163

extremist

преди 6 години

ОТ ПРЕМАХВАНЕТО НА ТАЯ КУПЧНА ЖЕЛЯЗО НЯМА ПОЛЗА...ИСКАМ ДА ЗНАМ КАК ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХНАТИ НОМЕНКЛАТУРНИТЕ КРАДЦИ КОИТО ОЩЕ СА НА ВЛАСТ ? (ТОЧНО ТЕ РЕВАТ НАЙ-МНОГО ДА СЕ ЗАЛИЧАВА ИСТОРИЯТА)

162

extremist

преди 6 години

ПРЕМАХВА СЕ ЖЕЛЕЗАРИЯ, А КРАДЦИТЕ ОСТАВАТ.....

161

trafalgar

преди 6 години

съдът на последна инстанция се е произнесъл!това е!

160

Таню

преди 6 години

До АнонименТова си е природен закон тук. А за оная людмиложивковапедерастия - ей, доживях...! Оня ден спорих с един банаджия - видел целия свет по конференции и тн държавна хранилка, уви, нищо не схванал... За него всичко свързано със Сев. Корея било лъжа... Магарето отвързано, *** кепенците си седят...

159

от мен...

преди 6 години

..до УРА : а можеше да остане и като символ на демократичната разруха на България.

158

опетков

преди 6 години

До Дядо Ви ! А защо не групова статуя на всички червени кръвопийци, докарали ни до това дередже.

157

oпетков

преди 6 години

Същите аргументи за историческото наследство са изтъквали може би и оживелите, недоубити хитлеристи и нацисти. Ако има разлика между фашизма и капитализма, то е, че първият е бил малко по-човечен.

156

Учителя

преди 6 години

Сега за компенсация трябва да сложат 30-метров монумент на Альоша...с *** и ватенка...да се знае кой е господаря по тези земи

155

Ура!

преди 6 години

Тази развалина отдавна трябваше да изчезне от центъра на София!

154

Дядо Ви !

преди 6 години

На негово място да се постави бронзова статуя в размер 10 метра на вожда Бойко Борисов С вдигнати ръце и плоча с надпис: "Бойко изпраща гладни пенсионери с думите: ПАРИ НЯМА !"

153

Анонимен

преди 6 години

Сега да направят нов паметник за 1300 годишнината на България,със същите размери!!!Не искам да ми слагат плоча на мъртъвци,на мястото на символа на 1300 годишнината на България!

152

Анонимен

преди 6 години

Какви комунисти,фашисти,какви 5 лева,бе хора?!Тук се унищожава символа на хилядолетната история на България!Това е гавра със самата държава!Да огласят имената на взелите това решение!

151

Анонимен

преди 6 години

Този паметник,можеше да се да се укрепи и дообработи,придобивайки по-добър,естетически вид.Самото му сваляне е гавра с българския народ,защото той е символ на дълголетната ни държава.Потресаващо!Чие решение е това,трябва да се изложи публично!

150

Анонимен

преди 6 години

Червените фашисти се гавреха с историята и рушаха истинските български паметници. Тоя отвратителен тумор най-после ще се махне от София. А на грозните отливки мястото им е само в пещите за рециклиране.

149

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 161Не е било и няма да бъде комунизам! Било е преди и сега диктатура на простака! И сме велики колкото косъмчетата около свинктера.

148

Анонимен

преди 6 години

Тя 1300-годишнината си се помни, само дето не е ясно дали наистина е 1300-годишнина. Новите изследвания поставят началото на държавата ни още в 6 век.Отделно, че целият НДК беше строен за въпросната годишнина, та спокойно, не е като да няма какво да напомня :)

147

До venix

преди 6 години

Ти явно си малък и не знаеш, че на негово място имаше един много красив паметник с имената на загиналите български войници от два легендарни български пехотни полка, които са дали живота си за България. Червените фашисти го премахнаха безцеремонно и изцвъкаха тая гадост на негово място. За щастие, плочите с имената на достойните български синове се пазят. Сега трябва да поискаме от другарката Фъндъкова от Самоков да възстанови този истински български паметник.

146

venix

преди 6 години

Няма значение, че паметника е комунистически. Просто така се е случило, че 1300-годишнината на България се е случила по времето на комунизма. Че е грозен паметника, грозен е, но 1300-годишнината на България трябва да се помни. Просто махнете този паметник и сложете нещо наистина яко на негово място!

145

Панелчо

преди 6 години

След тва да додат да ми санират панело, че комунизма изчезна ама панела не :(

144

Анонимен

преди 6 години

Комунизма си отива на комунистите никога