96

Анонимен

преди 6 години

Трябва да получи наказание и всеки човек е длъжен да спазва закона, а не кой каквото му скимне да прави. Пълна анархия е в цялата страна и всичко това идва от милосърдното ни правосъдие.

95

ало....

преди 6 години

При счупен нос и изпадане не лицето в безсъзнание--как заключиха че е налице САМО ЛЕКА ТЕЛЕСНА ПОВРЕДА?

94

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 104 Абе ние да си ги вземам па те да се оправят друго нещо много важно е че след като се роди бебето лекарите веднага режат пъпната връв а трябва поне 5 минути да изчакат да може бебето да получи цялата сила и 100 процента от имунитета си!

93

фейсбук-енциклопедия

преди 6 години

За какво му е на някой плацентата на *** ти? Като не щеш ваксина си ходи точно в Африка. И си живей в сламена еко колибка, да си близичко до слънчевите лъчи. Ще си живеете щастливо по Дънов.

92

Анонимен

преди 6 години

От кога се закахърихте за тия плаценти? Вашите къде са? Или майките и бащите ви са ги оставили на лошите чичковци доктори и въобще не са се сещали да тропат с крак за вашите органи и части?

91

Анонимен

преди 6 години

Аз отказвам да си дам плацентата на детето на лекарите да помагат на богатите(богоизбраните) да си правят деца и да си вземат карантиите ще взема плацентата и пъпната връв и ако трябва ще я дам на кучето си но не и на лекарите камо ли пък да и дам да бият ваксини и още по-малко от Р.Турция внос,това че световните господари са решили че населението на Земята е много и трябва да се намали това нас не ни интересува да намаляват Азия и Африка!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

90

Анонимен

преди 6 години

До 100 ХЕХЕХЕХ има ДНК ТЕСТ БЕ БРАТКО :)

89

Анонимен

преди 6 години

Абсолютно не го оправдавам.За побоя да си получи заслуженото.Но все пак защо не са му дали плацентата?

88

До 98

преди 6 години

Че откъде знаеш, че ти си бащата :)?!

87

Димитров

преди 6 години

Много е чел глупости във фейсбук + тотално неуважение на лекарите, реда и закона.В плацентата и по-сково в пъпната връв принципно наистина има стволови клетки, които ако се съхранят могат да се ползват при нужда САМО ОТ ДРУГИ хора, за които има съвпадение. Това естествено става само в специални лаборатории е абсурд някой да си вземе плацентата и само да го направи.Струва хиляди на година съхранение и повече хиляди в началото. Такива лаборатории в БГ не знам да има, така че слушайте лекарите

86

Анонимен

преди 6 години

След като си баща на детето нормално е да си пойскаш плацентата на детето!!!НЕ НА ЗАДЪЛЖИТЕЛНИТЕ ВАКСИНИ!!!

85

Анонимен

преди 6 години

Яденето на плацента се разпространява от холивудските *** - Ким Кардашиан и разни други. Не им се връзвайте, това е сатанински ритуал. Първо ни рекламират да ядем плацента, после и бебетата ще си ядат. Това са мръсни иззродди!

84

до д-р

преди 6 години

Докторе, пропуснал си най-новаторската хрумка на цитираните от теб групи - взимат плацентата защото тя има "магически" вещества. Слагат я във фризера. Като се разсополиви антиваксърското йога отроче му дават парченце. Това е въпросното лекарство, което други разбирачи по-долу споменават. Каео му спре хремата на отрочето и вече автовнушението на мама и тате заработва на 100% и убедено зарибяват други себеподобни. Добре, че вярват в магическата сила само на собствената за детето плацента!

83

Евгенетика

преди 6 години

До Анонимен 93 Е как бе как да не мога да взема плацентата на собственото си дете??Ти добре ли си с акъла бе като искат лекарите плаценти да си вземат от собствените им деца...

82

Евгенетика

преди 6 години

Аз ако съм баща на детето и аз ще искам плацентата и пъпната кръв значи човекът е направил бебето а те ще вземат плацентата,вземат я и я изнасят директно за Сащ а с нея мега богаташите се подмладяват!

81

Анонимен

преди 6 години

Най-вероятно става въпрос за стволови клетки, а там процедурата е вързана с израждащият лекар и съответно допълнително заплащане. Не става ей тъй, кефнало ми и чакай да взема ей тва, или ей онова. Това да не свинеферма.

80

Ало редакцията

преди 6 години

Добре де, толкова ли е сложно поне веднъж да не допустнете правописна грешка в заглавието?!?!?!?!?

79

Анонимен

преди 6 години

По закон след като е била в безсъзнание вследствие на побоя,това се води заплаха за животът и вече отиваме на друг член.Без значение какъв е бил поводът никой няма право да пребива когото и да е било,камо ли лекар.ѝМинимъм 10г.та да не види как расте детето му.

78

Д-р до антиваксъри

преди 6 години

До гогоМили Гого (или КуКу) плацените ги ползваме да пълниме на *** празнотите. Вие впиянчени, надрусани, антиваксъри, плацентояди, вегани, йоги, слънцеяди, хомеопати ще качите хората отново по дърветата. *** ама със завидно самочувствие.

77

гого

преди 6 години

Големият въпрос е къде отиват плацентите и защо не ги дават. Четете goo.gl/MlDhMO