25

Анонимен

преди 6 години

Едно семейство си копало на градината. Мъжа казал:- Ако краставиците станат след дъжда като моя х.., ще ядем тази година краставици. Жената пък:-Ако доматите станат като моите ц..., ще ядем много домати. Комшията ги слушал, не можал да ги изтрае и казал:-Пък ако замаа градушка като моите м..е., ще ми ядете х..

24

Анонимен

преди 6 години

ББ да каже на дъжда да вали по-кротко и да няма градушки

23

Анонимен

преди 6 години

В Пловдив се опитва да завали сега !А за градушките казаха по всички телевизии .

22

Анонимен

преди 6 години

Мръсни синоптици, дни наред пишат "слаб дъжд с гръмотевици" нито дума за ужасните градушки и сега пороите.

21

Ураган Султан

преди 6 години

В Люлин удариха 6 градушки за времето от 22.30 вчера до 6.15 тази сутрин...Не бях виждал толкова много лед да се изсипва от небето за толкова кратко време...

20

WestSide

преди 6 години

Спрете да обобщавате.Това,че не е имало градушка във вашият град не означава,че не е имало в други градове.В София имаше и то доста силна.

19

Анонимен

преди 6 години

В Пловдив даже не вали жега е още .Не познаха за валежите и градушките нищо .

18

Wtf

преди 6 години

Не се спря тоя град, къде ги пускаха тея ракети само не знам, тук в Овча Купел ни УтепА направо..

17

Анонимен

преди 6 години

Само не ми стана ясно. Къде ги пуснаха противо-градните ракети. Тук (с. Волуяк) падна внушително силен , едър и продължи около 10 мин. Отдавна не бях виждал такъв.

16

вали

преди 6 години

Доган е хидроинженер,а Боко метеоролог. Ще се съберат двамцата и ще решат проблема с природните капризи...

15

Емигрантка

преди 6 години

Това са опорните точки на червените.Трябва им безпорядък и страх, за да са освободотели.Софилистични мозъци.Дори и обикновенния човек проумя извратеното им мислене.

14

дудо

преди 6 години

поне сте много пичове на тоя сайт и любите россия, прочетохте ли кво пишеше в руските сайтове преди пороите в масква преди ден два? - всичко друго но не и упреци към власта! злобни *** и други платени русофили - тва е природа и човек, бил той путин, боко или тръмп са безпомощни пред нея, само ***, като вас, се възползуват да словоблудстват за нейна сметка!

13

Анонимен

преди 6 години

Тиквата много обича кризисните неща. Кой,как и за какво харчи пари не е ясно, важното е да му се отчита. Ей го,за една ограда,по-зле от плет,що пара окраде. А оня гъзурняк, хотел за държавни хранрутници направи.За Лили партизанската унука чантички да има. А цецу слуха,е доволен на всичко, все пак е дете на шофьор.

12

Анонимен

преди 6 години

Властта се опитва да управлява облаците... интересно

11

Мнение

преди 6 години

Майстори сме на кризисните щабове... и на пи-ар кампании

10

Анонимен

преди 6 години

Ей и утре пак ще сме изнинадани от наводненията и градушките.Ми нищо ново.

9

?!

преди 6 години

само в България на някой може да му хрумне да прави щаб заради облаци. Нека да Му напомним, че както през зимата има сняг и поледици, така през лятото има дъжд и градушки. Очевидно някой се изживява като директор на водопад. Нищо лошо, ама защо ми го наптрапват по телевизията?

8

Пешо

преди 6 години

Свинчо и от дъжда ли взе да си прави реклама?

7

Пешо

преди 6 години

И тези търтеи като си седят до телефоните да не би да спрат дъжда?

6

страшна работа еййй

преди 6 години

събрали са се, Е И?? Язовирите не трябва ли да са непрекъснато под наблюдение? Коритата на реките не са ли почистени? Изсечени ли са гори, където не е трябвало да се сече? Строено ли е, където не е трябвало да се строи? Това ли са въпросите, които са разисквали? Със сигурност НЕ! Е да, ама заради изброените неща се стига до наводнения, когато има конкретна вина. Останалото е божа работа. Именно заради това е трябвало да викнат поп. Явно не са го направили. Тогава за какво са се събирали??