30

Анонимен

преди 6 години

Пенсионерите ги обраха преди да им вдигнат пенсиите.Гаврата в тази държава с най бедните няма граници.

29

Анонимен

преди 6 години

даже т.н. "био" продукти, са "био" само по име - същото менте като пластмасите.не си ли го произведеш сам, не може да имаш вяра вищо, че е истинско.за тези, които са родени след "демонокрацията", да кажа, че при "шибаният" и "лош" социализъм - всичко беше "био", т.е. изобщо нямаше такова понятие, никой не си и представяше, че може да има домат, който не е домат!а в същото време - цените бяха стотинки, момчета и момичета, запишете си го дебело - стотинки!

28

Анонимен

преди 6 години

До селянин27истинска храна - само от село, от двора. всичко друго е тотал менте и от година на година "пластмасите" стават със все по-тричав и по-тричав вкус - няма абсолютно нищо общо с оригинала

27

Анонимен

преди 6 години

От 2-3 месеца като цяло се наблюдава много сериозно поскъпване на всички храни, а пък за плодове и зеленчуци изобщо не говоря - там цената практически не е мръднала, и то на пластмасовите плодове и зеленчуци.

26

селянин

преди 6 години

Аз пък си произвеждам всичко сам, и доматки си имам и краставички и каквото ми е нужно ,без изкуствени торове,така че нека си вдигат цените на мен не ми пука. Наздраве ;)

25

Прелест

преди 6 години

"Едва 27,8 млн. евро са чуждите инвестиции в България за първото тримесечие Общите правителствени разходи са се увеличили с 6,2% на годишна база до 10,4 млрд. лв., показват данни на МФ"Или с думи прости като за *** народ: Инвестици НУЛА но пък Баце си харчи на воля.П.П. Харчи на воля не току-така а за да гепи % от обществените поръчки. Свинчо му помага.

24

Анонимен

преди 6 години

Държавата България е свръхбогата! Една от най-богатите Държави в света. За разлика от територията България, населена основно с роби, мутри и ***. Робите генерират огромни ресурси за Държавата.Ако някой не знае, Държавата, това не е Страната! Държавата, това е Държавният Апарат и Политическата Класа. А Политическата Класа, е просто шайка бок.луци, които експлоатират труда на робите (всички работещи хора) и ги държат в състояние на перманентна бедност.

23

Анонимен

преди 6 години

Големи приходи в Хазната са от продажбите на ток и вода на концесионерите! Затова водата е 2 лева, при продажна цена от 4 стотинки за кубик! Държавата първо прибира по 4 стотинки на кубик, после по 40 стотинки ДДС и още 20 стотинки Плосък Данък плюс 10 стотинки Данък Дивидент.... Абсолютно същото се повтаря и с тока от Козлодуй.Познайте кога ще поевтинеят токът и водата!

22

Анонимен

преди 6 години

Аха да забравя и за Външният Дълг на България! Без да сме получили и стотинка, всички граждани на тази територия, ще плащаме Заеми, взети от Държавата, в размер на 30% от Брутния ни Вътрешен Продукт. Това в превод, са около 30 милиарда Евро (без малко). С лихвите, стават към 50-60 милиарда Евро.

21

Анонимен

преди 6 години

Нали те уж са ВЪРХОВНАТА ДЕМОКРАЦИЯ ? Защо нямат Акцизи!? Ами щото такаАкцизите,са такова нещо, което прави бензина от 60ст (с печалбата и ДДС) на 2,15лв , когато го плащаме на бензиностанциите. Бутилката с ракия, се облага с 4лв Акциз, а кутия цигари, поскъпва с 900%!!! Реалната цена на кутия цигари с ДДС и печалба е 50 стотинки!Парите по Европейски Програми са близо 130 милиарда Евро от 2007-***, до 2020г, а от тях, никой обикновен гражданин не видя и цент!

20

Анонимен

преди 6 години

Много хора се възмущават от високите цени на тока, водата, горивата..... Ей! Осъзнайте се бе!!! Държавата няма сметка от ниски цени!!! Така прибира повече ДДС и Данък Печалба!Никога няма да поевтинеят! Никога! Дори да изкопаете нефт в задния си двор!Има още един огромен приход Акцизите! Това е дивашка надценка,върху горивата, алкохола, тютюневите изделия и луксозните стоки. Идея нямам защо изобщо съществуват Акцизи. В Големият Брат САЩ, няма такова нещо!

19

Анонимен

преди 6 години

Всеки път щом стане дума за пари, отговорът е - НЯМА ПАРИ!Всъщност, пари в Държавата има. При това много пари. Хазната буквално е пълна до керемидите с пари.Само от ДДС, буквално всеки ден, от всяка една продажба, всеки от нас, дава 20% на Държавата Става дума за ВСЯКА покупка! Ако ще да е кутийка кибрит!!!има и поголовен Плосък Данък още 10%. Пак върху ВСИЧКОВсички Държавни Поръчки се облагат с ДДС, което ще рече, че Държавата плаща за някаква работа и си прибира 20%.

18

Анонимен

преди 6 години

При баце тренда е винаги нагоре. А как мислите тия увеличени пенции откъде се вземат?

17

"ПОСТ-КОМУНИЗъМ

преди 6 години

БЮРОКРАЦИЯТА --Е МАЙКА НА КОРУПЦИЯТА , СКЪПОТИЯТА И АНАРХИЯТА!/ПРЯКО и ..абсолютно наследство от ---ЧЕРВЕНИЯ ДЪРЖАВЕН МОНОПОЛ../

16

Анонимен

преди 6 години

Подобряваме се и всичко скача а най-много са скочили заплатите на депутатите.

15

Анонимен

преди 6 години

ДОКАТО ИМА СВОБОДНИ МЕСТА ЗА ЧИНОВНИЦИ ПО УЧЕРЕЖДЕНИЯТА И ОФИСИТЕ ---НИТО НЕКАКВИ РЕФОРМИ в ИКОНОМИКАТА ЩЕ СЕ ПРОВЕДАТ , НИТО ЩЕ ВИ ПАДНАТ ЦЕНИТЕ НА ХРАНИТЕ!ТОВА Е СЛАБОТО МЯСТО НА "ПОСТ-КОМУНИСТИЧЕСКА" БЪЛГАРИЯ!ЗАТОВА СМЕ БЕДНИ И .....ПРОСИМЕ ПОМОЩИ, ДАРЕНИЯ И ДОТАЦИИ ОТ ЕВРОПА!ТОВА Е ТО ---"КОМУНИСТИЧЕСКИ СИНДРОМ"..в икономиката!

14

Анонимен

преди 6 години

"Доматите падат" .-пълни глупости. Доматите скочиха поне с 50%, особено българските. Турските, гръцките и полските държът малко по-ниски цени от българските. Затова те вървят повече. А и не се различават по качеството кой знае колко.....

13

анонимен

преди 6 години

в брошурата на кауфланд от утре има 50 намаление на нехранителни стокипьлна заблуда никои да не се хваща на клопката

12

АМАН ОТ ЧАНТАДЖИЙ

преди 6 години

ИСКАТЕ ЕВТИНИ ХРАНИ , АМА НЕ МИСЛИТЕ КОЙ ЩЕ ВИ ГИ ПРОИЗВЕДЕ и ДОКАРА НА ПАЗАРА!КАТО СЪКРАТИ БОКО , АРМИЯТА ОТ НЕУКИ И ПРОСТИ ЧИНОВНИЦИ И ЧАНТАДЖИЙ С ДИСАГИ ЗА РУШВЕТИ -ВЕДНАГА ШЕ ВИ СЕ ВДИГНАТ ЗАПЛАТИТЕ!КАТО СИ ОТИДАТ НА СЕЛО ДА КОПАТ ДОМАТИТЕ И КРАСТАВИЦИТЕ И ДОЯТ ПОНЕ ПО 1-КРАВА ЩЕ ВИДИТЕ КАК И ЦЕНИТЕ НА ХРАНИТЕ ШЕ ПАДНАТ!КАТО ИМАТЕ ЕВТИНИ И ГОЛЯМО КОЛИЧЕСТВО СУРОВИНИ НЕМА ДА ИМА МЕНТЕТА НА ПАЗАРА И ЦЕНИТЕ НА ХРАНИТЕ ЩЕ ПАДАТ ВСЕКИ ДЕН!НЕМА НУЖДА ДА СИ ВЕЛИК ИКОНОМИСТ ,ЗА ДА СТОПЛИШ

11

nkavrakov

преди 6 години

Скачат цените на храните.Брат ми като дойде отпуска от Дания установи че прясното мляко е два пъти по скъпо тук в България от колкото в Дания !!!Дания е една от най скъпите държави в света !Затова не е чудно че хората се изнасят от тази територияВисоки цени,нулев контрол,най ниско качество на храните.Ядем *** развалени меса !