53

Дани

преди 6 години

Съвсем скоро ще ни забранят и да дишаме. Вместо да се работи към екологично преработване на тези торбички, се действа със сталинистки решения има торбичка има проблем, няма торбичка няма проблем. Това ли е начина да се прави екология, с постоянни забрани.

52

Антоанета Михайлова

преди 6 години

Оф писна ми от тия еколози, всеки ден за нещо мрънкат и не са доволни. Аман от тия вече.

51

Киро

преди 6 години

Аз пък искам пълна забрана на псевдо еколози, които си врат носа навсякъде!

50

Костас

преди 6 години

Не са ли измислили някое проектче, което да ограничи използването на найлонови торбички. Хем пишман еколозите ни ще източат някой лев, в което много ги бива. А пък ако имаме късмет може и да свършат нещо полезно.

49

Баба Цоца

преди 6 години

Най-умно е, да се използват платнени торби или плетени кошници.

48

Рт

преди 6 години

Морските видове са тези, които умират от найлоновите торбички. Да ги забранят в корабоплаването и т.н. Хартиените торбички за нас, на сушата, не са добре, защото искат още изсечени гори.

47

Анонимен

преди 6 години

Всичко е цъфнало и вързало в БГ та само остана да се занимават с найлонови торбички. Ай сик тир ...

46

Хахаха

преди 6 години

Една малка никаква държава се прави на велик защитник на околната среда. Ами Китай? Като бях миналата година ми казаха че отиваме до едно малко градче само с 8.8 млн души. Само те да забранят вредните газове, отпадъци и торби и всичко ще е супер. Да ама не, БГ иска да спаси света.Смешници.

45

до оня с фаровете и

преди 6 години

пак си ял гъби другар

44

gancho balkanski

преди 6 години

по голям проблем е че повечето българи са абсолютни писюри. контейнерите за пластмаса стоят до него *** мета на земята. алумний, ПЕТ, найлон, батерии, всичко се рециклира и не цапа ама *** му е по лесно да мета от колата и бакона. кви са тея дет ше правят пари не негов гръб я.

43

Todor R

преди 6 години

Отново родните еколози се занимават с изключително "важни" въпроси. Когато не крадат, явно произвеждат глупави новини.

42

Анонимен

преди 6 години

Аман от платени *** , всичката Мара втасала торбичките са проблем. Проблема са безхаберните хора господа.

41

Анонимен

преди 6 години

Индустрията която гони само печалби е екологична а дребния човек с неговите си дребни удобства е явно основната причина за замърсяването според еколозите

40

АДСКИ ПРАВИЛНО!!!

преди 6 години

ПЪЛНА ЗАБРАНА НА ПРОИЗВОДСТВОТО НА ТИЯ ОПАКОВКИ и ТОРБИЧКИ!!!!!!!!

39

Имаме проблеми

преди 6 години

В гр.Белене заради няколко НЕЗАКОННИ скенера маскирани като знаци за уж пешеходни пътеки с фото волтаични ноосферични смутители и високо проникващи скенери лед целия град е включен з а проучване.Много блокове се тресат непрекъснато активирани са древни черни разломни структури.ОБлъчващите станции увреждат обеми до 700 метра от тн знаци..МВР да нареди срочен демонтаж..

38

АМАН от министерства

преди 6 години

Представете СИ КОЛКО СА НАГЛИ Престъпници в СОфия вкл в МВР и МИнистерството на екологията щом принудиха с жестоки глоби милиони водачи на МПС да увреждат тежко земята с включени скенери и фарове денем и нощем.АКтивирани с а милиони аномални зони..Древни тежко въоръжени цивилизации са включили големи региони на сеизмични проучвания за да проверят какви нагли гадини са се развъдили отново..

37

Гасете фаровете

преди 6 години

У нас големия проблем е тежкото увреждане на атмосферния океан с включени бели високо вредни скенери и фарове денем и нощем.За щастие нямаме проблеми с торбички,бутилки и подобни.Нито в морето нито в река Дунав..Има нужда от извънредни мерки за блокиране хвърлянето на пластмасови отпадъци в океана и много реки в пренаселени вече региони.

36

Анонимен

преди 6 години

ЕКО = МръсноТова постигнаха нашите "еколози"

35

Анонимен

преди 6 години

Тия пък кви са? Няма да ми е жал за торбичките, ама кой откъде се появи все иска нещо. Да вземе първо да даде.

34

Анонимен

преди 6 години

А аз искам пълна забрана на еколозите до 2024!