9

Анонимен

преди 6 години

Изхвърляли са *** си в коритото на реката, запушили са я, а сега протестират. Да си приберат изхвърлените от тях *** и всичко ще е наред. Сега заради махалата, страдат и хора.

8

Анонимен

преди 6 години

А това, че точно тези с претенциите за задръстили (меко казано) всичко с *** и какво ли още не!А дали наистина си плащат данъци, че сега сега да искат пак някой друг да им помага,

7

Анонимен

преди 6 години

Ако канала е запушен, то те са го запушили и да не се оплакват. Това законни къщи ли са? Кой им е разрешил да са там? И къде е тази река? На карта не мога да я намеря.

6

Анонимен

преди 6 години

Пак се пише и говори само за горките мантусти. Дайте репортаж за другите постарадали. В Самоков живеят и бели.

5

до Unicorn

преди 6 години

Да бе,лично Мутрата е отишъл в мААлата да им запуши канала!

4

Анонимен

преди 6 години

А там в оная махала някой данъци да в плащал, та чака помощ от органите? Дали са законни къщите?Май водата си знае работата и я върши по-добре от държавата.

3

Анонимен

преди 6 години

Вода тръгне ли, няма как да се спре, ще си намери път. Трябвало е да се мисли преди валежа. Ако тези къщи са строени в близост до дерето, въпрос на време е да се стигне до това, което гледахме в "Аспарухово". Ако държавата има вина, то тя е в липсата на адекватна дългосрочна политика за управление на речните корита. А не после да дава пари за късни мерки, когато белята вече е станала.

2

Шопо

преди 6 години

А Енергото на бат Сали оцеля ли ?

1

Unicorn

преди 6 години

Това е резултат от безхаберието на държавата.Не само няма да има виновни,ами и вероятно самоковци ще се окажат виновни,че е завалял дъжд.Това е логиката на Мутрата.