13

***

преди 6 години

баща му*

12

От все сърце

преди 6 години

Желая на това детенце да се оправи и да забрави този преживян ужас.На родителите много сила,много кураж дори хора които не ви познават са с вас.Аз в момента се боря с ужаса 5 годишният ми син да не остане сирак,след като бака му преди 14 дни, получи спукване на аневризма.Много е трудно и тежко с години се бориш за хубавото а лошото идва за секунди и преобръща живота на 360 градуса.

11

Анонимен

преди 6 години

11 В цивилизованият свят най-големият разход на работодателя е заплатата. В България колкото и абсурдно да звучи, това им е последна грижа и печалбата им е само мечта за западняка, огромна, но парите не стигат жената, любовницата, колата куп приоритети. Няма оправдание за това нехайство, по-добре да има високи изисквания, ако ги покрие работи, ако не затваря и до там. А какъв е спа в България, масажист с едномесечен курс, върши 5 длъжности и ти казва - Епа тука е спа, ората почиват.

10

Аз

преди 6 години

До АнонименВсичко е вързано - в UK цената на спа хотелите почва от 250 паунда на вечер без никаква храна. В БГ колко е? И после как искате да има техник за басейна и той да е различен от бай Пешо градинаря? В крайна сметка клиента диктува правилата.Без да визирим този конкретен случай, понякога се чудя как няки неща въобще успяват да работят в БГ...

9

Таню

преди 6 години

Не е истина, колко съм се молил за това детенце... Ето, ще го бъде!

8

Анонимен

преди 6 години

Само в България търсят примерно електротехник няма проблем почваш, мазач също гледаш от Пешо, който е самоук и така се учиш. Така се оправят коли, така се става брокер на имоти, може и мениджърска да станеш защото си с връзки. Но когато някой прави нещо в стил "домашен самоук майстор" това са резултатите. Инцидента с климатика на морето, с басейна....работодателите безнаказани. Сигурно се работи и без договор за поддръжката на това съоръжение в стил - той ми е приятел. ПРОСТОТИЯ!

7

абе да не ти идва

преди 6 години

Вярвам ,че се състарил с 40 години , аз само докато му чета разказа и взе да ме стяга душата.

6

Пак 6

преди 6 години

До До изр*ода отдолу - междувременно първият коментар беше изтрит и слава Богу!

5

До изр*ода отдолу

преди 6 години

Как пък не написа нещо хубаво и тогава да се самохаресаш бе, про*сто, тъ*по из*чадие, че и още някой като теб е налайквал! Внимавайте какво мислите, пишете и говорите, защото всичко се връща!

4

Карапичо

преди 6 години

Стискам палци на крака и уши за детенце... Да порастне голяма, силна и да забрави този ужас... и хора пазете си децата, дори в безумни ситуации като тази ...

3

Boko bo

преди 6 години

Това е държавата на Борисов с неговата борба срещу корупцията. Е каква борба като всички до един на него се отчитат. В легалният и в нелегалният бизнес той е обсебил вс3чко. Публична тайна е.

2

Анонимен

преди 6 години

Българското черноморие е само за балконинг и алкохолен туризъм. Нормални хора нямат работа там, защото не могат да трошат глави на място че да ги уважават.

1

Хотела...

преди 6 години

и фирмата са собственост на жената на Иван Костов...И на кралицата и на папата и на Тръмп да се оплачат, тука е дивия Бугаристан, законите и човещината не важат!!! Да не чакат нито справедливост, нито компенсации, нито нищо. Знаем процедурата - 10 години кухо дело, куп нерви и купища пари, а накрая неизвестен извършител и виновни няма. Горкото дете живота му вече няма да същият...Не за съд, а за олово между очите са тия долни и нагли ***! Всичките!!!!!!!