21

Гост+

преди 6 години

Ало 23Canada, каква е тази злоба към България, яд те е, че си бил подложен на имигрантски неволи? Вие с жена ти заедно ако сте с $2500 пенсия няма да ви стигат. Може всичко да е било, но на нас ни е мило за България и затова спориме. И си сложи си кирилица на машинката

20

Гост+

преди 6 години

Някои българи в УСА викат: като ти се прииска Европа, ето ти я Канада. Гглупости - Британска Колумбия, Нова Скотиа и територии, територии, територииии....

19

Анонимен

преди 6 години

До "До 4":Те за това взеха да ритат някои хора. Вчера във Ванкувър на празненството все едно бях в малко китайско село от 500 хил. Голяма напаст са.

18

До 4:

преди 6 години

Ти стъпвал ли си някога в Канада за да твърдиш, че била "уредена държава"?Нищо подобно се случва от 20 години - Канада се превръща в типична азиатска държава, където основното население е от Индия, Пакистан, Китай, арабските страни и латинска Америка. В тази смес добави руснаци, украинци, румънци и българи.В момента цената на дървена барака пълна с мишки в Торонто и Ванкувър надвишава $1 Милион, така че $500,000 дето се споменават по-долу няма да ти стигнат за нищо.

17

Анонимен

преди 6 години

Преди 150 години какво са били? Все още са колония на Великобритания. Сигурно тогава са избили последните индианци и са завзели последните им земи.

16

АЗ76

преди 6 години

До BurzumВелко и Чочо заминаха. :)

15

BG

преди 6 години

До АнонименАбе те не те приемат да живееш там дори ако разполагаш с 500,000$ - тръгнали да ми говорят за отвореност. Това е реален пример от правилата им за емиграция - казват, че разполагането с пари не е основание да те допуснат да живееш сред тях и пример с 500хил$. Виж, ако си *** от Пазарджик и "покриеш критериите" - тогава става. Някой им налива помийно ДНК и се подсмихва.

14

АЗ76

преди 6 години

До Анонимен 12за разлика от Оустрелия,Кенада се подмилкват още на баба.а че 'сички са от кол и въже,барабар с "американци"-те,никой не се сеща. :)

13

Анонимен

преди 6 години

На днешната дата преди 150 години британските колонии в Канада се обединили в един доминион

12

Анонимен

преди 6 години

няма да доживеят 1300+ г. държава

11

Анонимен

преди 6 години

Ейй ! голема работа. В канада не бих отишъл и на екскурзия даже камо ли пък да работя и живея. Само Germany

10

Анонимен

преди 6 години

До AsanОткога мргави или по тъмни е забранена дума? да ви сира в демократурата

9

Asan

преди 6 години

Аз сам Канадец но въпреки това ме дискриминират Англо Саксонските потомци. Тва ала бала, че се обичат всички и няма расизм е пълна глупост. Те жабарите мразят защото са по ***!

8

Смех

преди 6 години

Клоун. Само който не е отишъл до Канада може да си мисли, че казаното от този е истина. Действително там е доста депресиращо. В вдин селски град, като София живота кипи денонощно в сравнение със скъчния и сив Торонто.

7

Памела Андерсен

преди 6 години

150 години от геноцида над индианците

6

:)

преди 6 години

Ще излезем почти набори с Канада...

5

Анонимен

преди 6 години

Тръмп много ги е почел.

4

Анонимен

преди 6 години

1340 г. в България

3

Поп Грую

преди 6 години

Кой изтрепа канадските индианци?КОЙ?КОЙ?КОЙ?

2

Гошо...Тъпото

преди 6 години

Там поне е...хладно около 20-сет градуса.Визите май...паднаха,да взема да продам...старата си Лада,пардон,стария Опел-Рекорд и да хвана първия...дилижанс.Докато...отида,трябва да се връщам,защото ще дойде зима,а там е 6 месеца и ако е...минус 20 се радват на...затоплянето.