119

Анонимен

преди 6 години

На изкуствен лекар не знам дали ще се доверя, но на изкуствен чиновник или учител, може и кмет ще е добре!

118

НеИ

преди 6 години

115 - И под какво мото, ще сложиш под подобен патриотизъм - "Гладувайте за майка България" ?А и 90% от РОДНИТЕ компании, са просот аутсорс, който така или иначе изнася труда навън. Нашите хора взимат по 8 пъти по-никси заплати, отколкото в чужбина.

117

Истински ИТ

преди 6 години

Пичове, спокойно. Изкуствен интелект няма и скоро няма да има. Ще има разни автономни системи, машини, които на база на околните изменения ще правят определени неща, но нищо от това не е ИИ, а просто много "умни и бързи" машини. Професии наистина ще изчезнат и ще се заменят от машини. Това е добре. Професии, в които се изисква мислене, креативност и лична преценка ще си има. ИИ-то ще се появи, когато го напавим да има себепознание, а има ли себепознание, може и да не иска да бачка за нас ;)

116

И какво от това

преди 6 години

До ITКакво сте тръгнали да се хвалите? 500 или 5000 лева, има ли значение? А и вече всеки втори разбира от работа с компютри.. айде моля ви се. Занижете малко самочувствието и се приземете на земята.

115

Анонимен

преди 6 години

Юристите се занимават с писането на закони, което на практика изглежда фасулска работа. Обаче ако погледнем в теоретичен аспект, създаването на закони емногократно по-сложно от декларативното програмиране.само че всеки *** може да напише що годе някакъв си закон, но за да програмираш машина да се учи и да мисля съвсем не е фасулска работа драги ми невиждал код през живота си калитко.

114

Анонимен

преди 6 години

Юристите се занимават с писането на закони, което на практика изглежда фасулска работа. Обаче ако погледнем в теоретичен аспект, създаването на закони е многократно по-сложно от декларативното програмиране.Погледнете и от друга страна, юристите ще трябва да вкарат в законова рамка съществуването и използването на роботите. Изглежда безотговорно да се оставя на самите роботи да си създават само законите за самите тях. Така че мисля, че правистите не са заменими с AI

113

св.св.Маркс и Енгелс

преди 6 години

За лекарите не знам,но ако се направи изкуствен интелект който да замества адвокатския труд ,бъдете сигурни ,че лобито им ще го забрани със закон още на другия месец...

112

зевзек

преди 6 години

на тоз му пожелавам, да се разболее от бронхо пневмония съчетана със сезонен вирус, и да се лекува от "голяма база данни" - настроена според изискванията на НЗОК ... :)

111

Ala_Bala

преди 6 години

Какъв изкуствен интелект? Ако е програма - някой трябва да я напише? Може да се касае за самообучаващ се и възпроизвеждащ самия себе си? Ако е второто тогава ще може ли да се ограничи алчността и агресията на този изкуствен интелект? Ако последните качества на човека се пренесат в изкуствения интелект ще стане още по-лошо от сега. Бог да ни пази от алчни машини!

110

Доктори и адвокати

преди 6 години

Голямо треперене ни чака."Треперехме", като ни заплашиха със сирийските доктори, които презглава бягали от големите си заплати, да идват у нас да лекуват за без пари и са ги ругаят по новините.Сега пък безплатен изкуствен интелект щяли да въвеждат.Далаверки , като с пръстовите отпечатъци

109

Анонимен

преди 6 години

този е про_ст, то ако има алгоритъм за лечение, ще викат болните в даден час и ще им казат какво да пия, а лекарите няма да си играят по отделно да преглеждат всеки. Утре някой като хакне система и вместо едно хапче му каже 10. Товачка 10 хапа ли ще изпие. AI има смисъл да подпомага дейността на професионалист, но не и да я отнема. Самозабравил се леймър.

108

пазете се

преди 6 години

Аман от наркомани.Електронното ограбване у нас беше въведено с създаването на доказано престъпна агенция по геодезия.Ограбени са милиони декари земи и ценни градски имоти.Наглите престъпници от агенцията и техните съучастници ползваха програмисти на които име платено разработка на електроните приложения и защити. Всеки дръзнал да спори се включва на специално следене .убити са от имотната мафия десетки хиляди вкл геодезисти и ограбени..адвокати и прокури се ползват з а грабежите

107

Анонимен

преди 6 години

Средства за излитане и кацане, автоматични има много преди "програмистите" да си въобразите, че сте маята на света. А реалността е, че сред програмистите посредствеността е горе долу като при другите. 1-2% от т.н. основни професии създават около 40-50% от продукта и услугите. Другите са последователи :-). Така, че вероятно ИИ-те заплашва долните 20-на процента на всяка професия, което се описва от "нормалния" закон на Гаус :-). Хайде да видим знаете ли кой е тоя :-)? Как ще копирате Шумахер ;-)?

106

Меня

преди 6 години

Най-накрая добра новина!

105

лекар

преди 6 години

До Анонимен 93---------------------------Аз за 35 г стаж пък съм видял много бабаити като теб и гъзари, дето се преселиха във вечните ловни полета,разчитайки на безплатното здравеопазване! И на теб-успех!

104

Java man

преди 6 години

System.out.println("Тов са глупости!");}

103

ИНТЕЛЕКТ

преди 6 години

Да идват по-бързо изкуствените интелекти, че на земята да е по-хубаво място за живеене. Поне роботите няма да се избиват като ди,ваци, като хората.....

102

адвокат

преди 6 години

има да чакате ...а до тогава ще ви дерем кожитеее /адвоката/....., между другото и програмистите комай са застрашени

101

/

преди 6 години

засега изкуствения интелект може да върши дребни неща в кухнята като сервиране на кафе, както и да бърше прах от пода, а , и да събира и краде на хората данните в интернет като чичо гугъл например

100

24 годишен

преди 6 години

Трябва да направят и изкуствени моми, ох котьо...