40

Vriz

преди 6 години

A...v hotelskata staia klimantika pravi hladno...v chekmedjetata na nostnite shkafcheta do leglata ima Biblia za vseki ot turistite...vseki moje da si go chete Korana na negovata skorost...

39

Илиян до БХК

преди 6 години

Грам не ми дреме за съветите им братле ;)

38

Анонимен

преди 6 години

Адският пек отне пет човешки животA ....aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

37

БХК

преди 6 години

До Илиян до 44А от ЧЕЗ какво съобщават по въпроса ?Не те ли съветват да намалиш потреблението с 2%?

36

Илиян до 44

преди 6 години

Имам климатик от 6 години и не се разболявам освен от някой вирус през зимата. Когато има епидемия. И то не всеки път. Така, че не ми е ясно как се разболяват младите от климатик. Сега съм го пуснал да охлажда на 25 градуса и ми е супер.А да развивам адаптивни способности на 40 градуса жега, да не мога да спя нормално айде мерси...

35

Анонимен

преди 6 години

Георги, опитваш да си правиш реклама на стоката си, ясно. С климатици и младите се разболяват, от 20 на 35 - контрастът вреди. А и организмът трябва да развива адаптивни способности. Иначе е заникъде.

34

Георги Георгиев

преди 6 години

Аз живея в Маями, тук температурите се държат засега около 35 градуса, което комбинирано с висока влажност е просто непоносимо . През деня не се моткам на открито, през цялото време съм само където има климатици. Обикновено тук в къщите имат по един централен климатик, аз имам два Carrier 3.5 Ton 16 SEER централни климатика. Температурата в къщи се поддържа на 18 градуса, което ми струва средно месечно $450 за електричество. Сега правя сметките за поставяне на фотоволтаични панели на покрива!

33

гасете фаровете жега

преди 6 години

Заради нагло престъпни камери собственици и персонал на хотели ходят като сомнамбули

32

гасете камерите

преди 6 години

При нас има яка биосфера там където няма камери.Там където ни облъчват камери не може д а минем и десет метра без да с е испотиме и умориме.В планината минавам 4 часа без умора. пред близки хотели влизаме в обемно прецакващо поле от холограмни извънземни оръжия в камери и скенери десет метра и почваме да се задъхваме.Камерите са забранени от чл32 на Основния закон..

31

Анонимен

преди 6 години

Да благодарим на Карат-С, че за толкова години не сложиха нормални автобуси по 204, а само малки такива, с няколко МИНИАТЮРНИ прозорчета. Днес хората припадаха на килограм, заради нечия дебеловрата алчност...

30

Анонимен

преди 6 години

Гого, не става човек, не мога да пия бира в жегите, най-много за това ме е яд. Става ми лошо, не мога да дишам, след първата. А как ми се пие едно студено... Не е живот това.

29

123

преди 6 години

Тези рекорди ги постигаме благодарение на нашия вожд и учител: генерал-лейтенант, вке още премиер, доктор Бойко Боисов

28

Анонимен

преди 6 години

аз надвечер ходих и на сауна.....беше на аванта.... :))

27

Гого

преди 6 години

Когато в юлска жега, в пот тялото възвира, седни на сянка ти и пий студена бира!!

26

Теди

преди 6 години

И зимата каква беше студена и лятото свръх жега.

25

хаха

преди 6 години

Има слънчасали, като чета коментарите.

24

гражданин

преди 6 години

ами те да глесат и съдят сами: тази зима паднахме под минус 20, добре- зима е. После рязко затопли и цъфнаха дърветата, изведнъж, а не бяхме прибрали шубите, след това внезапно- сняг! Разсипа овошките. След като вече ходих по фанелка и се потих на слънце- сняг?? после стопли и сега над 40 градуса и всичко това за има-няма месец и половина! WTF?? Може би на това ще му викаме "пролет", интересно какво ли ще е "лято"

23

Анонимен

преди 6 години

До гражданинХайде сега го обясни на тиквите, които отричат глобалното затопляне и климатичните промени...

22

гражданин

преди 6 години

необичайното е краткото време за което се сменя студ със жега, необичайни са ураганите в Москва, времето става по-екстремно- ако ще е студ, ще е як студ, ако ще е жега- ще е яка жега. Това са предсказани последствия от глобалното затопляне- в атмосферата има повече енергия, има по-голяма нестабилност и времето като цяло става по-екстремно. Тази година, а и миналата и по-миналата нямаше пролет, нямаше есен, няма преходни сезони а редуване на студ и жега през кратки интервали.

21

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 27А и горкото ни слънце всеки ден умира, като отиде на запад и настава един мрак... Добре, че е изтокът, да може да се роди отново, че какво щяхме да правим на тъмно..