102

Анонимен

преди 6 години

to golyama lyuboF kim kurdite...vzemete si gi vsikchkite...che sa vi malko tsiganite tam

101

Мартин

преди 6 години

По отношение на кюрдите в Турция цари тотално безумие. Има само в Турция над 20 милиона кюрди които нарастват с геометрична прогресия и се плодят като зайци. Това цялото нещо нито му се вижда края нито добър изход за двете страни. Най-добре Турция да се раздели на 2 и едната част да се даде на кюрдите. Нямам нищо против някой, но така ще са по-щастливи и двата народа. Другото е алчност за територия а както се знае гъ з глава затрива

100

Анонимен

преди 6 години

Зейтин и мъжа и наплодили като мишки осем деца.Фатма и нейния "убавец" пет деца.Ако имаха по едно ,две по лесно щаха да се спряват в тежки ситуации.Никой не е длъжен даим плаща за неконтролиране на нагона им.

99

Krom

преди 6 години

Фатма и петте и деца и Зейтин и осемте и деца?! Абе тези хора не знаят ли за какво служи презерватива? Никой не казва, че станалото там е добро, ама донякъде и сами сте си виновни за положението.

98

popa ot razgrad

преди 6 години

кой ги кара да правят по 10-15 деца?

97

Анонимен

преди 6 години

...принудена да напусне родната си къща заедно с мъжа си и осемте им деца...това да ви напомня на нещо в нашата страна?

96

Анонимен

преди 6 години

Парите, с които държавата ни подкрепя, не стигат, за да се осигури прехраната на пет деца===Чшш, ало, това не ви е мандра! Държавата Е ДЛЪЖНА да води политика срещу неограниченото плодене на населението, накъде с тези пет деца?! Заради рекордната ви плодовитост, няма да е странно и кислородът да се свърши в скоро време. Да сте мислили, докато сте имали възможността.

95

Ястреб Османлията

преди 6 години

Много е мекушав този Ердоан, ама много!! Вместо да заповяда на авиацията и артилерията да сринат кварталите с терористите, той заповяда градът да се изчисти от терористите улица по улица, сграда по сграда, стая по стая! И това струваше живота на десетки турски войници и полицаи. И това не беше достатъчно, сега им строи нови жилища, нови квартали, нов град! Ердоане Ердоане ... те взривяват къщи и училища, убиват полицаите и учителите ни, а ти се грижиш за тях ...

94

Анонимен

преди 6 години

До АнтисоросоидGLADNA KOKOSKA PROSO SANUVA

93

човек от народа

преди 6 години

До До чоеек от народаТи май в казарма не си бил и убит човек не си виждал, щом говориш така.

92

Анонимен

преди 6 години

Тази бомба вероятно принадлежи на държава от НАТО, която трепери за човешките права и страдания!

91

До чоеек от народа

преди 6 години

Ако стане гражданска там българите юнаци и рокерите ще ви искарат ве кво се притесняваш а и астеросоросоида:-)

90

човек от народа

преди 6 години

Слушайте всички - и българи, и турци и ***. Гледайте кво става там и не позволявайте това да се случи тука. България успя да остане като остров на мира през Югославските войни, преди това през Възродителния процес. Ако някой трябва да се трепе - е тия , дето са в парламента. Не ни стига мизерията и безпаричието, само една гражданска война ни трябва. Ние и без нея сме за никъде.

89

Анонимен

преди 6 години

До Анонимно 121хапченцата си забравило да пийнеш

88

човек от народа

преди 6 години

До СУЛТАН ЕРДОГАНЗа западния колониализъм си прав. България е колония на САЩ и пуделите им, колкото и да не ни се иска.

87

Анонимен

преди 6 години

"Родните индианци не различават пушка от пръчка."Помня в ютуб един клип с пръчка...работил в Кьолн и е бил срамежлив така викаха роднините му на репортерката :-)

86

Анонимен

преди 6 години

турчина е липсващото звено между човека и мaймyнaтa(като в никакъв случай не искам да обидя животинките)...Викаш чак сега разбра, че турчинът стои между теб и хората..

85

Анонимен

преди 6 години

"Родните индианци не различават пушка от пръчка. От друга страна кюрдските борци за свобода десетилетия наред се бият в гражданската война в Източна Турция."За това ли се събрахте в Асеновград :-)

84

ФАКТ

преди 6 години

турчина е липсващото звено между човека и мaймyнaтa(като в никакъв случай не искам да обидя животинките)

83

Анонимен

преди 6 години

"Затова ще въоръжаваме ,,умерената" кюрдска опозиция, както в Сирия!"Ти гледай Турция да не въоражи "умерената" шекерска опозиция :)