96

Бегемот

преди 6 години

Лилипутин - титан?Ега ти кодоша!

95

Анонимен

преди 6 години

Оправете си заглавието. Не се подигравяйте с президента на РФ.

94

Анонимен

преди 6 години

Макото титантче и то ли се води за цял титан ???

93

Идейни различия

преди 6 години

Западната култура избира нещо за ос на злото и почва да се бори.Източната култура си избира идеал на доброто и почва да го гони.Ти кое избираш за по-правдиво?

92

Анонимен

преди 6 години

Баща ми беше 42 набор и беше висок 172. И минаваше за висок всред връстниците си.

91

Ефрейтор Юнашки

преди 6 години

4 Юли национален празник на най великата държава САЩ.

90

(България)

преди 6 години

Тези които припознават като майка - "Матушката си Русь", да дойдат до Есграона за да проверим дали при определяне на гражданството им, не е допусната техническа грешка, и ако е така ще ги препратим към руското посолство, там ще коригират недоразумението и ще ги пренасочат директно ..... към едни "Мъртви сибирски полета"

89

До Деверенченко

преди 6 години

Янааа, какъв е този странен акцент, оправи си езика и се научи да говориш правилен български, че българският език и без теб, си има достатъчно диалекти .... !!!

88

ЯнаДеверенченкко

преди 6 години

Тръмпа даст нам Болгария,Сербии,Босна ))))) будем очень рад ))

87

Дановски

преди 6 години

Kъсогледите и заблудените могат да си позволят лукса, да се държат с руснаците така, все едно че ги няма. Разумните и далновидни хора проследиха с интерес вчерашните разговори между Владимир и Си в Москва, които са трети поред за последните четири месеца. Лидерите на двете велики държави не криеха своето искрено приятелство, единомислие по глобалните въпроси и откровено се разбраха за единна позиция на започващия Г-20 срещу агресивния и разпадащ се запад.Не живейте с вчерашния ден!

86

Калеко Алеко

преди 6 години

Опазил ни господ от такива "Титани", единият "Титан" е с глинени крака, поради естеството на бензиновата си икономика и незавидното положение откъм стандарт на живот и социални свободи и придобивки, на поданиците си. Другият "Титан", въпреки че представлява най-развитата в икономическо и демократично отношение държава, беше докаран на Власт от едни "Гневни бели мъже", които залагат на агресията и арогантността си, вместо да се погрижат за душевното си състояние, като си пият по-редовно хапчетата

85

Боби

преди 6 години

До Анонимен 136Професионалните Фотоапарати снимат с такава безумна понякога разделителна способност че Професионален фотограф може от подобна снимка да докаже не само дали това е истинския човек а не някой двойник но и неговия ръст.

84

Striker

преди 6 години

"Титаните." ?! - Бхахахаха! Абе, тройкари от днес.бг, къде ви намират, честно?! По-големи титани на *** от вас няма!

83

Боби

преди 6 години

До СтефановАрмията на РФ в момента реално Донаборници и Кадрови е около 800 000 човека. Точно сега се усеща демографския срив по времето на Елцин. Масово на служба се приемат и Жени. И сега ми се твърди че РФ ще нападала ...Доказано Военно правило е че трябва да имаш няколко пъти по-голяма армия или няколко пъти по-голяма огнева мощ за да може да атакува. Русия РЕАЛНО няма толкова хора и огнева мощ(изключение ядрените сили)

82

Гост+

преди 6 години

Всеки език е още един прозорец към света

81

Анонимен

преди 6 години

И двамата са велики държавници,но,когато живееш в страна,експлоатирана жестоко и от двамата,някак си ти се иска да им теглиш по една сръбска.....плескавица.дай боже и ние да попаднем на подобни БЪЛГАРСКИ РОДОЛЮБИВИ ПОЛИТИЦИ,а не като сегашните ПЛЮНКИ.почвайте минусите другари :_)

80

Боби

преди 6 години

До Анонимен 129Е стига вече ДОКАЗАНО е че Путин е висок 170 см. Средната височина на мъжете в България е 175 см. Ще рискуваш ли да наречеш голяма част от Българските мъже 5 см по-високи от Лилипута Путин?А да ви светна 1900 средната височина на мъжете в България е била 165см(изследване от Англия)За Руската Федерация данните са реално същите.

79

Abigeil

преди 6 години

Учете руски!Както правят американците! Ще ви трябва!

78

Ахахахаха

преди 6 години

До !Руснаците знаеш ли какво казват -вече няма да стигаме само до Берлин,а до там докъдето вече няма нищо за превземане - не ни дразнете.Пхахаха руснаците казвали.СМЯХ СМЯХ !!!Само да си подадат алкохолизираните муцуни извън *** ще бъдат бити и събрани в Камчатка.

77

Анонимен

преди 6 години

Подигравате се с Путин заради ръста му, но забравяте, че руските джуджета са най-големите джуджета!