКО ЧЕДО 2

преди 6 години

... Ааа и да не забравя............ Взимане на работните позиции в по - големите градове под носа на хора , които наистина са родом от този град !!! Същото става и с училищата и детските градини ... БАЙ ВИ *** ОТ СЕЛО НАСТЪПВА ЯКО ! .......... НАГЪЛ И ***! ...... половината ми колежки в службата са наистина УНИКАЛНИ "***" от към поведение и мислене... Предполагам това е така и в повечето Държавни учреждения в по- големите градове на България! ЧЕРГИТЕ ВЪРХУ КОЛИТЕ СА НАЙ- МАЛКОТО!:)

17

Кара Влака

преди 6 години

На паркинга до мен имаше паркиран Пасат B5 и беше на решето със счупени стъкла. Може би твоя е по-специален?

16

Анонимен

преди 6 години

Ето това е българският ***. Типичен панелен жител в столично гето. Абсолютен смях и цирк. Нормалните хора, които се интересуват от колите си, имат гаражи.

15

ГРАДСКО ЧЕДО

преди 6 години

... СЕЛЯНДУРСКА РАБОТА ! .... Друго какво може да се каже ?!?! ... Май нищо ! ...... Покриване на колата със чергите и одеалата от къщата на село... Мятане на *** през терасата на панелката... Пътуване гратис в градски транспорт и оглеждане... Здраво авантаджийство и гледане да минеш "метър" всеки път... Ядене , в службата , върху разтворен вестник на доматки и сиренце... НАЙ - НОРМАЛНИТЕ НЕЩА ЗА НОВИТЕ "ГРАЖДАНИ" В СОФИЯ И ДРУГИТЕ ГОЛЕМИ ГРАДОВЕ... УЖАСА Е ПЪЛЕН !!!

14

Кара пасат 2000 г

преди 6 години

Не знам за вас, но от предишната голяма градушка на моята дърта каруца нищо й няма, докато съседите новите коли и тези нов внос бяха накъдрени. Сигурно е спестено от материали - ламарина, защитно покритие, боя и лак. Но колата е лъскава и трябва да се създава работа на сервизите и да се киха кеш на застрахователите

13

Анонимен

преди 6 години

Юргани????? Един юрган е много по-ценен от коя и да било ***!

12

GramadareV

преди 6 години

Мойте уважение към новината, но МПС-то не е Хонда, а Тойота Корола! :D

11

сминдух енд чесън

преди 6 години

Очевидно застраховка в "Юрган"инс се радва на по голямо доверие отколкото в настоящите застрахователи

10

Тази

преди 6 години

нова система е с вакуум и се ползва от доста години в Европа!

9

До Анонимен 8

преди 6 години

Това е Хонда, която прилича на Тойота, която прилича на Сузуки, която прилича на Мазда, която прилича на Хюиндай, която прилича на Нисан, която прилича на...

8

Анонимен

преди 6 години

Каква Хонда бе,това си е Тойота...

7

саки

преди 6 години

Ако му се наложи да шофира , с чергите ли кара ?

6

Анонимен

преди 6 години

Такава градушка ме би едно лято на морето, че счупи задния джам, а ламарините станаха като *** за яйца!Добре, че я продадох на едни ***!