29

Ганев

преди 6 години

Докато са налице разни партийни *** така ще е . Имало демографска криза - да така е само че това това се решава с НАМАЛЯВАНЕ на цени и това е реалното.Тези бандитски дружества си правят каквото си искат.Интересно до кога ще ни говорят за енергийна борса .....То бива простотия ама .......Радвам се че държавата намалява - то от нея нищо не става.....Да се махаме от държавата и *** да си я оправят.

28

Ганев

преди 6 години

Платените публикации са ясни само че 1. Тоя който използва думичката ДЕФИЦИТ има ли си представа КОЛКО ПАРИ НЕЗАКОННО СА ЗАВЛЯКАЛИ тези ЕРП.2. Докато на тези дружества - разни не им се пречупи гръбнака така ще бъде3. Това са ПОСРЕДНИЦИ но управляващите и разни други са замесени в тая каша4. Тока не трябва да се увеличава а да са намалява.5. Защо все е налице плащането на т.нар. ДОСТЪП ....- целта е крадене на пари. По силата на тая логика - на всяка фирма трябва да се плаща достъп.

27

Анонимен

преди 6 години

Като оная измама в ловеч всеки ден заявяват. изпити какво се оказа два три протокола само се отчитат не искам да питам що

26

МУНЧО

преди 6 години

ТАКА Е ,ДОКАТО НАЧЕЛО НА ДЪРЖАВАТА Е БОРИСОВ , А НАЧЕЛО НА КЕВР Е СЕДЕСАРЯ ИВАН ИВАНОВ ,РАЗСИПАЛ РЕАКТОРИТЕ В КОЗЛОДУЙ ,ВСИЧКО СЕ ВДИГА , САМО ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ СИ СТОЯТ. УВЕЛИЧАВАТ ГИ КОЛКОТО ДА СИ КУПИШ ЕДНА ПИЦА.

25

дед мороз

преди 6 години

1.9 млрд лева за 3 години ? хо хо хо , не с 5 % годишно а с 15 % месечно и пак няма да наваксате скъсаното .

24

Симо

преди 6 години

Затова, че години ДКЕВР увеличаваше цените за да угоди на чуждите монополисти сега ние ще плащаме. ЕVN ЧЕЗ изнесоха милиарди печалбиКак така те печелеха , а ДКЕВР има загуби. Някои са работили срещу държавата

23

Бай Корлеоне

преди 6 години

Целта на ТИКВИТЕ 3 и да преизпълни плана - да изчезне България до 2030г. , а не както са прогнозите през 2130г. Поздрави на ПАТРИДИОТИТЕ -те са съучастници в унищожаването на българския народ и Родината!!!

22

Батюшката

преди 6 години

Крайно време е да вдигнем артериалното налягане на зеленчука -тиква ...

21

ВДИГАЙТЕ,БЕ

преди 6 години

ДАНО СЕ ИЗСИПЕТЕ! ...СТАДОТО ПАСЕЙКИ,ПАСЕЙКИ,ОТИВА НА ЗАКОЛЕНИЕ.....ЯВНО В БЪЛГАРИЯ ОСТАНАХА САМО БАБИ. МЪЖЕ- НЯМАААА....

20

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 14Относно "сценария на Световната банка", не си много прав!Формулировката "социална поносимост на цената на ВиК услугите" може се открие на няколко места в Закона регулиране на ВиК услугите от 2005 г., с отпратки и към други наши закони. По-скоро драмата идва от нЕкои особености на нашенското правостроене и възможностите за прилагането му според зависито.

19

Сиганин

преди 6 години

Гледам минусите, па има дежурен гепаджия да прикрива фактите!

18

Анонимен

преди 6 години

България е първи нетен износител на БВП от гл. на населението, а в същото време - вътрешнотот потреблание е доста ниско. Защо се направиха хиляди ВЕИ-та, които сега генерират около 20% от общата цена?В чии ръчички е като цяло енергетиката, и ще стане ясно - кой иска да умрори българите !?

17

Анонимен

преди 6 години

Не се учудвам на този сценарий - нали баце разигра и друг сценарии - обеща да плаща данък русия и лукоил да работи пак на "загуба"

16

Анонимен

преди 6 години

Какви са тези загуби? Цената постоянно се увеличава, а с нея и персонала на фирмите в отрасъла, луксозните коли и почивки в чужбина... Колкото до инфраструктурата, доколкото знам ЕРП-тата са отговорни за поддържане и правилното й функциониране. След като имат загуби и големи разходи, да си намалят щата, екстрите и заплащането!!!

15

Сиганин

преди 6 години

Защо пак спреха единия реактор в козлодуй а другия едва клати - горивото ли свърши и трябва да се купува по-скъп ток?

14

Анонимен

преди 6 години

Този сценарий е на световната банка, така е и с цената на водата затова вече се говори само за социално поносима цена а за производствени разходи. Няма как меркелистите да плащат 25 евроцента за киловат а в бойколандия само 20ст.

13

Анонимен

преди 6 години

Заплатите в енергетиката започват от 5000

12

Иван Пешев

преди 6 години

В първия момент в който излезе някакъв начин за локално производство на енергия - нещо 2-3 къщи да се кооперират Ковачки и другите крадци ще го издухат, само тази мисъл ме грее

11

Анонимен

преди 6 години

С благодарност към НЕГО , СОБСТВЕНИКА НА ГЕРБ, за грижите ,, България да изчезне " , не до 2100 г. (според ООН ) , а до 2025 !!!

10

Иван Пешев

преди 6 години

Ами като ликвидираме дефицитите ще падне ли или понеже се е видяло че хората са готови да плащат ще има още дране ?