12

Корекция на 13

преди 6 години

"Строител" е 12.

11

Анонимен

преди 6 години

4,павета и прах?Не си добре!Разликата между павета и асфалт е същата, каквато е между дограма от масивно дърво и такава от евтино ПВЦ.Най-точните коментари тук са на Строител (1) и на Аналогия (5).

10

Строител

преди 6 години

Паветата са най-трайното нещо. На 90 години паветата се обръщат на нова страна. Ние софиянци си харесваме града Такаши. Германия изкупува гранитните павета. Дончо е направил сметка, че асфалтът е нетраен, а сега се говори, че е канцерогенен. В Париж паветата и на Шанзе лизе стоят,

9

Дони

преди 6 години

Сега вместо.да пътувам само с.тролей 2 от Бъкстон ще трябва да ползвам.три превозни средства до СУТова са 6.40лв отгоре,тъй като картата ми е за двойката. Фандъкова за енти път ни съсипва нервитеЩе ходим пеша до припадък

8

До 7

преди 6 години

По-добре павета,отколкото велоалеи по най-запрашените и оживени булеварди.Ама кой ти мисли за здравето на хората.Те тия,които са го решили се возят на лимузини със сини лампички.А иначе паветата са романтичен ретроспомен и най-здравата настилка.

7

Анонимен

преди 6 години

Да бъдат осигурени хеликоптери за целокупното софийско население,защото вече няма от къде да се мине.Лудост е да затвориш едновременно централни софийски булеварди и в най-голямата жега да създадеш хаос в движението.Кой умник реши това недомислие,да благославяме цялата му рода.

6

до Аналогия

преди 6 години

Да искаш павета вместо асвалт е като да предпочетеш хомосексуален контакт пред нормален хетересексуален нтимен контакт. Въпрос на вкус де, явно инфраструктурните хомосексуалисти в София не са само мит.

5

нормално

преди 6 години

Паветата нямат място по оживените улици. Или ги асфалтират или затварят улиците .

4

Аналогия

преди 6 години

Да искаш асфалт вместо павета е все едно да искаш апартамент в 17 етажна панелка вместо къща с двор, за които трябва да се грижиш.

3

Анонимен

преди 6 години

Паветата са та*аци, шумни са, вдига се прах, само дивак може да иска такава настилка.

2

факт

преди 6 години

Паветата ако са сложени както трябва издържат много повече от асфалта и се подържат по лесно....

1

Анонимен

преди 6 години

Сетиха се 2 - 3 години след като купиха новите тролеи, на които им взеха душата по тоя павиран участък. Отделно как не се намери някой закърнял мозък, който да изреве на умряло за запазване на паветата?