100

ГОРКИТЕ

преди 6 години

ДНЕС В СОФИЯ И БУРГАС БЕ ОПРАЖНЕНА АГРЕСИЯ -БЕЗХАБЕРИЕ СПРЯМО ЧЛЕНОВЕ НА СЕМЕЙСТВОТО МИ, ОТ АЛЧНИ ЛЕКАРИ . ЧОВЕШКИ ЖИВОТ НЯМА СТОЙНОСТ ЗА ТЯХ. УБЕДЕН СЪМ , ЧЕ ВСЕКИ ОТ НАС МОЖЕ ДА КАЖЕ ЗА СТОТИЦИ СЛУЧАЙ ... ПРИМЕР- ПРИ РАЖДАНЕТО НА ДЪЩЕРЯ МИ ДЕЖУРНИЯ Л.... НЕ СТАНА ОТ НОЩНИЯ СИ СЪН, ЗАЩОТО ПАРИТЕ НЕ СА МУ #ПРИВЕДЕНИ #

99

Анонимен

преди 6 години

Важното е, че общинските болници тихомълком се закриват- отделение по отделение и се заместват с частни.Предстои голямото плащане за здравни услуги

98

Да се напомни...на..

преди 6 години

97. Преди 1989 г. комунистите пък продаваха кръв на Л. Америка за революционерите.

97

Коментатпр

преди 6 години

Г-н Гагов да вземе една бухалка и да направи въпросния мъжага инвалид. За щастие на бандитите никой от моето семейство не е бил нападан.

96

Dies Irae

преди 6 години

До АнонименПричината да се откаже е проста-биологичен ***! Все едно от АЕЦ Козлодуй да ти дадат една буца уран. Вие нормални ли сте, какъв костен мозък, какви кремове, какви пет лева. Това е *** който те по ЗАКОН са ЗАДЪЛЖЕНИ да предадат за унищожаване на лицензирани от държавата фирми! Как неможе да го разберете най накрая. Още малко и мозъка на починал от Ебола роднина ще искате! Или за по сигурно и марлите и катетрите след операция да ви ги връщат? Боже какви *** има в тая държава

95

Анонимен

преди 6 години

Да си купиш стволови клетки струва поне 30 000 евро. А количеството е много малко. Присаждането на, извлечен от пациетна с някаква болезнена процедура, е точно присаждане на собствени стволови клетки.

94

Анонимен

преди 6 години

Стволови клетки... Какво щели да я правят кай... При HLA - съвместимост над 50% стволовите клетки от плацентата могат да се ползват и на друг човек. Регенерират увредени тъкани от всякакъв вид, доколкото ми е известно. Бях чул, че плацентната кръв я събирали и продавали мноого скъпо на някакви лаборатории. Както и някакви жлези от мозъка на починалите вадели при аутопсия и тях продавали. Ако има лекари тука могат да обяснят.

93

Анонимен

преди 6 години

Нека лекарката обясни защо му е отказала плацентата. Приказките за биологичен материал, който можел някой да изяде, ги оставете за децата си. Аз искам някакво рационално обяснение. И имам едно, което някога го четох в едно интервю на акушерка - правели си акушерките някакъв страхотен и много ефективен крем за лице. А четох и някакви статии, че плацентната кръв била страхотен източник на регенериращи клетки...Ако човека я е помолил да го направи тя защо е отказала?

92

Анонимен

преди 6 години

Хекимянчо пък не прави разлика между лекар акушер-гинеколок и акушерка. Днес го демонстрира в ефир.

91

Dies Irae

преди 6 години

До д-р Ох болиКакво ще правят в чужбина един ***? Ти нормален ли си? Да не ги ядът? Тогава защо не взимат плацентите и на кравите, прасетата и др.? Не се продават, а се унищожават! Защото е опасно да оставиш биологичен материал безпризорно! Това води до предпоставки за епидемии! Какви глупости сте чели пак в книгите за рептили, извънземни и масони незнам, но това граничи с лудост! Като си я искате раждайте си у дома както в праисторията и си я правете каквото искате.

90

Анонимен

преди 6 години

До Dies Irae КАКВО ЩЕ ПРАВИ ПЛАЦЕНТАТА ЛИ, ЩЕ ИЗВЛЕЧЕ ВЕЧЕН ЖИВОТ ОТ НЕЯ! ПОРЕДНИЯ ШИЗОФРЕНИК ПРОСТО!

89

д-р Ох боли

преди 6 години

Къде отиват плацентите ? Продават ги в чужбина разбира се , не позволявайте това търсете си ги .

88

Dies Irae

преди 6 години

Какво ще я прави тази плацента? Като толкова му е трябвала да са говорили с жена му и да е родила у тях. Тогава можеше да си я запази за каквото си иска. Ако ще да се загъва с нея, ако иска да я яде каквото душа му сака. Вярно, че има много доктори който не заслужават и малкото което получават, но има и кадърни който искат да помагат. Накрая с тия глупости гоним точно кадърните и затова сега са останали масово касапи и некадърници. Искате качествени доктори - първо проверете университетите!

87

Dies Irae

преди 6 години

До Охранителят-СофияВсеки биологичен материал в този случай *** се унищожава или съхранява от лицензирани хора или фирми. За да няма огнища на болести не се предават на хора. Ами ако я изяде и се разболее? Това е биологичен материал. Все едно преди погребение да връщат на хората карантията и всички дружно да си направят барбекю с починалия. Малко мозък вкарайте. Нали трябва да се изследва за болести, за да не ревете после ама то детето болно от чума, но никой не разбра.

86

Анонимен

преди 6 години

Онази вечер в 22ч.отиваме в Пирогов да извадят кърлеж,впил се в 7 год. ми син защото в този час е невъзможно да се свържеш с личния лекар.След като го отстрани дежурната лекарка ми каза /Цитирам дословно/:"Г-не,удоволствието да разговаряте с мен в този час ви струва 15 лв."За мен в никакъв случай не беше удоволствие да разговарям с нея в този час и не съм отишъл по желание,а от нужда.Но начина на изразяване на тази жена показваше коефициент на интелигентност равен на нула.Коментарите са излишни!

85

Ала_Бала

преди 6 години

Зад гърба на болните се извършват странни и интересни търговии!

84

Анонимен

преди 6 години

А къде е видеозаписа от нападението ?! Нямат камери нали така ?! Те и учителите не искат видеокамери в училищата и около училищата. Ако в родилното нямаше камери обществото не би разбрало за акушерката побойничка.

83

Пак 91

преди 6 години

До аз 88И ти си само някой изпод знаменателя, щом поставяш всички под общ такъв!

82

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 24Нормален хуманен лекар се изражда в корумпирано чудовище рано или късно, също като ченгетата - в началото идеалисти, които докладват всяка нередност, лично замъкват престъпника където уж трябва и после не вярва на очите си: шефът му пуска оня под гаранция... За Лекари, Ченгета и Учители да се приемат според IQ и да получават най-високи заплати. Това тръбя още от дете

81

Анонимен

преди 6 години

До Всичко помним! 22Не е виновен той. Просто си е такъв. Нямало е кой да му обясни, че не може да е такъв и да го "поправи"... Виновни не са ли тия, дето са го пуснали?